copil cu cheia de gat.

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna seara!
Bona a inteles deja ideea, si-n limita timpului de care va dispune si dansa, va veni mai repede. Astazi, de ex. a facut un efort si a venit de la ora 15, l-a dus in parc, dupa care s-au dus amandoi dupa cel mic la gradinita si au mai stat impreuna afara. Programul acesta nu va putea fi repetat zilnic, din pacate. Amandoi sunt foarte atasati de dansa. Au si de ce! Este o doamna deosebita care se poarta asa cum ar trebui sa se poarte o bunica. Vine la noi de la 1 septembrie si n-am avut nici un motiv sa-i reprosez ceva pana acum.

Cu minciuna, nu incerc sa dau vina pe nimeni...m-am gandit doar ca a fost poate un punct de plecare si nu mi-am dorit sa continue. Ce ar remarcat atunci la tatal meu am incercat sa schimb, sa discut, n-am reusit, asa ca am decis sa ne retragem de acolo. Nimic mai mult. Asta nu inseamna ca nu ne intelegem si nu ne vedem sau ca nu se intalneste cu nepotii.

Nu pot sa ma gandesc atat de departe incat sa duc copilul la psiholog pentru comportamentul de acum. Nu-mi pare nimic atat de iesit din comun. Am deschis subiectul pentru a mi se impartasi situatii similare si a vedea care este cea mai buna cale de urmat, mai ales avand in vedere ca eu si sotul nu am crescut cu cheia de gat si nu ne putem pune in pielea lui.

Daca discutam dinainte un eventual program de urmat, isi gaseste sigur alte lucruri mult mai interesante de facut. Mi s-a intamplat nu o data. O sa fiu perseverenta totusi si o sa incerc varianta in care sa-si faca singur acel program in functie de ce si-ar dori. Legat de vizite, cata vreme noi nu suntem acasa, nu stiu cat e de bine sa-i permit sa cheme pe cineva (nu stiu nici daca parintii respectivului coleg ar permite asta).

De ce nu aveam tv?....dintr-o intamplare. Acum vreo 4 ani ni s-a stricat cel vechi si pana ne-am fi permis altul, trebuiau sa treaca vreo 2-3 saptamani minim. Intre timp, ca sa nu stam totusi fara, am pus tv-tunnere la ambele calculatoare (pe vremea aceea al meu si al sotului)....si ne-am obisnuit asa. Practic, mare parte din timp, calculatorul meu functioneaza pe post de tv de cate ori vor copiii sa vada ceva (sau se uita direct de pe calculatorul lui David), deci n-am vazut nici o pierdere, caci practic avem tv inclus si n-am mai avut nevoie de altul.
L-am lasat si noi sa stea cat a vrut si sa incerce sa se limiteze singur. N-am avut cu cine. Era in stare sa stea cu orele. I-am atras atentia ca este prea mult si e cazul sa se autolimiteze singur. Tot n-a mers. Asa ca de comun acord cu el am stabilit programul de stat la calculator. Daaar....dimineata se uita amandoi la desene pana plecam la scoala-gradi. Seara pana la culcare, idem. N-am contorizat serile in care a stat si alea in care nu, asa ca regula n-a fost atat de stricta.

Cu web-cam-ul e greu daca nu e sotul in Bucuresti. De exemplu, de astazi este in delegatie prin tara si revine vineri. Taman intervalul de care avem nevoie de supraveghere. Eu nu am net la servici si nici nu voi avea, pentru ca nu permit patronii...asa ca ramane solutia doar pentru un numar limitat de zile.

Cand i-am permis sa iasa cate o ora afara, cand noi eram la servici, am vorbit sa stea langa bloc. A incalcat regula de foarte multe ori si s-a dus mult mai departe, traversand si o strada.

Aveti dreptate, copil bun este, nici nu incape indoiala. Imi doresc doar sa stiu cum sa pot fi pe faza cu aceste etape prin care trece.
Va multumesc si va pup! Noapte buna!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

blackgirl0,fetita de care amintesti nu s a ars la aragaz,ci aprinzand focul intr o soba unde turnase mai intai benzina.

Mergi la inceput