Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

de vazut la 4 saptamanni

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Lia

Cu ajutorul lui DD sunt 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Nu ma bagati in seama imi verific semnatura.

[gravi7] Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Simion spune:

si eu vreau tot sa imi verific semnatura :)))))

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Simion spune:

yupiiiii mi-a iesit :)
mai ramane doar sa aflu cum pot sa ma adaug la listuta de gravidute care nasc in noiembrie 2011... nu am inteles care este user-ul comun !?!?

poate sa ma ajute cineva ?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

noi venim cu vesti foarte proaste de la pediatru..... Bianca este suspecta de variola...varicela........varsat de vant..mi-a zis doctorul dar mi-a venit sa plang si nu am retinut exact numele.......
nu exista remediu pt. asta decat sa o izolez..........si din pacate nu am cu cine sa o las....si desi ar trebui sa plec de acasa nu am cum.
acum ma rog la bunul dumnezeu sa fie doar suspecta si sa fie de fapt o alergie............
sper din tot sufletul sa nu ma afecteze si pe mine si pe beb ca ar fi un dezastru...
imi este foarte frica, mai ales ca eu nu am facut nici una din bolile copilarie...........
sa va ganditi la mine si sa va rugati sa fie o alarma falsa....

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

offf baby!!!
Tinem pumnii sa fie doar o alarma falsa!
si

+7
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

georgia.........am sunat acum la laborator si o sa ii fac igm-ul lui Bianca sa vad sigur daca are ceva ....costa 100 de ron si daca doamne fereste are o sa imi fac si eu analiza........imi vine sa ma dau cu capul de pereti.......dar cum speranta moare ultima...sper sa fie doar alergie.......va tin la curent si cper sa vin cu vesti bune...

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

baby_r, imi pare rau ca treci prin asa emotii. Tinem pumnii sa fie doar o suspiciune.

Diana, bine ai venit!

Eu am ajuns acum acasa si sunt franta!!

Ma intreba cineva ( imi cer scuze ca nu mai stiu exact cine) ce analize o sa fac.
Analizele de primul trimestru, cele obisnuite de sange, IGM, IGg la Toxoplasmoza, lysteria....am o listaaa lunga.

Va pup.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Baby imi pare tare rau de situatia voastra si sper din tot sufletul sa fie o alergie si nu una din bolile copilariei
Lia a fost o metafora ca esti la sapa, nu?
Ela la 6 sapt. poti vedea embionul si activitatea cardiaca, dar este si in functie de performantele aparatului si experienta dr.cu siguranta vezi sacul. Bafta

Despre sani eu la prima sarcina i-am avut tensionati cam de la nidate (facand FIV am stiut cam care este per. de nidare) pana spre sapt. 12 apoi normali, acum nimic, nici o senzatie, nici o sensibilitate. Credeam ca nici nu va fi sarcina si cand am fost la prof. la echo am adus in discutie subiectul. A zis ca nu este obligatoriu ca la toate femeile sa fie sensibili, dar la mine ptr. ca am alaptat pana acum cateva luni, probabil nu si-au revenit si ca sa nu-mi fac probleme. Joi am si eu echo. la doctora cu care voi naste, probabil ca voi primi lista de analize. In rest sunt vai steaua mea, imi este greata de cand deschid ochii pana ii inchid. Imi mai trecea daca beam o gura de apa minerala, acum nici asta nu mai tine si ma mai si balonez.
Va urez o sapt. frumoasa si linistita.

mami de Vlad (29.10.2009) si 8+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput