Tragedie in Afghanistan

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

pacat ca uneori Biblia este inteleasa doar mot-a-mot. e mult mai mult de atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

da,pacat ca cei care nu inteleg nici macar Biblia isi dau cu parerea despre alte carti

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Eu cred ca deja subiectul a deviat foarte mult.Sunt provocata sa raspund la tot felul de intrebari,"curiozitati" si "temeri" ca apoi sa se oripileze audienta.Aceasta discutie nu este diferita cu absolut nimic de celalte zeci de subiecte pe aceasta tema de pe DC.

Cine e interesat si satul doar de varianta mass-mediei va citi/cerceta problema singur in linistea casei .Cine nu este interesat va reactiona absolut la fel si la urmatoarea discutie peste o luna,un an,zece.

Consider ca am raspuns atit cit m-am priceput si cit mi-a permis timpul si cred ca este timpul sa`mi mai vad si de ale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Merg la Filarmonica saptamanal si exista un ritual, pe care iubitorii de muzica il cunosc: la finalul piesei, dirijorul, dupa ce se inclina si e aplaudat, iese de pe scena, se duce dupa o usa si sta acolo cateva secunde, apoi iese, vine pe scena in timp ce aplauzele se intetesc....iar fuge dupa usa, iar vine de cateva ori. Bineinteles ca ma mai nimeresc in primul rand si rad, rad cu lacrimi, ma stramb de ras, el probabil crede ca ma bucur.
Asa si cu anumite persoane: intra, ies, intra, ies, asteapta sa se inteteasca aplauzele....

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Vezi si ce se intampla chiar zilele astea in Lampedusa, Italia. Insula e coplesita de imigranti proveniti dintr-o tara in care NU este razboi (sau vreo situatie umanitara iesita din comun): Tunisia. Cu ce ochi crezi tu ca privesc italienii de rand aceasta situatie? Fireste ca sunt ingrijorati si se gandesc ca in curand vor trebui sa plateasca taxe si mai mari decat o fac acum, pentru ca multi dintre acesti tunisieni nu-si vor gasi de munca si vor ingrosa doar randurile ilegalilor predispusi la criminalitate (au calificari profesionale slabe sau inexistente, aduc cu sine familii numeroase nu chiar lesne de intretinut, nu cunosc limba italiana, samd).

Cu aceasi ochi cu are ii privesti si tu pe imigrantii(tu o imgranta si tu, mare ti-e gradina Doamne) veniti aici, sper sa te fii privit si olandezii pe tine la fel, si nu conteaza ca tu stii limba si vai draga ai educatie, tot le iei un loc de munca, niet?

Si mai ales tu o imigranta sa fii asa de xenofoba si ingrijorata ca iti iau ba tunisienii ba altii paine de la gura. Pune mana si citeste istoria marocanilor si turcilor luati aici ca sclavi moderni cand olandezul de rand nu punea mana sa stranga caca de caine si gunoaie de pe strada ci prefera sa traiasca din uitkering si uite asa s-a ajuns de acu de le put ghetourile din Utrecht, dar de facut ceva constructiv nu au facut niciodata. Alleen maar zeuren!!

Occidentul tau iubit i-a chemat aici, ca sa ii plateasca cat mai putin, sa-i foloseasca pentru cresterea economica si tot acum Occidentul tau se plange de ei.

Esti de groaza, sincer, imi si inchipui in ce fel de cercuri de xenofobi te invarti, dar stai linistita ca si aia care il iubesc pe Wilders si iti zambesc in fata, pe la spate tot de oost european te iau. Wilders care ca si Hitler isi neaga propria familie caci are sange indo, incredibil. Cu asta esti tu de acord, o romanca!!

Te-am raportat moderatorilor pentru acest mesaj, Saskia.
Imi pare rau, nu stii sa conversezi, nu ai argumentat nici o idee exprimata, ci doar te infurii inutil.
Pe un forum se dezbat idei, nu persoane, acest lucru ti-e strain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

http://www.euractiv.ro/uniunea-europeana/articles%7CdisplayArticle/articleID_22510/Trupul-lui-Filaret-Motco-va-fi-adus-in-tara-vineri.-O-ceremonie-va-avea-loc-la-Baza-90-Otopeni.html

Maine vine aeronava cu trupul neinsufletit al diplomatului roman. Va avea loc si o ceremonie militara pe Otopeni.
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aibe in paza familia greu incercata!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

http://hotair.com/greenroom/archives/2011/03/25/pakistani-children-play-suicide-bomber-taliban-approves/

in urma cu vreo 3 zile am vazut acest video cu copii (probabil intre 5-10 ani) din Pakistan.

Se joaca de-a martirii teroristi , se prefac ca explodeaza ca sa omoare infidelii si mor linistiti "mergind intr-un loc frumos" satisfacuti de traba buna dusa pana la capat...

desigur ca aceasta joaca nu e decat o pregatire pentru ziua de miine

e infiorator unde a ajuns ura si cat de adinc s-a inradacinat... nici nu pot vedea acest video a 2-a oara sa-l pot comenta mai bine.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

N-am citit decit pina unde zice Laura 25 sa ne propunem un ex de imaginatie si sa ne-ntrebam cum ar fi daca BOR ar avea puterea pe care o are islamul in Arabia saudita, Iran, Niger...pt mine e marea dezamagire a topicului.....Daca Salcia n-a redat destul, citeste si tu, Laura, despre politia moravurilor si dupa aia mai vorbim.

Nu e decit rea vointa si lipsa de obiectivitate sa comparam ce se face in numele islamului azi, azi, azi, si nu pe vremea inchizitiei...

Despre BOR, ce sa mai zic, mai mare libertate decit unde e Bor n-am vazut sa fie undeva pe lumea asta si tot nu-i bine.Acuma inteleg ce ziceau fetele de la Sc ca o admira pe hannen pt ca-si apara credinta(o admir si eu, caci si unde se vede negru pe alb ca-i de rau, ea tot vine sa apere ceva), in timp ce unul de-al nostru si daca n-are de criticat, tot o face.

Iti dau o bila neagra,Laura da n-o gasesc in lista de emoticoane.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Hannen, repet, nu e nici o diferenta intre tine si ei :((((. Cine sa faca curatenie? Cine????
Mi se ridica pielea pe mine cand citesc ce poti spune :((((.

Diferenta dintre crestinii care gandesc ca tine si musulmanii care gandesc ca tine e ca, crestinii au ajuns la nivelul la care de voie, de nevoie, asteapta ca Dumnezeu sa-i nimiceasca pe pacatosi.

Da, AkaManah, islamul isi traieste evul mediu.

Stii,eu cred ca ai inceput iar sa vorbesti aiurea.Adica eu sunt la fel ca cei din Afganistan in viziunea ta.Ti se ridica parul pe tine?Felicitari! Te rog sa ma contrazici si sa zici ca nu am dreptate despre viziunile tale personale despre Dumnezeu ,iad si pedepse(ca sa priceapa omul de ce te oripilezi).
Cit de murdar "joci",cum iti permiti mai sa zici ca nu este nicio diferenta intre mine si cei din Afganistan,dar pe cine (ti)-am omorit eu ?
Din toate mesajele mele exact atit ai inteles?

Pai ,vedeti cum sunteti voi astia mai "twisted" ashea,ca`i de bine nu`i bine,ca`i de rau nu`i bine...
denizel,ramai fata babei oripilata pina in Ziua de Apoi.Asteapta sa iti mai explice hannen una ,alta .N-ai sa mai vezi filmul asta!

Eu am scris de vreo 3 ori deja ,ca o habotnica ce ma aflu NU consider ca pastorul acela ar trebui pedepsit.Vina lui e ca e tembel/anti Islam declarat si ca atata spiritele .Sunt insa convinsa ca`si va primi pedeapsa de la Dumnezeu.N`am sa`l urmaresc eu si nici n-am sa angajez frun mercenar sa o faca pt. mine...
Dar no,iote ca trebuie sa vie denizel sa se dea cu scafarlia de peretii forumului ..."cine sa faca muica curat,cine ,nu vedeti ca si asta`i la fel de tembela ca si aia din Afganistan"
Gata,ai castigat!Ai ajuns la concluzia primara si finala(tot una) musulmanii =traiesc cu totii in evul mediu (nu doar unii asa cum ziceai acum 3 zile doar ca sa indulcesti spiritele)

Asea deci si prin urmare,tu practic ce mai "tii" din cartea`ti de capatai?Cele care te oripileaza le`ai trecut la "porunci abolite"(desi Isus a zis "eu n-am venit sa stric legea..." )apoi altele le`ai trecut sectiunea "parabole" ...si altele la sectiune "ignor" pe principiul ca "nu conteaza ce bagi in gura ,ci ce scoti din ea",nu asa?Bravo!Felicitari.De aia Dumnezeu ti-a trimis cartea aia,ca sa o ciopartesti in asa fel incit sa nu te oripileze pe tine deloc.Ai reusit?Felicitari.

Imi fac mea culpa daca Cartea mea de Capatai va ofenseaza stimata doamna!Dar e Cartea mea ,pe mine NU ma oripileaza pt. ca eu am deschis ochii laaaaaaarg si urechile le-am ciulit si`am "ascultat" cuvintul Domnului.
Si spune tu,este orbul la fel cu cel care vede?Este surdul la fel cu cel care aude?Este mortul ca si viul?
Nu`i!Asta`i diferenta .Eu am zis "am inteles si m-am supus",tu "(n)am inteles dar nu ma supun"

Stimati cititori,am luat un somnifer,dupa cutremurul din seara asta mi-a pierit somnul iar acum abia vad tastele.Sper ca nu am ofensat pe nimeni(desi m-am simtit foarte ofensata,"I`m in a good mood" de parca am baut ceva...

Ingrid ,imi pare tare rau ca iar esti in pozitia de spectator care ride pe infundate.Data viitoare vorbesc cu dirijorul sa`ti acorde macar 5 min. la bis

Mergi la inceput

katya,hai ca sunt in forma-cloroforma...
stii,voi vedeti rau acolo unde nu este!doar "raul" ala imaginat de voi eu il apar,nu raul din lume la propriu,nu faptele criminalilor din acest caz si din alte milioane de cazuri,NU,pe aia niciodata!
Dar daca voi vedeti rau in Islam,eu am fost daruita cu Lumina LUI si am vazut dincolo de ceea ce va oripileaza pe voi.
Consider cea mai mare binecuvintare ca Dumnezeu m-a ales sa fiu dintre cei supusi,ca mi-a aratat calea si adevarul catre EL ,ferita de politeism!Alhamdullilah!

Mergi la inceput