FIV Europa(43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

tamys
eu am luat vitex si in luna dinaintea fiv-ului.
Cu siguranta trebuie intrerupt la inceperea CM la care faci fiv.
Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Multumesc Sisipi pt raspuns. Am gasit ceva pe net OvuPred.Mi-am facut comanda, astept sa vina. Sper sa fie bun. Luna asta am testat cam 10 zile si tot apare a doua dunga,la aceeasi intensitate. Oricum nu cred ca am ovulat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

balanta tu ai luat thrombo ass de cand ai inceput inhibarea, l-ai oprit cand ai inceput stimularea, apoi ai mers pe clexane? Mie uscateasca mi-a dat aspenter una la 2 zile cu o luna inainte de inceperea inhibarii, oprite cu 48 ore inainte de puntie, dupa punctie clexanele de 0,4....de ce oare aceasta diferenta? Ai idee?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...scuze, dar vad ca nu pot edita mesajul anterior, dar mai am 2 nelamuriri:
1. climenul - eu am avut in schema 6 mg/zi, tu ai avut doar 2 mg? Nu-i prea mica doza? Iar eu l-am inceput odata cu stimularea si l-am continuat asa pana la testul negativ...
2. medrolul - si pe asta l-am avut pana la testul negativ (cate 4 mg/zi), dar l-am inceput odata cu stimularea...
Mi se par multe diferente intre ceea ce se prescrie in romania si ceea ce se prescrie in clinicile din Austria...

uite ca-mi mai vine una: Cum se numea acea vitamina c "mai buna" ca-n romania? Eu ma gandesc sa fac o vizita la o clinica din austria....

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

aristica, pentru ce ai luat Medrol ?

mi-a recomandat si mie Dr. Uscatescu Clexane sau Innohep si Medrol. Acesta din urma nu am inteles pentru ce mi-l da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, da, am avut Thrombo ass doar pe perioada in care am avut inhibarea; cand am inceput stimularea, am trecut pe Clexane 0.6 si am scos Thrombo ass.
Progynova am avut 2 mg incepand cu ET. Nu cred ca e doza mica, cred ca este suficient. Prednisone am avut 5 mg de la punctie incolo; de ex, bryny a avut 7.5 mg inca din perioada tratamentului FIV - cred ca o data cu anticonceptionalele a inceput ea Prednisonul (a avut alt protocol decat mine - parca la ea exista o suspiciune de PCOS, insa nu imi amintesc sigur). Progynova a avut tot 2 mg incepand de la ET incolo. Nu stiu pe nimeni care sa fi facut la Wunsch si sa fi primit mai mult de 2 mg Progynova sau sa fi avut mai devreme de ET.
Despre vitamina C care este mai buna in Ungaria decat la noi, nu stiu cum se numeste. Unde am facut eu FIV, nu se da vitamina C.

vio, la clinica Grigoras se fac histeroscopii cu 500 lei cea exploratorie si 600 lei cea reparatorie. Conditii foarte bune, foarte curat. Cred ca si dr Murariu lucreaza acolo, dar nu stiu daca isi face histeroscopiile acolo sau in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

balanta_tm, am aflat de histero ... oricum multumesc mult !

M-am dumirit de ce mi-a zis dr. Usc. ca-mi da Innohep. Este criza mare, Clexane nu se prea gaseste si acesta este o alternativa.
Deja au aparut pe forum 2 fete care isi administreaza Innohep.

de miki-miki stii cumva daca mai posteaza pe vreun forum ?
am citit ca lua Medrol si as vrea sa o contactez ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Va invit la capitolul 44

Mergi la inceput