Mar-Apr(199) Bv Cami, Strumphi,Ally,Pisucmic!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

alina06, cum adik cum dai kg jos? Cu regimul de la mine

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

dc eram pe fb iti dadeam like..Ai fost tare.

Struuumphiii bun venit! oof cat ai mai tras!
sot de Ally, multumim de vesti despre ei. Sa vina cu bine acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hai Cami!!!Hai Petra!!!

Strumpfi, ce faclutze are gogoasa!!

Msbb..si voi cu muci?? Ooof, sanatate! Pup fetele

Millie, poate ai noroc cu trezitul noaptea..si la mine la al doilea a fost incomparabil mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Simona acum avem si aici like - aproba si dezaproba in josul fiecarui post :)

40+ Natalia

AMR oricand

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

eu aseara am facut o vizita la urgenta in floreasca m-am culcat pe la 12 cu o mica durere de stomac iar la 4 cand m am trezit sa ii dau sa manance lui luca ma durea atat de rau ca de abia puteam sa ma misc. mi-au facut o injectie si macar mi-a trecut, dar a fost horror.

am descoperit si motivul pentru care luca tot chitaia in ultima vreme! ii era foame! desi manca din 3 in 3 ore un biberon de 90ml tot dadea semne de agitatie. i-am schimbat laptele praf din prenan in nan1 si de atunci mananca 110ml si doarme cate 4 ore legat, e si mult mai linistit. bine, descoperirea am facut-o ieri

eu stau toata ziua cu pompa agatata de san, alternez si cea electrica si cea manuala, beau si ceai pentru lactatie si nimic maximum cat am scos intr-o zi a fost 170 ml nici nu stiu ce sa mai fac sa am mai mult lapte, ca apa ma fortez sa beau cat mai multa, de mancat mananc fix ca haplea, golesc mereu sanii...la odihna stau cam prost dar nu imi pot imagina ca 2 sau 3 ore de somn in plus mi-ar putea mari semnificativ cantitatea de lapte...si ma stresez deja asa tare cu subiectul asta

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Mai fetelor, nici o sansa sa vad din urma ce ati scris...

Am o intrebare: are cineva bebelusi care regurgiteaza pe nas?

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), AMR 4 zile

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Buna!
De ieri, cand am aflat ca ma interneaza vineri, sunt un pic cam agitata. Desi toata lumea imi spune sa ma odihnesc acum, ca dupa nu voi mai avea ocazia, zici ca am luat energizante
Ama nu sunt sigura ca imi face inducere. Doar mi-a zis ca ma interneaza vineri dimi, cand e doctorita mea de garda si ca probabil tot vineri voi naste. Mi-a zis sa nu fac niciun fel de efort pana vineri (sa nu merg pe jos etc.), ca nasc, pt ca bebelina are capul aproape de iesire... Si ar prefera sa ma interneze vineri decat sa o sun noaptea ca nasc
Eu am presupus ca imi face inducere sau imi rupe membranele sa imi provoace nasterea, nu stiu. Ca nu imi explic de ce ea era atat de convinsa ca nasc vineri
Mult succes astazi la control! Eu sper sa nu fie doar un control si sa va intoarceti 2

Madutza_bra si Roxy cum sa se inece bebe??!! Daca se intampla, mi-e frica sa nu intru eu in panica si sa nu stiu ce sa-i fac Deci sa-i suflu pe nas daca nu-si revine singura?
Sper sa nu fiu o mama disperata care sta mereu cu oglinda la nasul lui bebe sa vad daca respira cand doarme

Hai Cami!
Am vazut ca era aproape ora 6 dimi cand a spus ca pleaca spre spital. Pana acum poate s-a intamplat ceva

Felicitari Strumphy! Este o dulceata Sophia ta! Clar ai intrat si tu acum in clubul mamicilor eroine de la odiseea asta! 40 de ore de travaliu... ufff... nu stiu daca as rezista. oricum nu cred ca medicii romani au atata rabdare.

39 sapt cu bebe Daria
AMR... putin: inducere, vineri, 8 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

eu aseara am facut o vizita la urgenta in floreasca m-am culcat pe la 12 cu o mica durere de stomac iar la 4 cand m am trezit sa ii dau sa manance lui luca ma durea atat de rau ca de abia puteam sa ma misc. mi-au facut o injectie si macar mi-a trecut, dar a fost horror.

am descoperit si motivul pentru care luca tot chitaia in ultima vreme! ii era foame! desi manca din 3 in 3 ore un biberon de 90ml tot dadea semne de agitatie. i-am schimbat laptele praf din prenan in nan1 si de atunci mananca 110ml si doarme cate 4 ore legat, e si mult mai linistit. bine, descoperirea am facut-o ieri

eu stau toata ziua cu pompa agatata de san, alternez si cea electrica si cea manuala, beau si ceai pentru lactatie si nimic maximum cat am scos intr-o zi a fost 170 ml nici nu stiu ce sa mai fac sa am mai mult lapte, ca apa ma fortez sa beau cat mai multa, de mancat mananc fix ca haplea, golesc mereu sanii...la odihna stau cam prost dar nu imi pot imagina ca 2 sau 3 ore de somn in plus mi-ar putea mari semnificativ cantitatea de lapte...si ma stresez deja asa tare cu subiectul asta

Mami fericita de Luca Andrei

pai stresul ca nu e laptic suficient e inamicul nr 1, iti spun din proprie experienta
odihna inamicul nr 2..si da, conteaza si o ora de somn
si inamicul 3, dar cred ca le ia pe toate de fapt, este biberonul..pompa nu trage cat ar putea bebe, laptele se formeaza in functie de cat bea bebe, cu cat dai mai mult lp cu atat laptele matern va fi mai putin..e un cerc vicios din care se iese cu greu, cu zile si nopti de plans si nesomn, din partea amandurora..dar sorti de izbanda sunt insa trebuie multa rabdare, convingere si vointa..daca preferi sa-l vezi linistit si ca doarme 3-4 ore, atunci lp e solutia..la l matern poate sa-ti doarma o ora si sa urle si sa o luati de la capat si tot asa..si poate dura zile pana seajunge la un echilibru al cererii cu oferta
eu sincer la vlad am cedat de cateva ori, si de fiecare data cand ii bagam un bibe imi scadea si mai mult lapticul..si pe urma munceam inzecit ca sa ajung iar la productia dinainte..
ai incredere in tine si gandeste-te care e cea mai buna solutie pt voi, adica atat pt bebe cat si pt tine..ca luca sigur nu vrea o mamica nervoasa si obosita

asta e doar parerea mea si ti-am spus-o sincer, sper sa nu te deranjeze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Mai fetelor, nici o sansa sa vad din urma ce ati scris...

Am o intrebare: are cineva bebelusi care regurgiteaza pe nas?

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), AMR 4 zile

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

da, si pe gura si pe nas dar ocazional, nu mereu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Buna!

Madutza_bra si Roxy cum sa se inece bebe??!! Daca se intampla, mi-e frica sa nu intru eu in panica si sa nu stiu ce sa-i fac Deci sa-i suflu pe nas daca nu-si revine singura?
Sper sa nu fiu o mama disperata care sta mereu cu oglinda la nasul lui bebe sa vad daca respira cand doarme

39 sapt cu bebe Daria

irinuca, nu-i sufli pe nas..ii sufli aer spre nasuc, adica spre fata si din instinct ei atunci trag aer in piept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Scrish ce noapte ai avut!!! De ce te-a durut atat de tare burtica?
Cu lapticul, poate fi si din cauza ca esti stresata ca nu vine mai mult... Nu stiu ce sa spun. Asta este si stresul meu: ca nu voi avea destul lapte (pe langa multe altele ).
Tu ii dai numai din biberon (lapte praf sau muls)? Sau il pui si la tzitzi?

39 sapt cu bebe Daria

Mergi la inceput