Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
Normanel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_r7 georgia.........am sunat acum la laborator si o sa ii fac igm-ul lui Bianca sa vad sigur daca are ceva ....costa 100 de ron si daca doamne fereste are o sa imi fac si eu analiza........imi vine sa ma dau cu capul de pereti.......dar cum speranta moare ultima...sper sa fie doar alergie.......va tin la curent si cper sa vin cu vesti bune... |
Uff Baby ce nebunie .Incearca sa nu te stresezi deocamdata . Tin pumnii sa nu fie nimic grav ! te asteptam cu vesti bune !!!
baby_r7 spune:
si noi speram sa fie doar o alarma falsa, momentan trebuie sa o urmaresc 2 zile sa vad daca ii mai apar pe piele noi pustule si daca face febra, mi-a zis dr. ca daca face varicela sigur face febra, i-a luat temp. in cabinet si avea 37.2, adica era normala.........daca ii apar altele pe piele o sa mergem amandoua sa ne facem IGM-ul.....
pana atunci cum o vrea dumnezeu.........
mersi mult ca va ganditi la noi va pe toate!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..
Poze Maya-Alexandra
ioana_iasi spune:
buna fetelor.off nu mai stiu a simt asa de aiurea,ba trista si frustrata ba confuza,ceea ce e sigur este ca am o greata...ce mai luati pentru combaterea ei..
Astept raspunsuri va pop si cand ajung acasa mai vb.acum sunt la servici.
6+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!
abramburika spune:
Rapid ... roxana, nuuuuu, si tu cu varicela? Mai era roxycod, poate intra sa ne dea vesti bune. Poate nu e, ma rog pt. voi sa nu fie varicela. Nu e neaparat sa faca febra, S. nu a facut. Dar muuuuulteeee bubite. SI apar rapid ... intai avea 2 pe fata si apoi vreo 10 pe tot corpul. Iar a doua zi, multeeeeeeeee, era plina, saracuta. Va doresc sa fie bine!
O seara placuta la burtici, azi nici eu nu am fost deloc in forma ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
baby_r7 spune:
Petro acum nu mai speria si tu....eram si eu optimista ca nu a facut pana acum febra..........
ai cumva poze cu brobonelele Silviei???
poate le pot compara cu ale lui Bianca..........te rog......
maine iti trimit pe facebook poze cu Bianca daca nu ai tu poze si te rog sa le vazi si sa iti da-i cu parerea ca sunt disperata.........
revin maine sper ca .................cu vesti mai bune......
va pe toate!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..
Poze Maya-Alexandra
Maryela spune:
Neata fetelor!
Haideti la o cafeluta...
O zi fara greturi si cat mai linistita va doresc.
Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)
albertje spune:
buna fetelor ,
ma iertati ca nu prea am mai intrat pe forum .am cam stat prin pat dupa ce duminica am avut iar o sangerare puternica si m-am cam speriat.
ieri la control a fost ok .micutul se dezolta bine ,ii bate inimioara ,e totul ok .sangerarea nu stie nici ginecologul meu cat de repede se va opri ,dar acum iau 2 utrogestan seara in loc de 1.oricum ,a spus ca e bine ca merge in afara si sa speram peste 3 saptamani cand o revad ca va fi totul in ordine .initial mi-a zis sa vin in 2 sapt ,dar ea e in concediu si la cea tanara nu vreau sa mai merg .imi e teama ca nu are experienta necesara cazului meu si chiar nu imi permit sa ma las pe mana oricui.
deja mi-au facut primele notite in carnetul de gravida. am 53 de kg si tensiunea 12 cu 7 ,urina a iesit bine ,toate testele :HIV ,toxoplasmoza ,varicela citomegalie,hepatita b ,rubeola si lues test pt sifilis si au iesit toate bune .
deci am nevoie de multa odihna si va fi bine !
am sa incerc sa citesc cat de cat din urma sa fiu la zi ,cu toate ca sa tin pasul cu debitul vostru verbal imi e cam greu.
baby ,sper si eu din suflet sa fie doar o alergie de primavara ,sau de la vreau produs alimentar nou.nu cumva a transpirat in excces zilele trecute?
MULT SUCCES!
va poop pe toate fetele burticoase si va urez o zi cat mai agreabila ,fara prea multe stari de rau !
vine bebe