Tragedie in Afghanistan
Raspunsuri - Pagina 23
AkaManah spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 Care e diferenta intre ce e acum in tarile musulmane care nu sunt laice si perioada inchizitiei, a vantaorii de vrajitoare si de oameni care ziceau ca soarele nu se invarte in jurul pamantului? |
Nici una. Oare statele islamice isi traiesc evul mediu acum? Daca e asa e o criza grava mondiala. Am ajuns intr-adevar la ciocnirea civilizatiilor cu efecte mult mai grave decat razboaiele mondiale unde s-au infruntat civilizatii cu valori compatibile? Va salut.Merg in lumea mea contemporana.
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
denizel spune:
| citat din mesajul lui hannen Sura Al-Isra 33 Si nu luati sufletul pe care Allah l-a socotit oprit, decat pe drept(1)! |
!!Hannen, ma sperii, pe bune! :(
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
hannen spune:
denizel,este arhicunoscut faptul ca tu ai niste conceptii despre religie si Dumnezeu asa mai aparte.Tu nu crezi in Iad,tu nu crezi in pedepse...etc
Spre deosebire de tine sunt si crestini care cred in Iad si in pedepse.
Pedeapsa pt. adulter are doua motive:1)curata societatea de acest rau -teoretic daca toti s-ar teme de aceasta pedeapsa si daca nu ar fi martori mincinosi sansele ca adulterul sa se intimple si ca cineva sa fie pedepsit sunt minime.Incearca sa gindesti putin "out ofthe box" si poate ai sa intelegi rostul acestei pedepse(aaaah,stiu ca urasti pedepsele dar n-am ce`ti face,Dumnezeu zice ca`s necesare)
2)Celui pedepsit in aceasta viata ,i se va usura din pedeapsa vietii de apoi (care este mult mai grea decit moartea din aceasta lume.no,ce sa`i faci Islamul spre deosebire de alte religii garanteaza existenta Iadului si faptul ca acolo vom merge pt. nesupunere)
noo,chiar nu am ce face dar daca mi se cer atitea explicatii...scuze ateilor,treceti va rog peste aceste mesaje.![]()
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
!!Hannen, ma sperii, pe bune! :( ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
bau!
si de ce ma rog te sperii?Pe "drept" -ul acela se referea la legea Talionului si/sau adulter ...alte ocazii cu care Dumnezeu a hotarit ca omorul este permis.
Ia aminteste`ti vorbele lui Isus ,cel care a pacatuit cu ochiul sa`l scoata,cel care a pacatuit cu mana sa si`o taie pt. ca madularul stricat sa nu`i strice tot trupul!Asta nu te sperie?
denizel spune:
| citat din mesajul lui hannen denizel,este arhicunoscut faptul ca tu ai niste conceptii despre religie si Dumnezeu asa mai aparte.Tu nu crezi in Iad,tu nu crezi in pedepse...etc Spre deosebire de tine sunt si crestini care cred in Iad si in pedepse. Pedeapsa pt. adulter are doua motive:1)curata societatea de acest rau -teoretic daca toti s-ar teme de aceasta pedeapsa si daca nu ar fi martori mincinosi sansele ca adulterul sa se intimple si ca cineva sa fie pedepsit sunt minime.Incearca sa gindesti putin "out ofthe box" si poate ai sa intelegi rostul acestei pedepse(aaaah,stiu ca urasti pedepsele dar n-am ce`ti face,Dumnezeu zice ca`s necesare) 2)Celui pedepsit in aceasta viata ,i se va usura din pedeapsa vietii de apoi (care este mult mai grea decit moartea din aceasta lume.no,ce sa`i faci Islamul spre deosebire de alte religii garanteaza existenta Iadului si faptul ca acolo vom merge pt. nesupunere) noo,chiar nu am ce face dar daca mi se cer atitea explicatii...scuze ateilor,treceti va rog peste aceste mesaje. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Hannen, repet, nu e nici o diferenta intre tine si ei :((((. Cine sa faca curatenie? Cine????
Mi se ridica pielea pe mine cand citesc ce poti spune :((((.
Diferenta dintre crestinii care gandesc ca tine si musulmanii care gandesc ca tine e ca, crestinii au ajuns la nivelul la care de voie, de nevoie, asteapta ca Dumnezeu sa-i nimiceasca pe pacatosi.
Da, AkaManah, islamul isi traieste evul mediu.
Ingrid S spune:
Patru martori, zici? Fata asta a avut vreun martor? Da, o femeie, dar marturia ei este jumatate decat a unei barbat si n-a contat. Oricum nu conta.
http://stirileprotv.ro/stiri/international/ororile-lumii-musulmane-biciuita-pana-la-moarte-pentru-ca-a-fost-violata.html
Am scris pe la inceput de ea, doar ca am imbatranit-o cu un an. Nu mai are cum sa se simta jignita, asta e sigur.
Mai este un articol la care se face trimitere din link, unde femeile mutilate, batute, torturate din Afghanistan, implora americanii sa nu plece din tara. Ce zici Hannen, sa le credem? Eu le cred.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
denizel spune:
| citat din mesajul lui hannen Ia aminteste`ti vorbele lui Isus ,cel care a pacatuit cu ochiul sa`l scoata,cel care a pacatuit cu mana sa si`o taie pt. ca madularul stricat sa nu`i strice tot trupul!Asta nu te sperie? ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Nu ma sperie, Hannen.
Pentru ca Isus nu a omorat in viata lui pe nimeni, pentru ca Isus ne=a spus sa iertam de cate 70 de ori cate 7
denizel spune:
| citat din mesajul lui Ingrid S Patru martori, zici? Fata asta a avut vreun martor? Da, o femeie, dar marturia ei este jumatate decat a unei barbat si n-a contat. Oricum nu conta. http://stirileprotv.ro/stiri/international/ororile-lumii-musulmane-biciuita-pana-la-moarte-pentru-ca-a-fost-violata.html Ingrid S si Diana Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
Asta a fost un abuz regretabil
. ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
hannen spune:
Hai ca deja ma scoti din sarite cu insistenta asta aproape bolnava.
Si eu imbatrinesc cind citesc asa ceva.Dar daca tie nu ti se pare corect ca victima unui viol sa fie pedepsita,tu crezi ca i se pare lui Dumnezeu???????Adica esti tu cu mai multa dreptate decit Dumnezeu,sau ce?
Si ce le fac americanii femeilor din Afganistan fata draga?stau in cocioabele lor si intervin cind le ia barbatii la pumni?Hai ca deja astea`s povesti!
denizel,sa`ti aduc sarurile?![]()
este corect sau nu ca tu nu accepti ideea de iad si de pedepse?Ca tu il vezi pe Dumnezeu doar bun si iubitor si..si..asa cum ti`l imaginezi tu,nu?Ei,uite nu toata lumea iti impartaseste ideea despre divinitate,nu toata lumea neaga existenta iadului si a pedepselor divine.De fapt sunt scrise colosha in Biblie!
Dumnezeu este iubitor si iertator,dar si pedepseste pt. neascultare.
Rog crestinii sa ma corecteze daca gresesc.
denizel,esti minoritara cu opiniile tale si te oripilezi si de ideile crestinilor.Tu garantezi ori de cite ori ai ocazia ca nu exista Iad.(brrr,cita ingimfare !!-uite ca si eu ma oripilez cum un muritor isi asuma riscul sa`i garanteze altuia ca nu exista Iad.Daca faci ceva fa`o pt. sufletul tau dar nu trage si pe altul dupa tine.Asta este parerea mea personala,tu faci cum vrei)
sirimie spune:
| citat din mesajul lui Ingrid S B. Sirimie e blanda. Afirma ca un popa a indraznit sa arda coranul (esti suparata ca nu s-a spalat pe maini inainte?) si ca e vinovat de crimele facute de niste fundamentalisti. Ergo, s-a schimbat notiunea de violenta, rog a ma informa si pe mine, sunt in urma cu stirile. |
Da. Pentru ca eu nu fac pe nimeni inept/violent/tampit ca nu e de acord cu mine.