Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Si ca sa nu uit.....

LA MULTI ANI MIHAELA
LA MULTE LUNITE DENIS SI ARIANA!!!!

La multi ani si din partea noastra!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bambi, mai e o alta pb a spirtului, arde tesuturile.. pt o vindecare mai estetica eu folosesc apa oxigenaata, uneori rivanol.
Al meu barbat de fel e chiar fain, harnic, ma ajuta, dar ii mai scapa cate-o perla, numai ca nimereste cand sunt zombi sau deja nervoasa.
Ce de "{$%# mi se par fazele astea cu fumatul in aceeasi incapere cu copiii.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Tudor Constantin de baby78
Denis Gabriel de princess

La multi ani, calda si dulce mamica, Michelle! Sa iti dea DD multa sanatate, fericire si dragoste!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

La multi ani si din partea noastra delfinasilor !!!

Mihaela la multi ani sa fii iubita si fericita !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Fetelor eu m-am certat cu sora mea iar.Noi de Paste ne-am planificat sa mergem la munte iar in iulie la mare,in ambele calatorii cu parintii mei.Si tot imi spune sa nu plec nicaieri cu Paul,ca e mic,ca nu e bine sa-i schimb programul,ca la mare nu m-as descurca cu el deoarece va fi obraznic,ca nu ii voi putea gati mancarea,ca nu sunt bune borcanelele,ca prietenele ei nu au fost in concediu in primii 3 ani si tot asa.Tot imi zice ca sunt incapatanata,ca ea nu si-ar creste copilul asa si alte baliverne.Deja nu o mai suport,ma scoate din minti.Mereu trebuie ea sa comenteze

De ce nu ii spui tu frumusel sa isi vada de treaba ei si sa te lase sa iti cresti copilul asa cum vrei tu?Ea are copil?
Asta cu sa stai in primii 3 ani acasa mi se pare o mare aberatie!Daca mai faci inca un copil, cam cand se presupune ca pleci si tu la relaxare?
Eu cu Matei am plecat de acasa o data la doua saptamani, inca de pe la 2 luni, chiar inainte de a fi botezat, ba la socrii si la parintii mei in Arges, ba la sora-mea in Brasov, ba la munte la o cabana cu prietenii..si nu a patit niciodata nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata, fetele!
L-am invatat pe Vlad sa faca doua-doua, si cand ii zic sa faca, el apropie manutele una de alta, dar nu stie sa le duca la loc, si sa le aduca iar impreuna. L-am filmat, o sa pun imediat filmuletul. Asa m-am distrat ca in filmulet ii tot ziceam "cum faci doua-doua?" si imi arata. Apoi am pus sa vad ce am filmat, iar Vlad cand imi auzea vocea pe telefon, credea ca eu vorbesc si cand ma auzea in telefon zicand "cum faci doua-doua?", el sarcaul iar facea.

Crispro de fiecare data cand iti citesc postarile, vad mari asemanari intre Vlad si Matei ca etape de dezvoltare.Si Matei tot zilele astea a invatat sa bata din palme

Rodi ce m-am distrat la povestioara ta cu farfuria cu masline!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

heloooooo

BUMBULINO, felicitari pt kg, ma ambitionezi si pe mine mai tare,, si asa tinjesc dupa o cioco de casa
Despre Colon Help, am vazut ca au scos si Colon Help junior pt copii si mame care alapteaza.

CRISSY, felicitari pentru dintisor!Cred ca sunt prin zona ta de Paste.

LA MULTI ANI MIHAELA!!!

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

http://www.pensiunea-ioana.ro/index.html

aici vom opri in drum spre mare.am zis ca va spun si voua pe unde plec eu :)

se vede vremea buna. nu se mai scrie un cap. pe zi. :)

bambi, sotu meu nu prea comenteaza dc nu e curat (bine, mancare tre sa fie sau sa ii zic sa manance in oras. si musai 2 feluri :)..sau alte cele..da nici nu face :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am ramas fara net... intre timp am rasfoit niste reviste de copii, si vad ca un baiat de 9 luni ar tb sa aiba 9.5 kile... Vlad are 9.. nici nu... nu mai pune pe el...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Nu am mai scris de vreo cateva zile...suntem in continuare bolnaviori asa m-am saturat numai din raceli in raceli o tinem...si nu doar unu toti 4...doar Antonia e mai bine si merge la gradinita

Si David se trezeste noaptea..de 2-3 ori pt

Am vazut poze cu Raul la bunici,Raisa in ziar,Isa pe balcon,baietii lui Victo

Crispo-cum nu e mare lucru...e asa scump Vladutcum face el doua-doua...bravo

Crissy-felicitari pt dintisori

Michelle-petrecere frumoasa...bun tortul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, cat a luat Vlad luna trecuta in greutate? Parca spuneau si Oana si Ramona ca, copii au luat undeva la 300 de grame in luna 8. Nici Raul nu mai e rotunjor, sincer nu l-am cantarit sa vad cat a luat, stiu doar ca sapt trecuta avea 9,3.
Mie mi se pare asa de greu cu diversificarea asta, ca nu stiu cat tb sa-i dau de mancare si ce, sa fiu sigura ca isi ia din mancare toate caloriile de care are nevoie...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput