Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Am vazut pe delfinasul Mihai si frumusetile norvegiene.

Otilia, ce tare esti cu pernitele.

Noapte buna, delfinariu

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna seara, delfinariu

am avut o zi plina, dar Isa a fost asa de cuminteee!! s-a trezit la 9 de tot, a papat mar cu avocado, s-a jucat cu tati si maria, a dormit doua ore pana la masa de amiaza (peste cu orez si legume), apoi iar joaca si somn 2 ore. au veniti nasii + nasul din Germania si barbatii au urcat pe terasa sa pregateasca gratarul (la noi barbatii se ocupa de "gatit", femeile stau la cafea si la o barfa , eventual pregatesc o salata sau alioli...). a si plouat putin, cheful s-a terminat ceva mai repede ca barbatii au exagerat cu cocteilurile si au obosit . Isa a adormit regulamentar la 22.30, dupa masa de iaurt cu branza si o masura de cereale si lapticul de dinainte de culcare. Maria nu se da adormita, nu stiu ce mai asteapta , tati doarme si el. cred ca merg si eu sa recuperez noaptea trecuta...

AMR 7 zile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

otilia, sunt atat de frumoase fetele tale! nu ma satur sa le privesc

crissy, felicitari pentru dintisor

alice, LMA sotului

bumblebee, sotul tau nu cred ca a vrut sa-ti faca vreun repros, i-a scapat si lui asa

btz, cum mai e Paul cu buzitele?

laurika, ce craisor ai tu acolo!!! ti-l fura fetele!

cristina, rezumatul tau e complet si frumos facut, ca intotdeauna. imi face mare placere sa-l citesc, recapitulez si eu evenimentele!

no, gata povestile pe azi! noapte buna, delfinariu

AMR 6 zile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Buna ziua delfinasi!Nu am mai intrat pe aici de citeva luni bune .Dar v-am mai urmarit din umbra ,nu foarte des, dar asa doar cit sa stiu ca toata lumea e bine.
Sa va dau si eu raportul.
Alicia a crescut asa cum ma asteptam .Ne face pe toti fericiti cu zimbetul ei, cu bebismele ei ,cu plinsul ei care de ceva vreme e mai potolit.
Daca pina acum o lasam la babysitter ,in curind va trebui sa mearga la cresa si ma doare inima sa o stiu toata ziua acolo.
In tot acest timp s-a dezvoltat bine din toata punctele de vedere.La 3,4luni a inceput sa se rostogoleasca ,la 5 luni statea in sezut cu suport, la 6 s-a ridicat singura in sezut si totodata a facut si primi pasi inapoi la mersul in patru labe.La scurt timp a invatat ca ridicatul in picioare e mult mai fun decit statul in fund.Acum deja le face pe toate destul de bine, se misca in toata casa ,iar noi trebuie sa stam dupa ea.La capitolul mincare nu sint foarte multumita dar sper ca se se va regla pina la urma.Are 8700gla 8luni.In rest cam atit.
O zi superba va doresc si delfinasi zglobi si fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Neatza, fetelor!

Va ofer eu cafea azi! M-am trezit de tot din motive de tuse ...

Antonito doarme cu o mana pe nasul lui taica-su :)))))) . Azi noapte , de la 12 la 2 nu a mai vrut sa doarma, se foia, radea, se catara... Doamne , Si ce as mai fi dormiiiiit.....

De astazi, mi-am luat angajamentul ca voi vorbi cu sotul numai in romana , pentru mine e f difícil pt ca am impresia ca atunci cand il vad creierul meu autómat ma face sa vb in spaniola . Sper ca ati inteles ceva anyway, TREBUIE pt ca deja il vad complexat Si o fac de dragul lui.
o zi buna, fetelor!

Victo, stam cam o luna si o saptamana pe acolo

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

LA MULTI ANI pentru Sara Maria, Bianca Maria si Sara Elena!!!!!!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

In sfarsit m-am hotarat cu scaunul auto. Zilele trecute am luat la puricat site-ul de la besafe romania si m-au convins. O sa iau scaun de la ei. Acesta e modelul ales. Se poate pune si cu spatele la directie de mers si cu fata. Acesta e un model cu isofix. Il luam daca o sa aflu intr-un final daca masina noastra are isofix. Daca nu, luam model fara isofix, desi instalarea e putin mai complicata pt sensul invers al directie de mers. Dar pt siguranta, facem orice. Si inca ceva, au reprezentanta la Victoria, deci pot sa le vaz inainte sa cumpar.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

ne zici si un pret aprox?
cauta modelul de masina aici sa vezi daca are sau nu isofix
http://www.maxi-cosi.com/gb-en/carselector

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LMA ramonasin!
LML sarbatoritilor zilei!
LMA sot de Alice!

Otilia, blondinele tale cu ochi albastri. faza cu pernutele! Buna idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna dimineataaaaaaaaa!!!!!!!!
Multumim de cafea PALOMINA!!!!e ffff buna azi

LA MULTI ANI SARA SI BIANCA !

OTILIA, ti-am admirat comorile azi noapte, tare dulci si frumoase.Si te admir sincer pt cum te descurci singurica cu 3 copilasi micuti,fara vreun ajutor,ca si AELITA, meritati multa dragoste si iubire,.

Victor s-a trezit bine dispus la 9.30, acum e la dna in brate ,fac vocalize de dimineata, eu fug sa-i pregatesc masa.,si putina curatenie.

P.S A folosit cineva Colon Help?se poate inlocui cu plante din plafar,stie cineva ceva despre asta?

O ZI FRUMOASAAAAAAAAAAAAAA

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Sara Maria de maurice
Bianca Maria de michelle1981
Sara Elena de danuta-bel

Otilia, am vazut papusile, frumoase foc!!
Eu sunt o idee mai irascinila noaptea/dimineata pana ma dezmeticesc.. Dar nici atunci seara nu am tipat la sot, i-am spus f calm. Toti nervii i-am tinut si consumat eu, cu mine.. A 2-a zi eram calma si zambitoare cand i-am explicat. Nu prea ma pierd cu firea sa tip, sau sa arunc cuvinte. Dar si cand se umple paharul.. ma crizez putin si trece. Din fire sunt orgolioasa si bataioasa, dar ca sa am casa buna cu barbatul(berbec veritabil) a trebuit usor usor sa-mi temperez iesirile, ca sa nu ne batem parte in parte.. Multumesc lui DD, simt ca si el face eforturi in sensul asta.. E drept ca eu nici nu stau de vorba cu el daca mi se pare ca tonul lui e de cearta..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput