Tragedie in Afghanistan

Tragedie in Afghanistan | Autor: Ingrid S

Link direct la acest mesaj

http://stirileprotv.ro/stiri/international/atentat-in-afganistan-8-militari-onu-morti-printre-care-si-romani.html

Intai am crezut ca e vorba de o gluma sinistra, dar cand in aceeasi data de 1 aprilie mai multe agentii au preluat stirea, am realizat adevarul: o revolta la sediul ONU din Mazar-i-Sharif a dus la uciderea a 8 oameni printre care si un roman, Motco Filaret, un om deosebit, in varsta de 43 de ani. Odihneasca-se in pace si el si celelalte persoane ucise!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Este o actiune raspuns la arderea coranului in SUA de catre un tampit extremist si niste acoliti spalati pe creier. Ar trebui sa faca puscarie, in schimb el declara ca nu se simte reponsabil. De fapt lista lunga de consecinte inca nu s-a terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Este o actiune raspuns la arderea coranului in SUA de catre un tampit extremist si niste acoliti spalati pe creier. Ar trebui sa faca puscarie, in schimb el declara ca nu se simte reponsabil. De fapt lista lunga de consecinte inca nu s-a terminat.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mdaaa...asta n-am sa intzeleg niciodata,de ce trebuie sa existe o lista (si lunga pe deasupra)de consecintze!

Pina si presedintele SUA s-a scuzat in legatura cu actziunea respectiva,se stie ca e ceva individual si nu reprezinta ideea unei natztiuni si totusi...singe!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

pai si daca un musulman ar arde biblia, atunci americanii tb sa arda si sa omoare toti oamenii din ambasadele musulmane?
eu cred totusi ca musulmanii sunt f fanatici in privinta religiei.( si aici vb ca regula, nu prea am intalnit si nici vazut sau auzit exceptii). pana la urma poti trai frumos, cinstit si sa-l iubesti pe d-zeu prin ceea ce faci. nu tb sa traiesti si sa crezi ca acum mii de ani. de-asta imi place budhismul ( ma rog nu e o religie ci o filozofie de viata).
d-zeu sa-l ierte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Un cretin arde o carte si alti cretini se pun pe omoruri!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Si astia ce`s?
http://www.rollingstone.com/politics/photos/death-zone-20110327/0443520
Adevarat,tragedii se intimpla in fiecare zi in Afganistan ,in Irak,in Palestina...dar de ele nu vorbeste nimeni.De ce oare?Cumva din cauza ca este vorba despre "f****g afgans "care merita sa moara?

Si nu prea demult:NATO anunta ca a ucis din greseala mai multi civili in Afganistan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Civili afgani au fost ucisi sau raniti in districtul Naw Zad, in provincia Helmand, ieri", a precizat ISAF īntr-un comunicat.

Aparatele NATO au vizat doua vehicule suspectate ca transportau un lider taliban si pe adjunctii sai, dar ulterior s-a constatat ca era vorba despre civili, a explicat NATO.

Guvernatorul provinciei, Muhammad Gulab Mangal, a anun#355;at ulterior, intr-un comunicat, ca sapte civili, intre care trei copii, au fost ucisi īn atacul NATO si alti cinci au fost raniti.

"Doi barbati, doua femei si trei copii au fost ucisi, iar un barbat, o femeie si trei copii au fost raniti, cānd un vehicul insurgent (vizat de NATO-n.r.) a explodat alaturi de masina lor, in districtul Naw Zad", potrivit comunicatului.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Nu Sirimie, ei ard biserici cu tot cu crestini inauntru, femei, copii, de-a valma, biblii si altele si n-am auzit de niciun musulman decapitat in SUA sau aiurea pentru aceasta.
E vorba de libertatea cuvantului, sa aruncam acest principiu si sa traim dupa cum vor musulmanii?
Dar sa nu uitam totusi de roman, am citit despre el, era o mare speranta, foarte instruit, o dovedeste si faptul ca avea cel mai mare grad in cadrul misiunii ONU acolo. Oare cand il aduc acasa?

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

In numele "libertatii cuvintului" se comit crime oribile dar alea nu`s tragedii pt. ca sunt asa cum ziceam in numele libertatii cuvintului.

Si replica:
Un judecator din orasul Detroit (SUA) a aprobat o campanie publicitara anti-islamista, promovata de grupul American Freedom Defense Initiative, care afirma ca ii ajuta pe musulmani sa-si abandoneze credina, transmite The Detroit News. Magistratul Denise Hood a afirmat ca reclamele ce vor aparea pe autobuzele SMART din metropola americana respecta Primul amendament al Constitutiei Statelor Unite, precum si pe cel de-al 14-lea, respingand astfel decizia Autoritatii de Transport din Michigan, care le interzisese.Reclamele, ce vor putea fi amplasate pe autobuze in urmatoarele zile, contin mesajul: "O fatwa emisa pe capul tau? Abandonezi Islamul?... Ai intrebari? Avem raspunsuri!"

Potrivit informatiilor, campania este finantata de American Freedom Defense Initiative, un gup al carui director-executiv este Pamela Geller, un blogger cunoscut pentru opiniile sale anti-islamiste. Geller conduce si organizatia Stop Islamization of America, despre care se afirma ca este un grup anti-musulman.

Anul trecut, American Freedom Defense Initiative a dat in judecata autoritatea pentru transport din Michigan, dupa ce aceasta respinsese campania publicitara. Grupul a sustinut ca Suburban Mobility Authority for Regional Transportation (SMART) incalca dreptul la libera exprimare.

Decizia judecatorului din Detroit a venit in contextul in care vineri, cel putin 7 angajati straini ai ONU, intre care si romanul Filaret Motco, au fost ucisi in timpul unui atac asupra unui birou al Natiunilor Unite din Mazar-i-Sharif, in nordul Afganistanului, de manifestanti care protestau fata de incendierea recenta a Coranului in Statele Unite de catre controversatul pastor Terry Jones..

Si uite asa roata nebuniei se invirte ,putini insa sunt dispusi sa recunoasca .

Mergi la inceput

Cred ca judecatorul s-a uitat la acest video:

Dar as prefera sa ramanem la subiect. Putin respect pentru morti. Personalul ONU dorea sa ajute afghanii, nu sa-i ucida si au sfarsit ei tragic.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Probabil ca s-au inspirat uitindu`se la copii lor,orfani!Ramasi orfani in numele libertatii cuvintului ,de mainile/armele celor care ii "elibereaza" de ani de zile.

Nu,tu nu vroiai un subiect strict despre crima oribila care s-a intimplat vineri,tu vrei ca de obicei circ si ciomege in capul musulmanilor.

Mergi la inceput

Vreau sa-i arat lui Sirimie ca acesti oameni:
http://www.theaustralian.com.au/news/nation/boys-need-to-repent-green/story-e6frg6nf-1111112658754
si acestia:
http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1410190/posts
nu patesc nimic si ca ei sunt mii si mii care isi bat joc la propriu de cartea noastra sfanta.
Aveti aici un articol foarte bun, pertinent, documentat. Va rog sa-l cititi si sa trageti concluziile singuri despre ceea ce s-a intamplat si adevaratii vinovati de tragedie.
http://inliniedreapta.net/%E2%80%9Cinternational-burn-a-koran-day%E2%80%9D-si-reactiile-occindetului-paralizat-de-teama/

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput