Mar-Apr(199) Bv Cami, Strumphi,Ally,Pisucmic!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Lalely cu siguranta or sa fie bune eu tot hainute de nou nascut am in bagajul pt.spital.

Am fost mi-am luat prenatalul ,maine mai merg sa-l vizez si sa-mi iau adeverinta de la firma,mai doau o tura in bagaj sa vad ce mai am de pus si gata pregateala.Saptamana asta sper sa reusesc sa spal si sa calc hainutele dintr-un geamantan sa nu mai fie nevoie cand voi veni acasa de la spital sa ma apuc de ele.
Dorinutza noaptea urmatoare va fi mai linistita si vei reusi sa te odihnesti
Viss ,bebelusi cand le schimbi laptele ori se constipa ori fac mai moale kk.Trebuie introdus treptat celalalt laptic,intr-o zi o masura ,a doua zi 2 si tot asa...

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 37+ s Andrada Bianca
Amr 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

lalely, alina eu am avut pt inceput hainute de 56-60. Eu l-am nascut de 52cm, acum are 56. Nu-i mai vin body-urile de 60 si din cauza scutecului, daca trag ramane cu gatutul gol. Pantalonasii cu botosi maj nu-i mai vin la piciorus, traieste pe picior mare .

Fetelor serul cel mai convenabil e cel de la Carefour, 12 lei 36 de doze parca. Mi se terminasera si mi-a luat sotul de la farmacie o cutie de 20 de doze cu 24 lei..deci..

Ma bucur ca v-ati preagatit cam tot, mai tb sa va pregatiti sufleteste pt emotiile ce vor urma

Deea al meu nu a mai facut secretia aia la ochi. Deci doar odata a aparut si tot stergandul cu apa fiarta di racita vad ca nu are nimic. Legat de fornaiala la mine in camera stam rau cu umezeala, dimineata termopanele sunt ude (si nu usuc rufe in camera). Avem un dispozitiv de la Ceresit cred care tor acumuleaza apa. Doar cand tin geamul deschis obtin o umiditate sub 60%..in rest e mereu peste

Viss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lalely, pai majoritatea le-am primit. Body am mici, de nou nascut, dar salopetele sunt maricele, 56-62 cm. Ca le-am primit de la o prietena care a nascut baiatul de 54 cm.

in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

HAIDE AMAAAAAAAAAAAAAAA
HAIDE BEBELINAAAAAAAAA
SCOATE NASUCUL AFARAAAAAAAA
SA ITI CUNOSTI FAMILIAAAAAAAAAAA

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 40+ PETRA ADRIANA
AMR CATEVA ORE PANA O VOM CUNOASTE PE PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

AMA SI EU CRED CA E APA
FII FOARTE ATENTA

lalely si eu am avut majoritatea hainutelor de 3 luni direct
antonia mea a avut 52 cm
a sarit repede la 56cm
iar costumasul cu care am scos-o din spital nu i-a mai venit deloc dupa
ahahahahaha

dar de data aceasta am si de 1 luna
ca am primit cateva
si am luat pe acelea

simonaaaaaaaaatie cand ti-a facut inducerea te-a durut ruperea membranelor?

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaa
si gata azi am facut si noi 40 de saptamani
am schimbat si AMR-UL

am culcat fata la 12
si acu o voi scula pe la si jumate
sa o imbrac
sa mai pape ceva
si sa fugim la doctoritaaaaaaaaa

Mergi la inceput

salo ce imi place cum povestesti de Petra
mi se pare atat de frumos
mai ales cand stiu ca si pe a mea la fel o va chema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

simo asa sunt si la mine, mai am foarte putin si sunt maro deschis, eu l-am sunat pe doctor sa-l intreb si mi-a zis ca s-ar fi putut intampla ceva de la firele de ata de pe acolo , mi-a zis sa merg sa ma vada joia trecuta dar nu am mai ajuns ca m-am trezit cu musafiri

deci probabil de la ate e, mie cele de la taietura exterioara putin pe fesa mi s-au absorbit, dar cele din interior cica mai sunt acolo, il pun deseara pe sot sa verifice

acum mirosul parca nu mai e chiar atat de pregnant dar tot mai e putin intepator, eu m-am vindecat f bine cu un spray cu aloe vera, il comanda maica-mea nu stiu de pe unde dar vindeca orice rana si asta mi-a inchis taietura super rapid

pup simo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

felicitari strumf!!! ally!! pisuc!!

haide cami!!!!!haide ama!!!!!!!

mada, felicitari pt reusita ta si a buburuzei! am vazut ca ai intrebat de mine! eu sunt putin cu morcovu'n dos astept sa imi vina...si se intamppla ceva ciudat...in fiecare dimi de 4 zile am o mica , slaba sangerare si dureri de burta....dar DOAR dimineata..si apoi nimic....oara asta ce o fi?????

anaxena bravo!!

cami, nu am simtit nimic cand le-a rupt!

happy eu maine depun dosarul iti trimit un pm mai tarziu.

anaxena, nici al meu sot nu si-a dorit exagerat de mult al 2-lea bb si mi-a spus inainte ca e de acord sa facem bb2 daca consider ca fac fata cu 2 copilasi, el venind zilnic seara acasa. dar acum nu se pune pb sa nu ma ajute. el se ocupa de fetita iar eu de bubu mic. lasa ca noi avem noroc ca merg fetitele la gradi, nu?

lalely, mas 56 a purtat cam pana la 3 sapt parca. acum suntem pe 62 max 68.

salo poti verifica pe hartia igienica daca mai "pica" fire.

dorinuta ati scapat de icter??

deea, tu mai alaptezi? ti-au venit uratii??

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

cami da sunt momente frumoase, mai ales ca azi mi s-a parut ca zambeste constient, cred, nu bag mana in foc dar a fost f zambareata de dimi...in schimb ieri a fost super agitata si nu a dormit suficient si aseara la 10 jumate inca nu dormea, statea cu ochii deschisi si se tot uita in jur, isi suceste capul unde vede lumina, de ridicat nu mai zic...am impresa ca sunt niste copii precoci , mogaldetele din generatia asta, ca fac lucruri ce de obicei bebeii le fac pe la 3 luni...ce sa mai sanatosi sa fim in rest...

iar Petra mi se pare un nume tare deosebit, nu stiu asa mi s-a pus pata

Mergi la inceput