Tragedie in Afghanistan
Raspunsuri - Pagina 39
RA spune:
Ingrid,e cat se poate de clar ca tu ai pe masa de lucru un "carnetel" de ala cu puternic iz neoprotestant si transoceanic(a propos,se plateste bine impanzitul ideilor astora pe tot felul de forumuri?fii atenta ca intre timp s-a mai schimbat "briza" dinspre Atlantic
).Si agenda asta o mai deschizi, asa, din vreme in vreme si mai improsti cu noroi in dreapta si-n stanga pe la toti aia de nu-ti impartasesc enormitatile(slava Domnului ca nu-s prea multi!).
Ca n-ai nici mai vaga idee despre cultura islamica,asta deja e clar la toata lumea.
Ceea ce ma nedumireste oarecum,este cum de n-ai ajuns inca la saturatie?
Poate ar fi vremea sa observi ca,intre timp,in jurul tau istoria evolueaza extrem de rapid si sunt destule semne noi de intrebare,daca tot zici ca-ti place sa te intrebi de una,de alta.
Ingrid S spune:
Adica eu i-am omorat pe membrii ONU din Mazar-i-Sharif? Eu zbier sloganuri anti-americane si antisemite, eu amenint lumea ca daca nu se supune mie si nu inceteaza cu prostiile (a se citi prezentarea aspectelor mai putin placute ale islamului, de fapt se prezinta ele si singure) decapitez, arunc in aer si asa mai departe?
Eu am ucis familia de colonisti evrei din Itamar, eu le-am decapitat bebelusul de 3 luni? Eu m-am bucurat la aflarea acestei vesti si am impartit cu confratii mei palestinieni prajituri pe strada?
Nu ti-e rusine obrazului sa ma acuzi ca sunt platita, sunt tactici vechi, citite de pe alte forumuri, ca sa ma discreditezi. Si tu si toata gasca de forumiste ce se reped la oricine scrie ceva contrar islamului.
Nu ma intereseaza sa raspandesc idei pe alte forumuri. Nici aici n-as fi scris daca nu era ucis Motco Filaret. Dar tu poti sa-ti iei burqa pe tine si sa imparti prajituri prin cartier in cinstea mortii lui.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
denizel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RA Ingrid,e cat se poate de clar ca tu ai pe masa de lucru un "carnetel" de ala cu puternic iz neoprotestant si transoceanic(a propos,se plateste bine impanzitul ideilor astora pe tot felul de forumuri?fii atenta ca intre timp s-a mai schimbat "briza" dinspre Atlantic Ca n-ai nici mai vaga idee despre cultura islamica,asta deja e clar la toata lumea. Ceea ce ma nedumireste oarecum,este cum de n-ai ajuns inca la saturatie? Poate ar fi vremea sa observi ca,intre timp,in jurul tau istoria evolueaza extrem de rapid si sunt destule semne noi de intrebare,daca tot zici ca-ti place sa te intrebi de una,de alta. Ingrid "Romania-tinuta umila a splendorii." |
Asta-i faza de final, a zburat tarta cea mai mare cu frisca cea mai multa :)).
Uite, eu is np (un fel de
.Si ma intreb acum de ce religiile crestine nu au agende comune, daca-i vorba ca fiecare-i cu agenda ei. A, da, gata, m-am prins, ortodocsii aia cu gura mare is antisemiti si propalestinieni :)).
of of mai mai...
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Ingrid S spune:
Denizel, daca n-ai stiut ca am agenda, stai dijeaba pe forum. Carevasazica, agenda mea are pe prima pagina subiecte pe DC despre islam. Dar sa vedem frecventa: o data pe saptamana? Nuu. O data pe luna? nici gand. Atunci...o data la 3 luni? la 6 luni? Nu. Ultimul subiect a fost anul trecut. Deci, logic, o data pe an. Si cand? Asa, cand ma trezesc din somn? Nuu. Cand e asasinat cineva oare? Cand musulmanii isi dau in petec? Da. Bine, as putea intra zilnic sa scriu ce fapte bune mai fac unii musulmani, daca chiar as fi obsedata cum ma categoriseste lumea pe aici.
Acum ma astept de la unele creiere luminate sa spuna ca m-am bucurat si m-am veselit biblic cand a murit Motco Filaret, io-te ce ocazie superba sa-mi scot banii de buzunar(
) si sa fac trafic pe forum.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
| citat din mesajul lui RA Ingrid,e cat se poate de clar ca tu ai pe masa de lucru un "carnetel" de ala cu puternic iz neoprotestant |
Toate ca toate dar asta a fost poanta zilei
,se vede ca n-o cunosti nici cat negru sub unghie pe Ingrid ...Bey INGRID si zi asa,mai faci si cate un ban cinstit cu "impanzitul ideilor pe forumuri"
... mai te doare mintea ce pot scoate unele pe DC asta.Uite si de-aia imi place mie la nebunie forumul asta,gasesc zilnic cate ceva de care sa ma amuz 
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
sirimie spune:
Ce spuneti voi pe aici la sueta e ca musulmanii sa nu apara ca iau papara. Se comit atrocitati si nu au nici o scuza cei care le fac, dar asta nu e nici scuza nici justificare pentru intoleranta religioasa.
en_kvinna spune:
| Ce spuneti voi pe aici la sueta e ca musulmanii sa nu apara ca iau papara. Se comit atrocitati si nu au nici o scuza cei care le fac, dar asta nu e nici scuza nici justificare pentru intoleranta religioasa. |
De acord. Dar musulmanii nu isi ''iau papara''
sirimie spune:
en_kvinna - nu trebuie sa demonstrezi nimic altceva decat ca tu intelegi partea cealalta.
en_kvinna spune:
| citat din mesajul lui sirimie en_kvinna - nu trebuie sa demonstrezi nimic altceva decat ca tu intelegi partea cealalta. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Eu am toleranta pt musulmani. Chiar sunt fan al culturii orientale, dar si toleranta trebuie sa fie intre niste limite. In topicul asta scanteile s-au aprins cand au fost facute afirmatii conform carora vinovat moral de moartea angajatilor ONU este pastorul, cu prea mult timp liber, din SUA. Si asta nu e normal. Ca si eu pot sa ucid si sa zic ca vinovata e profa mea dintr-a 4a ca o fi facut ea ceva care m-a determinat sa ucid. Daca eu arat toleranta fata de comunitatea musulmana, astept aceasi toleranta inapoi, ca altfel...noi vom deveni vanatul.TReaba asta cu tolernata e o chestie reciproca, ca altfel o parte va fi foarte avantajata in timp ce alta va fi foarte dezavantajata.
en_kvinna spune:
Si da, n-am niciun drept sa-mi impun ideile, doar sa mi le exprim. Dar poate poate u timpul lucrurile se vor schimba, comunitatea musulmana educata isi va face datoria , anume aceea de educator,indrumator, evaluator,sfatuitor si va aparea si raspunderea si acceptarea ca o crima e o crima.