Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

buna seara mamici!
ieri a fost ziua sotului meu si nu v'am servit cu nimic, scuze dar nici nu am facut nimic, am iesit in oras cu totii. seara a venit soramea cu inca 3 prieteni de la cta. cand au ajuns ei mara dormea, dar pe la 12 s'a tot foit, am incercat sa o adorm da latra un caine si ea deschidea ochii, asa ca am dus'o unde era toata gasca, si a inceput distractia :)) a ras, a vb, s'a jucat cu ei vreo ora jumate, apoi a mancat si s'a culcat cuminte, si eu langa ea pe la 2. la 8 eram in picioare, deci azi am fost zombi.
acum asteptam alti prieteni sa ajunga :)

nici eu nu o schimb pe mara in timpul zilei decat daca iesim. atunci o imbrac cu alte haine. in casa, sta doar in body + sosete. pantaloni nu prea ii mai pun, ca a fost cald zilele astea. noaptea o imbracam in pijama cu tot cu talpici, d'aia catifeloasa asa. dar acum ii pun din bumbac, cu maneca si picioare dar fara talpi. ramane in picioarele goale, ca se dezveleste de paturica.

vroaiam sa va mai spun ca si mie mi s'a parut ca are gingia umflata la canini, dar doc a zis ca asa e "modelul" :)) nu inseamna neaparat ca ies caninii. azi mi s'a parut ca are mara gingia rosie si jos deci dreapta sus, si stanga jos

nu mai stau ca au sosit musafirii.
ne vedem dimineata la cafea.
noapte buna

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

buna seara, mamici!

Am reusit sa va citesc din urma, cand in parc, cand de-acasa...

La multe lunite sarbatoritilor de astazi! Sa cresteti mari si sanatosi!

Adriana, n-as fi vrut sa fiu in pielea ta in momentele acelea... Ma bucur ca s-a incheiat episodul fara alte urmari.


de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!

Sper ca ma mai tineti minte, ca asa de rar intru....Bineinteles din motive de pitic atomic + alergatura cu casa!!

Am avut cateva zile grele, ne mai iese un dintoc - nr 6...si noaptea face show de zile mari. saptamana trecuta mi-a facut circ maxim cate 2 ore pe noapte, de l-am dat pe sot afara ca sa vad de la ce plange.l-am lasat sa urle nitel in pat, i-am dat apa, mangaiat..pana la urma am bagat Panadol si uite asa s-a potolit.
In seara asta am fost in plimbare la Kika - acolo am vazut o fetita de 1 an si 5 luni care cum l-a vazut pe fi-miu s-a aruncat la el si i-a tras un super pup - din ala ca-n filme asa, l-a dat pe spate si l-a pupat.prima data s-a speriat...dar in cateva secunde si-a revenit si tipa dupa ea, apoi inca un pup din ala de la fata si fi-miu era super incantat :)).nici eu nu ma asteptam sa vina pitica asa focoasa, sa-l ia in brate si sa-l pupe..deci clar mare.

va pupez i fug la nani ca-s daramata!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Btz, un dulce pt Paul, sa-i treaca repede. Dati dintr-una-n alta... tare neastamparat e.

Legat de hainute. In casa stam in salopeta cu totul. Mi se par foarte confortabile, mai ales ca noi facem doar rostogoliri in pat. Cand iesim afara o schimb in body, pantalon, bluza si geaca mai subtire. In vizite mergem numai in rochite. Noaptea pijama cu totul de bumbac subtire si sac de dormit. Evit sa-i pun sosete pt ca n-am gasit inca sosete care sa nu lase urme... Noi avem muuuulte hainute. Multe din ele sunt primite, iar unele nu le-am imbracat niciodata si au ramas mici. Deocamdata le pastrez pt bb2, daca ne ajuta DD. Daca va fi baietel probabil voi gasi pe cineva care sa aiba nevoie.


de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

BUMBLEE, se vede ca esti tauroaica ,ca si mine, si eu sar la gitul sotului daca comenteaza ceva

ADRIANA, ce patanie la mall cu voi, of,of,te-ai descurcat in final

CRISTINICA, scumpa, mai ai timp sa ne faci rezumate, daca nu ai timp, nu se supara nimeni, putem face cu rindul, in fiecare saptamina face altcineva de exemplu

gata,noapte buna delfinariu
ne vedem la cafea

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Alice, sa-ti traiasca sotiorul! La multi, multi ani!

Laurika, deci de pe-acum face furori.

Crissy, felicitari pt primul dintisor!

Noua ne-au iesit centralii de jos la 6 luni jumate si de-atunci nimic...

Aelita, pupam pe Miguel, miscaretul.


de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Crispro, pt rezumat.
Uite asa mi-am adus aminte sa-i spun lui Bambi, sa nu foloseasca spirt pe rana deschisa. Spirtul se foloseste pt dezinfectat. Pt rana deschisa e bun rivanolul sau apa oxigenata. Cum mai e Matei?


de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

lauri_ca, si noi beneficiem de tot tratamentul de tras de par, de nas, de buze, muscat daca nu sunt pe faza sa ma feresc, scos ochii, etc. Asta cu pupatul la cerere cred ca isi ia revansa...


de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

In sfarsit m-am hotarat cu scaunul auto. Zilele trecute am luat la puricat site-ul de la besafe romania si m-au convins. O sa iau scaun de la ei. Acesta e modelul ales. Se poate pune si cu spatele la directie de mers si cu fata. Acesta e un model cu isofix. Il luam daca o sa aflu intr-un final daca masina noastra are isofix. Daca nu, luam model fara isofix, desi instalarea e putin mai complicata pt sensul invers al directie de mers. Dar pt siguranta, facem orice. Si inca ceva, au reprezentanta la Victoria, deci pot sa le vaz inainte sa cumpar.


de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Salutare!

M-am mobilizat si eu si am pus poze din ultimele 3 luni. Cea mai recenta cu pitic este aici
Filmulete nu am pus desi m-as fi "laudat" cu ea cum merge de-a busilea de la 6,5 luni . O puteti vedea in actiune cum merge pe langa pereti aici sau cum se baga si ea in seama la masuta de Lego cu surorile.

Mai stiti cand va spuneam ca nu se rostogoleste deloc ca-i grasana dar nu ma vait ca mi-e teama ca o va lua la picior repede. Exact asa s-a intamplat. Si cum prevedeam se lasa cu multe cazaturi sau o da Elisa jos. A si cazut peste ea.
Dinti inca nu are dar e mai bine asa. Ma refer ca prefer sa suga fara dinti decat sa am stres ca ma musca.


Eu am doua sacose de haine. In ultima vreme n-am avut chef sa-i cumpar. De fapt am avut o pornire dar i-am luat o salopeta si m-am ofticat ca a doua zi era toata plina de brobonele. N-a fost decat 10 euroi dar mi-a disparut entuziasmul. Si oricum acum o tin de preferat in strampi prin casa. Deja 2 perechi le-a tocit bine in genunchi. I in ultima vreme nu prea s-a lungit, e pitica si are un fund bombat

Kata bravo tie ca vei intra zilnic.
Crisule mersic de rezumat.
Aelita fie-ti mila si da-mi si mie linkul cu poze/film ca nu-l gasesc.
Alina nu o fi vreun sindrim premenstrual? Hai ca pana acum ai fost zen pe langa noi care ne-am tot plans. O repriza de nervi in atata timp chiar ca nici nu se ia in calcul. Sa ma vezi pe mine cum stau cu pernutele pe langa mine sa am cu ce arunca daca ma enerveaza careva

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput