Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani Cristian Patrick!

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brumari spune:

Multumim foarte mult pentru urarile voastre. Sunteti niste dragute ca intotdeauna.

Uram si noi LA MULTI ANI! ingerasilor care au implinit un anisor si care vor implini un anisor. Sa fiti sanatosi si voiosi, sa ii bucurati pe parinti si pe bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani sanatosi Cristian Patrick!

Sa ai parte de iubire, reusite, succese, fericire, noroc si prosperitate in viata!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salutare mamici de iepurasi!
Long time no see :) Din pacate nu mai am timp nici sa ma spal pe cap cind trebuie, de stat pe net nici vorba!
Dar m-am gindit deseori la voi, de bine :)

Citesc doar ce s-a scris in capitolul asta, si am zis sa raspnd pe masura ce citesc, asta in caz ca am ce raspunde :)

LAlexandra Floricica al meu bea si acum lapte cu tetina de nou nascut, a refuzat una mai mare si nici eu nu am insistat ca am avut experienta asta si cu Vladimir. Si asta e tare :) Vladimir a baut lapte din biberon cu tetina de nou nascut pina la 4 ani si ceva, adica pina la sfirsit!! (i-a placut mult biberonul si nu am considerat ca ii face rau cu ceva sa-i dau biberon pina la ce virsta vrea el - ceea ce o sa fac si cu Floricica, daca vrea, desi el nu pare asa de atasat de biberon, doar seara la culcare ii dau cu el ca il linisteste tzocaiala)

Mergi la inceput

Bluekidoo ma bcur tare mult ca ai gasit un job cu o sefa asa de faina! Super, sper sa va intelegeti la fel de bine mereu!
Mama, m-ai speriat cu cit maninca iepurasul tau... nici Vladimir nu maninca atit, si are acusi 6 ani!! Bravo, sa cresteti mari si sanatoase!

Mergi la inceput

Nafi e o placere sa te citesc!
Erina
Rebiana tu ce mai faci, doamna draga? Vad ca intri si faci urarile de rigoare, dar nu mai zici nimic altceva (sau poate n-am vazut eu?) Sper ca sinteti bine!

Floricica al meu continua sa se trezeasca noaptea foarte des si sa maraie cite putin, insa faptul ca nu reusesc sa dorm mai mult de 2 ore legat ma rupe... Am mai bine de 1 an dormit astfel, si am o oboseala cronica, e clar. Ast ama face mult mai putin eficienta peste zi - si eu eram mama eficientei :)
Asa ca am inceput sa chem o bona simbata spre duminica sa doarma cu Floricia si sa dorm si eu o noapte pe saptamina ca omul... Simbata trecuta a fost prima data. Am dormit 8 ore cred ca neintoarsa, apoi m-am uitat l aceas si m-am culcat la loc pentru vreo 2 ore... Nu am simtit insa deloc ca m-am odihnit, din pacate, am fost la fel de moale toata ziua dupa. Hai sa vad dupa noaptea asta cum o fi :)

Azi am fost cu copiii in parc. E un loc de joaca exceptional in Herastrau, pe coltul dinspre Casa Presei, e mare, nou-nout si are instalatii foarte faine, inclusiv pentru pitici ca ai nostri - Floricica a invatat sa se dea singur pe un tobogan mic, el urca scarile, se pune in find si-si da drumul, jos nu-l prind eu ci se descurca singur, ca e tare usor de fapt.
Merge de ceva vreme si singurel, dar foarte putin, de obicei maraie sa-i dai un deget si sa mergi cu el incoace si incolo. In schimb, se pare ca e istet: la locul asta de joaca, unde e un cauciuc impecabil pe jos, isi da drumul si merge aproape numai singur - se pare ca s-a prins ca nu e problema sa cazi acolo, nu doare :)
De citeva zile zice "mama" raspicat, ceea ce e nou, ca e tare lenes la vorbit. De fapt, singurul cuvint pe care-l zice e "puii" pt ca e inebunit dupa pasarele, se uita mereu dupa ele pe cer, prin copaci, ori de cite ori il duc la geam, puii - puii... ne-a zapacit cu puii lui! :)

Ma tot incurajez acum sa-l tund aproape zero, ca are un par cam rar si f f moale, iar pe timple si pe linga urechi are mai mult puf decit par, si ma gindesc sa "egalizez" totul si poate crest emai viguros :) Dar mi-e si mila de el, ma gindesc ca o sa plinga... (desi am investit intr-o masina de tuns f mica si f f silentioasa, cu gindul sa-l tund chiar eu si sa nu-l sperii mai tare ducindu-lla Ciufolici, cum faceam cu Vladimir saracul, iar el urla ca din gura de sarpe de fiecare data...)

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Bluekidoo ma bcur tare mult ca ai gasit un job cu o sefa asa de faina! Super, sper sa va intelegeti la fel de bine mereu!
Mama, m-ai speriat cu cit maninca iepurasul tau... nici Vladimir nu maninca atit, si are acusi 6 ani!! Bravo, sa cresteti mari si sanatoase!

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

Multumesc frumos Vladi Intradevar, am o sefa cum nu credeam ca exista, mereu ma cearta ca ma las prinsa in treburi si stau pana in ultimul minut si ca trebuie sa imi aduca ea aminte sa plec acasa Mi-a zis sa nu-mi las copilul sa ma astepte din cauza serviciului, daca este vre-o urgenta o sa roage pe cineva sa faca in locul meu sau imi da sa le lucrez acasa, dar nu accepta sa stau nici un minut in plus, ba chiar a insistat ca pot pleca si cu 3 ore mai devreme, doar sa imi iau treaba acasa sa o termin .. a spus ca si ea este mama, si ea a avut copil mic
Vineri o sefa de la alt departament ma intreba daca imi place in firma, i-am spus ca da si ca imi place foarte tare atmosfera, ca este tare linistita chiar si atunci cand avem foarte mult de lucru.. a zis ca asta se datoreaza sefei mele, ca ea intotdeauna a avut grija de angajatii ei si de mediul lor de lucru dar ca are si foarte mari pretentii de la ei si nu angajaza pe oricine

In ceea ce o priveste pe Tanya.. si pe mine ma sperie si asta pentru ca ar rontai ceva nonstop.. dupa ce isi termina mancarea ia un biscuite, pufuleti, covrig, paine sau fructe si mananca...
azi de exemplu, a mancat acasa, apoi am iesit la aer si a rontait covrig, apoi ne-am dus pe la ai mei.. l-a vazut pe fratimiu mancand si i-a luat painea din mana si a mancat-o, apoi a mancat o felie de lamaie dupa care a vazut pe o noptiera o banana pe care a luat-o, i-a rupt coaja cu dintii si binenteles a mancat-o Astea binenteles dupa ce a mancat punga de pufuleti cu care o astepta tata Si inainte sa plecam au venit niste rude in vizita iar fata mea a gasit niste portocale in sacosa lor va dati seama ca a bagat dintii si in coaja lor .. intorsi acasa si-a baut biberonul de lapte si s-a culcat.. si toate astea in mai putin de 4 ore
Chiar nu stiu ce sa fac cu ea.. daca vede ceva de rontait intra in transa.. nu te mai intelegi cu ea pana nu primeste nu e chip sa o pacalesti cu altceva sau sa o iei de acolo.. si nu e grasa de loc.. acum o luna avea 8200g.. bine, la cat de argint viu este, nu se depune.. dar ce facem mai tarziu? mie de asta imi e teama.. din fericire macar am reusit sa o dezvat de mancat noaptea. se mai intampla 1-2 nopti pe luna sa ceara de mancare, dar recupereaza ziua

Vladi pare interesant parcul de care spui. avem in plan sa ajungem si noi prin herastrau desi este tare departe de noi.. sa se stabilizeze vremea si poate ne vedem la o iesire in parc.. iti dau un mail cand reusim sa ajungem
Felicitari lui Floricica plimbaretul

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

salutare fetele...
am citit ultimele pagini dar nu am retinut mult...m-am bucurat sa vad poze cu Madalina Si artista mea preferata Denisa. Sanatate lui Alex din It, neplacut episod, sper sa-si revina repede...

Eu sunt in pragul unei depresii...
Alex nu s-a vindecat bine dupa viroza si a recidivat cu o infectie naspa in gat. Acum ii fac antibiotic intravenos. I-am pus branula vineri, chiar inainte de petrecerea de ziua lui. A fost super fain dar el nu s-a simtit prea bine. Totusi s-a bucurat, mai ales ca a primit o multime de cadouri. Au fost 20 de copii, noroc ca a venit si educatoarea lor si nasa, care e tot educatoare, ca altfel nu ma descurcam cu ei. a fost frumos, cu pitza, tort, sampanie, jocuri , tombola, cand descarc pozele va pun cateva.
Dar, cum spuneam suntem iar cu tratament, si nu va spun cum a slabit Alex, dupa ce ca era oricum firav. Ma ingrijoreaza si Ovi, i-am terminat tratamentul. dar uneori mai tuseste si se aude in piept ca ceva nu e tocmai in regula. Doctorul mi-a spus sa-i mai dau eurespal dar eu sincer m-am saturat sa-l mai indop cu siropuri.
Si, culmea e ca nici eu nu sunt intr-o stare prea buna, sunt super obosira si ametita, am inceput sa iau vitamine , Ca si fe, dar degeaba, abia stau in picioare si fac chestiile de rutina, la amiaz de multe ori dorm cu ei cate o ora, ca pur si simplu adorm...
imi fac doar ganduri negre legate de recto-colita, mai ales ca in jur sunt tot mai multe persoane tinere diagnosticate cu cancer. Unde mai pun ca tratamentul pe care-l fac acum e ff scump...
Noroc ca saptamana in care am mers eu la perfuzii a venit mama la mine, ca altfel o luam razna..Soacra-mea nici macar nu m-a intrebat cum ma simt, o cana de ceai ar fi deja SF. Flaviu, ca el..nu mai comentez ca e degeaba...

daca aveti ceva sfaturi, solutii, m-as bucura... macar m-am plans si eu cuiva :)

sa fiti sanatosi si sanatoase, asta conteaza cel mai mult !!

n-au mai scris de mult freedelia, castelana, Oana, andira, si multe alte mamici...sper ca sunt bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI GEORGE VLAD!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

IOANA28 vad ca ii tot face reclama la colonhelp, am inteles ca este foarte bun in afectiuni gastro-intestinale. Poti incerca si cu asta, inainte de alte medicatii alopate, poate te ajuta.
Multa sanatate va doresc, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput