Tragedie in Afghanistan

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Vai ,vroiai sa`i arati lui sirimie!ce sa`ti povestesc,ca de asta nu mai putea sirimie sa doarma,ca nu ti`ai facut tu damblalele pe DC cu ocazia asta.Si ce ocazie,mana cereasca nu gluma.

Astea au venit exact la fix,ca sa demonstrezi ca am avut dreptate despre scopul subiectului tau.

BTW,doamna care s-a grabit sa ma dezaprobe.Sa inteleg ca dezaprobul era pt. filmul din link ,nu?Acolo unde soldatii ucid civili afgani ca pe niste caini.
Ca altfel nu vad ce ai fi avut de dezaprobat.cumva nu aveam dreptate?faptele alea le visasem eu si am intrat sa va povestesc voua?
jumatatile de masura sucks!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Hannen, te rog sa te calmezi, sa scoti pentru inceput limba aia la criminalii care au lasat un roman fara cap. Si schimba-ti modul de adresare fata de mine, nu te-am injurat. Daca are Sirimie ceva de spus, sa spuna, nu esti tu avocatul ei.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

valentinag zice cel mai bine

Eu nu le gasesc vreo justificare extremistilor care au omorat reprezentantii ONU. Sunt la fel de cretini ca si acel pastor. Stiti cum au fost omorati reprezentantii ONU? Executati in ceafa de aproape cu focuri de arma.

E o mare diferenta intre libertatea de opinie si intoleranta religioasa (sau orice alt fel de intoleranta). E in aceeasi categorie cu discriminarea rasiala care este condamnabila in SUA. De fapt ce vroia sa demonstreze?

Din pacate - asa cum arata situatia - suferim consecinte din cauza unor descreierati care nu au alt apanaj decat ca sunt in SUA. Nu ar trebui sa se intample. SUA sunt vazute foarte prost in toata lumea araba. Amintiti-va de jurnalista americana violata in Egipt. Iar pastorul acela nu face decat sa le dea dreptate arabilor in ura lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Asta e un subiect inflamabil oricum ai lua-o. Aia nu-s normali ca sunt extremisti, iar ailalti nu au ce cauta intr-o tara care nu le apartine (decat poate controlul asupra traficului de droguri si campurilor imense de maci din care se face opium), deja sunt de nu stiu cati ani si nu au facut nimic, da nimic, exact ca in Vietnam, or sa fuga la un moment dat cu coada intre picioare.

Mergi la inceput

ah,da am uitat hannen trebuie sa se calmeze mereu pt. ca nu`i asa,hannen e muslima asadar e automat nervoasa .Draga,eu nu scot limba la nimeni (ala era un emoticon spre a`mi arata dezaprobul "cruciadei" tale ,topic anti Islam,nicidecum topic nevinovat cum vrei sa para)
hannen sta calma pt. ca nu are nicio putere nici sa schimbe opinii ,nici sa deschida ochi ,nici sa forteze pe cineva sa nu fie selectiv si sa citeasca /vizioneze doar ce`i place.hannen s-a invatat in aproape 10 ani sa citeasca cu calmitate cum musulmanii sunt terfeliti ,cum sunt toti bagati intr`o oala.hannen stie de la voi ca e fanatica,criminala,terorista etc...hannen stie ca restul lumii e buna,pura,nu provoaca niciun fel de durere nici musulmanilor ,nici nimanui,nici nu`i provoca nici pe musulmani ,nici pe altii...hannen stie ca niciun copil musulman nu a murit vreodata in lume in numele libertatii cuvintului si a pacii impusa cu arma in mana ,hannen stie ca musulmanii au invadat tarile lumii si musulmanii aduc pacea si eliberarea ciuruind civilii,hannen a invatat multe in acesti aproape 10 ani,asadar ce rost are sa se enerveze?

Mergi la inceput

hannen - eu cred ca acel pastor este un cretin care ar trebui pedepsit, impreuna cu toti cei care il sustin, si ca musulmanii au dreptate sa fie revoltati cu totii pentru gestul lor.

Fanaticii religiosi nu au dreptate sa omoare pe nimeni indiferent de consecinte si sunt la fel de cretini.

Dar majoritatea musulmanilor nu sunt fanatici religiosi si au dreptul de la americani la acelasi respect pe care il cer americanii pentru religia si credintele lor.

Mergi la inceput

sirimie,te rog mult nu amesteca Egiptul aici si acum.Nu uita,in Egipt au fost mii de puscariasi eliberati de regimul lui mubarak ,exact pt . a crea panica si haos(sa fure,sa omoare sa violeze, sa comita tot felul de crime).Oamenii si`au aparat casele ,cartierele si lucrurile de valoare absolut dezgustati de manevra de a`i dezbina,speria si de a`i discredita in ochii lumii(drept hoti si criminali).
Va rog frumos nu mai spicuiti din stiri doar ceea ce va "frezeaza" cel mai bine.Situatia nu este doar alba sau neagra,mai sunt citeva nuante dar toata lumea le ignora cu succes.

Mergi la inceput

sirimie,parerea mea sincera?
Nu ma intereseaza de absolut niciun dement crestin sau musulman!Nu consider ca pastorul acela ar trebui pedepsit in vreun fel!
Eu consider ca pedeapsa si`o primeste fiecare la timpul lui(ca o fanatica ce ma aflu,cred cu convingere ca cea mai buna pedeapsa vine de la Dumnezeu si ca NU trebuie sa fac eu dreptate,eu sau alt om).

La fel cum nici NU pot sa aprob aceste manifestari animalice,razbunare,crima...NU exista scuza!Indiferent de motiv si metoda ,o crima este o crima si cel mai mare pacat.Ce au obtinut respectivii?Ce bine ,ce satisfactie omorind oameni nevinovati?Ce dreptate este asta?
Aceste lucruri le-am invatat de acasa si le-am regasit si aprofundat in Islam.Da,spre marea uluire a multora.

Si nici NU pot sa aprob ochii inchisi ai celor ce se grabesc sa ne catalogheze de zor (si al aplaudacilor) la faptele celorlalti.
Pt. ca daca e sa recapitulez treaba sta cam asa :Nu toti soldatii americani&co sunt asa insa toti musulmanii sunt asa (si pe dincolo).
Scuze ,dar se judeca cu jumatati de masura si fiecare se uita doar unde`i convine si in felul acesta nu vom ajunge niciodata la un inteles.

Mergi la inceput

hannen - nu stiam despre Egipt, am sa mai caut.

Tu spui ca ma insel si majoritatea arabilor nu ii vad pe americani ca pe opresori? Ma gandesc ca in Japonia nu sunt asa, dar in Africa de nord si Orientul Mijlociu?

Nu inteleg nici ce sustii in postul anterior. Ma contrazici sau esti de acord cu mine? Unde e jumatatea de masura lipsa in felul in care gandesc eu?

Mergi la inceput

Ah,sirimie vorbeam la modul general.Nu te aprob cind zici ca pastorul respectiv ar trebui pedepsit.

Nu sunt pt. niciun fel de pedeapsa dar sunt pt. dreptate si egalitate!

M-am saturat de pumn in gura "noi detinem dreptatea,noi vrem binele lumii,noi suntem cei mai buni si noi hotarim daca si cum aveti voie sa va imbracati,daca si unde sa va faceti rugaciunile .noi decidem ca putem sa va sfasiem natiile in mii de bucati ,femeile ,copii si batranii si daca va impinge necuratul sa faceti o prostie (aka,atac terorist) ne frecam mainile de bucurie pt. ca ne`ati oferit ceea ce am asteptat si sperat-ocazia de a va arata cu degetul drept salbateci ,nemernici si criminali ,produs al religiei voastre ,asadar suntem indreptatiti sa va civilizam ..."

Despre Egipt ,poti sa ma crezi pe cuvint (am urmarit 24/24 live situatia si am stat pe telefon cam in aceasi proportie) dar astea s-au relatat si la stiri (cel putin la alea live pe care le-am vazut eu,ce a aratat presa internationala nu stiu.din ce zici tu banuiesc ca la fel,doar ce le-a placut "egiptenii ,uitatii niste criminali,hoti,raufacatori,violatori exact cum ii invata religia lor..cunosc,cunosc)

Mergi la inceput