Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 5
carla_2008 spune:
cu riscul de a ma repeta,cred ca ati sesizat obsesia mea pt spalatul obligatoriu pe maini!nu degeaba toate cabinetele medicale au afise cu "70% din toate bolile pot fi evitate printr-un simpl spalat pe maini cu apa si sapun"(poate alta formulare)
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Alina2005 spune:
Neata mamici!
Eu intru pe fug, nici nu mai apuc sa citesc tot, insa astazi am zis ca mai intai va scriu si apoi, daca mai apuc, citesc.
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANISORI! sarbatoritilor de azi si celor de zilele trecute, sa cresteti mari si sanatosi si norocosi, delfinasi dragi!
Noi inca nu avem niciun dintisor si nici nu se vede ca ar iesi curand.
Azi-noapte a fost horror, s-a trezit la 22, 1 si 5. Noroc ca a dormit pana la 9.20 de dimineata. Baga LP la greu noaptea, nu refuza nimic...si nici nu adoarme fara el.
Am citit de Rebe, cu voma, eu in locul Adrianei cred ca m-as fi pierdut de tot cu firea...bravo tie,mami, ca ai fost tare. Pup sa nu se mai intample.
Ma bag si eu la vizionat poze cu sagetelele, sper sa ma lase mandra.
V-am pupat, o zi buna tuturor!
eladea2005 spune:
denisa, iubita...ai perfecta dreptate...e una cand pun mana pe lucrurile din casa, jucarii, etc. apoi le baga in gurita...alta e cand intra in contact cu strainii...eu am servetele umede antiseptice pt orice urgenta...inclusiv gel pt curatat pe maini ...il am mereu la mine...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ramonasin spune:
Buna dimineata delfinariu,
Vreau sa va multumesc pentru urari: Crissy, Crispro, Rodyka, Eladea, Btz_Ovi, Paula(pe facebook), sunteti tare dragute si ma simt onorata ca fac parte din clubul vostru chiar daca nu activez prea des, eu tot sper sa vina ziua cand voi putea sta mai mult la taclale cu voi.
Azi implinesc 30 de ani, e o zi importanta pentru mine asa ca va invit pe toate la o felie de tort de ciocolata(foarte bun) si un pahar de sampanie iar pe bebelusi la o portie de avocado cu banane si branzica si un laptic bun.
La multi ani Sara de Maurice, Bianca de Michelle si Sara de Danuta-bel!!! Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase!
Va pup si mersi inca o data mamici dragi
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi . Mai nou i-am luat si lui o telecomanda identica cu a noastra numai sa nu o mai zabaleasca incontinuu.Si i-am lasat si telul meu vechi,daca tot el a avut grija sa-l strice Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
ATENTIE la telecomenzi, Roby cind era mic a reusit sa-i scoata 2 butoane si era sa le inghita,noroc ca am fost pe faza.
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
btz_ovi spune:
Eu spal pe jos si aspir in toata casa zilnic,iar baia e dezinfectata total la 3 zile.Si asta din cauza ca Paul cotrobaie peste tot,se agata de toate numai in baie nu are voie.
Hainele le poarta o singura data,prosoapele lui le spal dupa 3 folosiri,suzetele sterilizate cam la 3 zile,jucariile tari le spal de 3 ori pe saptamana cu bicarbonat (le las peste noapte) iar cele de plus sambata.Asternuturile le schimb mereu,prosopelele de sters la gurita le schimb zilnic iar scaunul sters seara mereu.
Maica-mea zice sa o las mai moale
Iar cu strainii:nimeni nu are voie sa-l atinga daca nu se spala,bacteriile sunt peste tot.Avand in vedere ca am suferit de ZONA ZOSTER am devenit un pic exigenta la domeniul asta.
Numai socru pune pana peste tot si apoi pe el ,dar il mai cert
AA si sa nu uit de olita:seara e la dezinfectare.
Eu folosesc foarte mult Domestos,in general 2-3 bidoane mari pe luna.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
paula_m spune:
Neata fetele
Otilia, ai niste fete asa frumoase!!
Cristina, imi plac tare mult rezumatele tale, desi eu citesc tot, mai uit...Continui sa ma mir de memoria ta!!!. Cat despre ureche nu stiu ce sa-ti zic. Poate ar tb sa-l culci o perioada cu caciulita subtire noaptea si nu cred ca are cum sa si=o traga pe fata...ca ii dai si tu o caciulita care sa-i fie buna.
Kata nu stiam de ce nu ai mai dat nici un semn de viata
Bumblebee, ce tare a fost sotul tau!!! Eu cred ca inca mai dormea, altfel nu imi explic
Denisa, eu de abia ieri am inteles de ce imi tb servetele umede cand vom iesi afara. L-am lasat la groapa cu nisip si tot a fost negru pe manute. Dar sa-l spal pe maini de cate ori il atinge cineva mi se pare un pic mai mult. Spalam manutele cand venim in casa, inainte de mancare si cand e nevoie, in functie de evenimente. Dar fiecare om are cate o obsesie. Obsesia mea e sa nu fie gras...
Btz, saracutul Paul!! Mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit ce a patit!!!
Cum a facut pipi pe el de frica? Cum ti-ai dat seama? Si de ce anume i-a fost atat de teama?
Crissy, felicitari pt dintisor!!
Ieri am iesit la plimbare cu Matei a Oanei!! E atat de cumintel si de frumusel!! Ma tot repet, dar chiar nu mi-a venit sa cred. Am stat destul de mult, ca am fost si pe o terasa si Matei nu s-a marait, nu s-a scartait, nimic...Raul, mai maraie, mai scanceste, mai voia una, alta...
La multi ani celor 2 Sara si Bianca!!!
LA MULTI ANI RAMONA!!!
Multa sanatate si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
btz_ovi spune:
PAULA eu il mai las in fundul gol ziua,deoarece la noi este foarte cald.
Prima data a fost cand a mers in 4 labe pana la robotil si cand a intins mana spre el ,era mai departe,blana de sub Paul a alunecat si el a cazut pe burta.Cand l-am ridicat sub el era balta de pipi.
A2a oara a fost cand era in picioare langa pat,vrand sa coboare,a pus manuta pe o zornaitoare si in clipa aia a alunecat rau.Balta de pipi.
Iar a 3a oara ieri:era in fundul gol si dupa ce si-a lipit buzele de aparat s-a pisat efectiv pe el.Cred ca de durere mai mult.
Daca ar fi avut pampers nu as fi observat deloc.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
paula_m spune:
M-ati innebunit!! Inseamna ca eu am o pb, chiar nu m-am gandit ca e atat de necesar sa stau cu dezinfectantul dupa copil. Cand am mai vazut si programul lui Btz, imi vine sa ma bag sub birou...Eu ii il imbrac pe Raul si 2, 3 zile cu aceleasi hainute, doar daca da afara, le pun la spalat imediat, daca nu, i le mai dau...dar nu a avut nici o pb pana acum. Jucariile iarasi, le sterg la 2, 3 sapt cu o carpa cu apa si atat. De aspirat, aspit in fiecare zi, ca Raul sta 80 % din timp pe jos.
Eu ma gandeam ca asa isi face anticorpii. Nu mai sterilizez deloc de vreo luna jumate. Le spal si le pun la uscat.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
Alice_Elena spune:
neatza!
multumim de urari, promit sa fac ceva bun zilele astea sa va servesc
la multi ani si din partea noastra sarbatoritelor de azi
denisa, nici mie nu imi place cand o pupa cineva pe maini sau o pune mana pe ea fara sa se spele, de obicei cand vine cineva la noi ii trimit la spalat. mara oricum nu isi prea baga mainile in gura, decat foarte foarte rar asa ca nu o urmaresc cu servetele tot timpul, iar afara nu am lasat-o pana acum cu mainile pe jos sau prin nisip, dar cu siguranta atunci cand o voi lasa o voi sterge. in rest, ma port normal la capitolul curatenie.
fug sa termin cafeaua si sa pun de supica
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)