FIV Europa(43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

smufurash iubita mea eu chiar sunt ingrijorata de acele scurgeri maronii o sa vorbesc urgent cu doctorul sa ma mai vada odata am ceva cred in interiorul uterului altfel nu imi explic acele scurgeri, de ce le am, ceva nu e in regula cu toate ca analizele hormonale mi-au iesit ok mai putin prolactina care a iesit putin peste limita 552 (limite normale 72-511) doctorul nu a parut ingrijorat de lucrul asta, eu sunt speriata rau de tot
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sisipi, spune-mi te rog despre aparatul tau de fertilitate. Banuiesc ca tu l-ai cumparat din Olanda. Cat a costat? Cum functioneaza? Oare se gaseste si in Romania? Cred ca o problema de a mea este si ovulatia. Daca luna trecuta am simtit ca am avut ovulatie, luna asta tot probez de vreo 5 zile cu ajutorul testelor si imi apare a doua dunga foarte slaba, e la fel de 5 zile. Acum sunt in ziua 16 a CM.Mi-ar placea si mie un aparat pt. ovulatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

balanta_tm, nu inteleg deloc treaba cu Medrolul dar o sa vad daca ajung la Bucuresti. In plus, ai auzit cumva fetele sa ia Innohep in loc de Clexane ?
Am citit ca Innohep se da la gravide dar nu este bine studiat ...

Tie nu ti-a prescris medicul Thromboo ass ?

---------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

vio, nu stiu pe nimeni care sa ia Innohep.
Eu Thrombo ass am doar vreo 10-12 zile, pe perioada inhibarii cu Suprefact. De cand incep stimularea, iau doar Clexane si scot Thrombo ass. Asa a fost schema prima data, asa va fi si acum.

Mergi la inceput

Sisipisi draga mea mi-am cumparat si eu Vitex si Maca, am inceput din seara asta sa iau cate-o pastiluta din fiecare, dar mai am si eu o intrebare pe timpul stimularii pot sa iau in continuare pastilutele sau trebuie sa le opresc ? dar dupa ET ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

tamys, pana raspunde sisipisi, imi dau si eu cu parerea la Vitex (ca la Maca nu ma pricep, nu stiu ce e aia si la ce e buna).
Vitex este reglator hormonal si nu este bine sa fie luat pe perioada tratamentului FIV. Eu, daca as fi luat vitex agnus castus, asa cum mi-a propus ecografista, in mod cert l-as fi intrerupt cu o luna inainte de a incepe tratamentul FIV.

Mergi la inceput

balanta_tm multumesc pentru raspuns, sunteti tare dragute e super bine cand mai ai cu cine sa te sfatuiesti in problemele astea. Eu iau aceste pastilute mai mult pentru scurgerile maronii, e posibil sa am o dereglare hormpnala si vreau sa ma reglez pana incep tratamentul de stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

maria ia te uita ce minuneeee, mai, asta da minune!
am fost cam scumpa la vorbe in ultima perioada, dar revin acum cu un "Hristos a inviat!" si un buchet mare de flori pentru voi toate

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

aadina monitorul meu de fertilitate l-am cumparat de pe internet, nu se gaseste in farmacii sau poate se gaseste in Anglia. Eu l-am cumparat de pe amazon.co.uk Se numeste Clearblue Fertility Monitor si este un aparat care functioneaza cu teste de urina. Are o memorie care ii permite sa stabileasca un model al evolutiei hormonilor tai pe parcursul unui ciclu menstrual. In principiu in prima luna si poate si a doua foloseste mai multe teste, dupa care se folosesc in medie 6-7 teste pe luna. Monitorul iti va indica cand esti in perioada de fertilitate scazuta, dupa aia urmeaza o perioada de aproximativ 5 zile de fertilitate crescuta. Asta inseamna ca din ziua in care aparatul iti arata ca fertilitatea iti creste, te apropii de ovulatie. Dupa o zi sau doua, depinde de femeia, apare ovulatia, pe care aparatul o indica iar, cam 2 zile la rand. In cele din urma intri iar in fertilitate scazuta.
Este super bun pentru ca te anunta dinainte de ovulatie ca vei ovula. Si atunci prestezi la greu. Pe de alta parte mie in ultima vreme imi da un confort psihic pentru ca vad cum imi evolueaza hormonii, vad cand am ovulatie si pot sa imi planific la zi menstruatia. Adica stiu ca in a 14 a zi dupa ce aparatul imi arata iar fertilitate scazuta, o sa am prima zi de menstruatie. Deci atunci nu imi planific sa ma duc la plaja
Cand am cumparat prima data am dat in jur de 100 de euro pe aparat si 2 cutii de teste. O cutie are 20 de teste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

tamys sunt de acord cu balanta. Nu lua cand faci FIV. Astea ar trebui sa le iei cam 3 luni inainte ca sa iti regleze hormonii. Vitex este cunoscut pentru scaderea FSH.
balanta Maca este o planta super tare. Vine din Peru, unde femeile o folosesc pana si in mancare. Are un rol super tare vitalitate, te ajuta cand esti obosita, stressata, iti creste pofta de "viata" ca sa zic asa si nu in ultimul rand este folosit ca remediu contra infertilitatii, la femei cel mai mult, dar si la barbati.
Se poate folosi de exemplu pentru intarzierea aparitiei menopauzei, dar si pentru usurarea simptomelor de menopauza. E o chestie care tine corpul femeii tanar mai multa vreme. Am citit ca in zona de unde provine, femeile consuma Maca de foarte devreme, din adolescenta timpurie si se pare ca sunt sanatoase tun si nu prea au problemele pe care le avem noi.

Mergi la inceput