Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Ma enerveaza ca nu vrea sa bea apa, deloc... pe zi maxim 10 ml, mi se pare foarte putin... azi i-am facut suc de mar 50ml +apa completare, tot 50ml. A baut deja 10 ml.

nici noi nu bem apa maxim 10 ml/zi
suc de mere la fel de rau

Citat:

Ma enerveaza ca are ceva bubite pe piept si ceafa, foarte mici, sotul nici nu le vede. Eu cred ca de la caldura. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

si noi avem bubite mici mici pe umeri si pe piept...cred ca de la caldura
l-am dat cu bepanthen...sa vedem daca ajuta

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

DAR faptul ca afara cand pun mana pe ceva sau cineva pune mana pe ei nu va preocupa asa tare mi se pare ciudat!nu dati cu rosii!

deni, eu daca m-as preocupa de cata lume pune mana pe Isa, n-as mai putea iesi nici in fata casei. aici toata lumea vine sa-ti vada copilul (v-am mai povestit cum e cartierul asta), se apleaca peste carucior s-o vada cum doarme, ii pupa piciorusele, parul si manutele (e adevarat ca pe obraji nici n-o ating, nici n-o pupa). cand am venit cu Maria aici, avea exact varsta Isabelei!! si il tot intrebam pe sot ce vor astia de la noi, de ce vin toti s-o vada pe Maria si cand eu ii salutam de buna dimineata, ei imi spuneau "vaya con Dios" sau "Dios os bendiga", de credeam ca is vreo secta toti . ei, apoi am intrat si eu in lumea lor si mi se pare minunata! acuma eu nu pot sa-i intreb: mai, ati pus mana pe bani?! v-ati spalat?! ca doar suntem in plina strada! cred ca m-am obisnuit si eu asa in 9 ani, cu Maria nu am avut niciodata probleme, sper sa nu fie nici cu Isa... dar mai mult decat ca o mai sterg pe manute cu servetele umede (oricum, Isa nu prea baga manutele sau jucariile in gura), nu cred ca am ce-i face cand suntem afara...

AMR 6 zile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Fetele o intrebare voi cate mese de LM aveti in total??
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

2 mese de LM
dar nu stiu ce sa mai fac cu mesele astea...de cand i-am mutat masa de la ora 22 la ora 20 ca sa nu il mai trezesc...parca nu mai suge atat de bine...poate e si normal ca de la ora 18 cand papa fucte coapte nu are cum sa i se faca tare foame in 2 ore
mie chiar imi da bataie de cap faptul ca am introdus masa aia de la ora 11 pentru ca Matei isi facuse programul cu 4 mese de lapte

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

seara pe la 22-23 si noaptea...eu chiar nu vreau sa renunt la ele, mai ales ca el nu bea nici un alt lichid, apa abia ii dau cu lingurita si o scuipa si pe aia...mi-e teama ca vine caldura si sa nu se deshidrateze...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

bun deci mai papa cineva prin somn....nu suntem numai noi zombi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

M-ati innebunit!! Inseamna ca eu am o pb, chiar nu m-am gandit ca e atat de necesar sa stau cu dezinfectantul dupa copil. Cand am mai vazut si programul lui Btz, imi vine sa ma bag sub birou...Eu ii il imbrac pe Raul si 2, 3 zile cu aceleasi hainute, doar daca da afara le pun la spalat imediat, daca nu i le mai dau...dar nu a avut nici o pb pana acum. Jucariile iarasi, le sterg la 2, 3 sapt cu o carpa cu apa si atat. De aspirat, aspit in fiecare zi, ca Raul sta 80 % din timp pe jos.
Eu ma gandeam ca asa isi face anticorpii. Nu mai sterilizez deloc de vreo luna jumate. Le spal si le pun la uscat.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

paula, relax mami...nici eu nu il schimb zilnic, adica ii dau si a doua zi o hainuta daca n-a murdarit-o...nici nu spal si nu aspir zilnic, ca Filip nu merge in 4 labe si sta mai mult in pat, patut, sau in camera lor, pe covor (unde nu are acces nimeni decat descaltat de papuci)...nu sunt obsedata de dezinfectat, mai mult cand suntem in afara casei si intra in contact cu te miri cine/ce... jucariile le spal daca cad pe jos...dar nu ma stresez nici cu astea...ca oricum vine Eric si-i baga sub nas cate o jucarie, iar Filip indata o degusta...

recunosc ca la Eric eram mai stresata, mai atenta cu chestiile astea...acu...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Kata, eu sunt fan Dr. Gh. Mencinicopschi

si noi, avem si cartile

Citat:

Intrebari:
1. Cat ou papa delfinasii vostri pe saptamana?
Eu ii dau de 2 ori cate 1/2 din galebnus.

2. Ce gust are iaurtul vostru facut in casa? Al meu parca e doar lapte stricat . Am facut tot dupa retetele voastre, dar ceva cred ca imi scapa..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

1. 1 data/sapt/1 galbenus, dar mi s-a parut ca e prea pronuntat gustul de galbenus in pireu...asa ca vreau sa ii dau de acum de 2 ori/sapt/jumate de galbenus

2. iaurtul e ca si laptele batut la gust, mie nu imi place dar Matei papa bine de tot

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eu sunt nevoita sa fiu stricta privind curatenia in primul rand pt ca eu stand numai cu geamurile deschise imi este frica de microbi.La noi jos este foarte mizerie si lumea in loc sa duca gunoiul la tomberon arunca sacii aici,profitand de faptul ca este "in spatele blocului"
Am incercat sa pun o poza dar nu reusesc.Mai tarziu.
Nimeni nu face nimic,nimeni nu recunoaste nimic,si cei din fata arunca cu siguranta,curatenie nu se face..e mai rau ca la tigani.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Denisa, cum sa aruncam cu rosii?
Asta cu banii sunt perfect de acord.. numai ca eu nu prea am avut "onoarea" sa cunosc oameni care pun mana pe manuta lui asa, oricum. Sotul lucreaza cu bani si se spala pe maini de ff multe ori.
Dar sunt de acord cu Paula, afara de ex, e aproape imposibil sa sari pe copil dupa fiecare atingere a unui obiect murdar (asta daca il lasi sa se joace).
Acuma nu dati cu parul, dar si noi cand eram copii bagam mana in gura fara sa ne spalam. Puneam mana pe bani si imediat in gura. Mama m-a gasit si cu bani in gura.
E drept ca pericole sunt peste peste tot.. dar eu, personal, voi incerca o igiena normala. Spalat pe manute cand e murdarel, cand intram in casa, dupa ce se aseaza pe olita, inainte de masa, inainte de culcare. s.a.m.d. E un obicei f sanatos si cred ca medicii subliniaza nevoia spalarii manutelor inainte de masa.

Paula, eu nici macar nu aspir in fiecare zi.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
Fete eu am o nedumerire : voi tot vorbiti de anticorpi, de calire etc...sunt perfect de acord.
Nici eu nu mai serilizez decat rar bibe de lapte cand nu pot sa le spal imediat sau suzete o data la cateva zile,poate si o sapt!Daca cade o jucarie pe jos,prin casa normal ca le-o dau inapoi sa se joace,pun mana pe jos,asta e .
DAR faptul ca afara cand pun mana pe ceva sau cineva pune mana pe ei nu va preocupa asa tare mi se pare ciudat!nu dati cu rosii!
de ex vine unu(ruda,cunostinta),a fost la cumparaturi,plateste,pune mana pe bani,plus pe alte lucruri(bani pe care pune mana ORICINE) si apoi pune mana pe manutele bebeilor!Iar bebelu duce mana la gura!Nu va suparati ca va intreb,dar voi mancati dupa ce puneti mana pe bani?sau bagati mana in gura dupa bani?ca mie mi se face asa o sila cumva,dupa ce tin bani musai sa ma spal pe mana!Lucram ultima oara la zapp,agent vanzari,lucram cu bani toata ziua,si eu si colegii mei ne spalam de 10ori in 8ore.si aia erau baieti,nicidecum ceva mamici obsedate ca mine.
afara scuipa o gramada de neciopliti pe jos(ca doar traim in Ro-apropo incep sa urasc tara asta),cateii uitati de lume isi fac treburile pe unde apuca,viermisori si boli cu tona.Adica diaree,enterocolite ,enteroviroze,etc... si cred ca nici o mamica nu vrea sa-si chinuie copilul cu asa ceva!
Va rog nu dati cu rosii,si nu vreau sa supar pe nimeni,e strict parerea mea proprie si personala.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

PERFECT DE ACORD!

DAR...
...cand o sa mergi cu amandoi in parc si se vor urca pe banci, topogane etc cum crezi ca ai sa reusesti sa fi langa ei in fiecare secunda cand vor avea posibilitatea sa isi bage manutele in gura dupa ce au umblat te miri pe unde?

eu imi pun intrebarea retoric...ce se va intampla daca ei vor fi obisnuiti sa fie super curat mediul din jur/sterilizat/dezinfectat? atunci cand situatia se va schimba cum va fi?...ca doar vor merge la gradinita presupun...

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, bine ca mi-ai zis de Bepanthen, o sa il dau si eu pe bubite... eu nu m-am gandit la asta...

De sterilizat- nu sterilizez nimic, nici macar suzeta. Le spal, la o luna schimb suzetele. Jucariile eu nu i le spal... nici nu m-am gandit. am spalat doar cand au venit alti copii si le-au lins (sau jucarii care stiu ca le baga in gura mult). De aspirat cam la 3 zile... no, poate is cam lenesa.. Al meu inca nu umbla pe nicaieri...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput