Mar-Apr(199) Bv Cami, Strumphi,Ally,Pisucmic!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

picki - sanatate multa iti doresc; ma rog la doamne-doamne sa scapi de probleme;

irinuca - din cate stiu eu, da, iti trebuie adeverinta de salariat in spitalele de stat;daca nu esti platitor de impozit sau coasigurat platesti spitalizarea.

36 +

AMR MAXIM 18 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

As vrea sa prind si eu ceva somn, ca dorm amandoi copii dar nu dtiu de ce nu am nici un chef sa ma intind in pat...de multe ori simt ca in somnul de dupa-amiaza pierd timpul ..cred ca am luat-o putin razna..sau sunt entuziasmata de soarele de afara...nu stiu...simt asa o bucurie inexplicabila

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Irinuca05..cu cine nasti la Municipal???Si eu voi naste tot acolo si chiar joi merg la control pe 07 aprilie..daca ma interneaza poate ne vedem...
Daca vrei lasa-mi pe PM nr tau de telefon si numele complet...

Hai mai fetelor..asa de rea este nasterea naturala la Municipal???

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

nu stiu de nasterea naturala...dar cel putin personalul mediu lasa de dorit...comportamentul...asa era acum opt ani , asa a fost si acum trei ani cand a nascut cumatra...
apropo, cati ani are Horhoianu? mi se parea batran acum 8 ani... Eu am nascut cu Badea.

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

cu Horhoianu m-a nascut pe mine mama acum 30 de ani , deci.....

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Madutza..uite ce fata sanatoasa a adus pe lume...
Atunci era si el tinerel...Acum batranel mai face si el 2-3 nasteri sa nu uite de perioada cand era tanar si pe val...

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

madutza, e adevarat ca soarele te binedispune si te incarca cu energie; ar fi bine daca poti sa bagi totusi putin somn, mai ales ca este momentul in care amandoua gazele dorm parerea mea

36 +

AMR MAXIM 18 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Madutza tu esti o mamica Duracell...si cu 2 bebei,si la regim,slabesti si cum trebuie......mai ne scrii si pe forum...Nu stiu de unde atata energie..

Eu cred ca as fi zombi...De fapt stati sa ma vedeti..daca o sa mai pot sa intru pe forum vreun pic..Plus ca eu daca nu ma odihnesc sunt ciufuta rau...

37+ David

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

CAPITOLUL 200 !!!

Mergi la inceput

lalely, doamne-doamne nu ne da niciodata mai mult decat putem duce; sunt convinsa ca ne vom descurca si noi, desi si pe mine ma macina aceleasi ganduri ca ale tale.
stai sa prindem si noi un pic de experienta si apoi sa ne vezi...

36 +

AMR MAXIM 18 ZILE !!!

Mergi la inceput