Tragedie in Afghanistan

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

hannen - inseamna ca suntem in general de acord

Eu am pus Egiptul in urmatorul context: americanii nu sunt iubiti de majoritatea arabilor. Imi amintesc imaginile cu arabii din strada care se bucurau cand au vazut cum cad turnurile gemene. E o realitate, iar intre timp nu cred ca si-au schimbat parerea. Au dreptate sau nu - nu stiu, ei stiu mai bine.

Dar fapte precum cea a pastorului respectiv - care aduce atingere tuturor musulmanilor - sunt reprobabile. La fel cum uciderea unor civili in Afganistat nu are nici o scuza, indiferent care este mobilul.

Americanii ar trebui sa trateze musulmanii la fel cum doresc ei sa fie tratati de catre musulmani. E valabil de la presedinte pana la ultimul cetatean american. Si trebuie sa fie valabil si invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Unii din practicantii islamului sunt inca la nivel de Ev Mediu, considerand OK si necesar sa ucida oameni a caror vina nu e alta decat ca apartin altei religii.
Cred ca de aici vine "intoleranta" impotriva musulmanilor in general.
Mi se pare ca nu se potriveste cu secolul 21 sa trebuiasca sa te interesezi inainte de a pleca intr-o tara straina daca nu cumva au fost in ultima vreme amenintari teroriste si sa stai cu frica-n san ca se explodeaza unu' langa tine in numele unei religii.

Eu inca mai cred ca civilii ucisi de americani sunt ucisi accidental (mai putin aia din 11 septembrie, desigur ).
Teroristii musulmani ucid civili premeditat, ca sa nu mai spun de masacrele ne-teroristilor asupra unor oameni complet nevinovati, fara nici o legatura cu americanii, Israelul si ce mai o mai exista pe lista neagra.

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Imi pare rau dar te inseli.in primul rind imaginile nu au fost din egipt(din cite retin si atunci era vorba tot de afganistan ) si in al doilea rind oamenii nu se bucurau ca au cazut turnurile .Stirea a fost dezmintita apoi de majoritatea televiziunilor (localnicii au fost rugati sa le arate cum petrec ei la nunta,obiceiuri de`ale locului-video care apoi a fost manipulat si a ajuns drept bucuria oamenilor la caderea turnurilor)
La revolutia din Egipt nimeni nu mers in fata ambasadei americii,nimeni nu a ars niciun steag american.Nici asta nu ai auzit`o?
Ca nu este iubita politica americii in lumea araba,este un adevar.Dar ca musulmanii la gramada urasc americanii ,astea sunt gogosi.
Citeste pe net sa vezi citi americani au prieteni in egipt,citi studiaza ,citi s-au implicat sa`i ajute cind au ramas fara conexie la internet.

Of,cum mai manipuleaza mass media si ne face sa credem ca ne uram de moarte.De fapt cum altfel ar avea sprijinul in toate actiunile de instaurare a pacii ,a dreptului la libera exprimare (daca nu prin manipularea poporului ,altfel cum?)

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Mda, si Bradley Manning probabil ca este in arest degeaba ,nu ca ar fi banuit ca a "scurs" info . despre accidentele soldatilor americani in Irak,Afganistan etc...

monstra de ACCIDENT

sirimie,uite despre asta ziceam mai sus!ochi inchisi si batele pregatite pt. musulmani.

Mergi la inceput

oare cum se numeste atitudinea unui om care cu dovezile in fata ,insista sa le nege si sa numeasca crimele -accidente?
Cata rea vointa,cit accept tacit al crimelor dezgustator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

oare cum se numeste atitudinea unui om care cu dovezile in fata ,insista sa le nege si sa numeasca crimele -accidente?
Cata rea vointa,cit accept tacit al crimelor dezgustator!

Hannen, chiar si asa ramane realitatea ca musulmanii criminali isi savarsesc crimele asupra civililor din orice parte a lumii si asupra celor de alta religie numai intentionat...

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Hannen, nu este cruciada ta. Nu stiu de ce amesteci Egiptul aici, americanii din Irak si faci o ciorba reincalzita. Ori vrei sa deturnezi scopul discutiei? Atunci spune cinstit.
Eu am pus cateva linkuri unde niste musulmani au urinat pe o Biblie si i-au dat foc. Studentii au facut-o la indemnul unui profesor. In Arabia Saudita zice alt link, Bibliile gasite la crestini (aia prinsi cu cartea lor sfanta la ei, o infractiune) sunt arse regulat. Daca crestinii au decapita/spanzura/impusca musulmanii pe baza a ceea ce fac ei cu religia noastra, n-ar mai ramane picior de islamic in Europa sau peste ocean.
As dori sa discutam linistit pe marginea articolului din postul meu anterior. Ce inseamna libertatea cuvantului? Ne e frica de ei? atunci si-au atins scopul, din pacate.
Pastorul nu e vinovat sau si voi atarnati in balanta sute de Biblii arse cu un singur Coran? Unii cred ca-si permit orice, dovada in acel video din autobuz, unde rad de noi si ne sfideaza pe fata.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ingrid, pastorul acela si sustinatorii lui nu sunt mai buni decat extremistii religiosi arabi care se arunca in aer omorand de-ai lor si straini. Nu e libertate de opinie sa iti bati joc de un simbol al altei religii, in nici o tara si nici o limba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

nu am putut deschide linkul de la subiect, dar nu inteleg ce legatura are acest atac cu pastorul care a ars Coranul anul trecut?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ba da, sunt mai buni. N-au ucis nevinovati. Daca vorbesti asa, inseamna ca primul amendament care garanteaza libertatea de exprimare e rahat cu apa rece. Si ca primeaza azi sa avem grija de libertatea altora de exprimare (arderea de Biblii, incendierea bisericilor, persecutia crestinilor etc) in detrimentul unor principii pe care s-a cladit o natiune libera. Si civilizata.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput