Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (108)
Raspunsuri - Pagina 3
nafi spune:
Salutare fetelor!
Nu am prea reusit sa recuperez din urma , doar capitolul acesta...
Bluekidoo - felicitari ptr job. ma bucur ca ai un colectiv ok. e f important! Pupicei Tanyei pofticioase!
Riccardo inca nu a ajuns nivelul asta dar cand ne vede pe noi ca mancam ceva o gustarica parca ar vrea si el...Dar pe strada nu l-am vazut sa pofteasca la ce au altii. oricum , la cat e el de maricel, mai bine asa!
Irene - bine ca a trecut perioda agitata. noi am ramas la cei 6 dintzoci iesiti in ianuarie. cred ca ma asteapta si pe mine un val nou de dintisori si nopti nedormite! Macar de m-ar prinde cand sunt in tara la mama. asa am si eu mai mult ajutor!
Fug ca deja s-a trezit musiu!
O seara placuta tuturor!
Erina spune:
La multi ani Cezar!!!
Sa fii rege si mereu bucurie pentru parintii tai!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
bluekidoo spune:
Multumesc fetelor pentru gandurile bune
Hai sa va spun istorioara locului meu de munca...(sper ca nu ma repet) Acum ceva ani am lucrat la o firma ce monta si repara contoarele de apa calda si caldura, in urma comenzilor de la radet. In perioada respectiva firma la care lucrez acum ne era concurenta dar in acelasi timp aveam contracte de colaborare cu ei pentru contactele de la radet care erau prea mari pentru a se ocupa o singura firma. Actuala mea sefa era reprezentanta firmei si venea la noi pentru pregatirea licitatiilor.
Intre timp eu am plecat la un job mai bun iar firma la care lucrasem s-a desfintat. Fostii mei colegi s-au impartit care pe unde au putut, unii la radet, altii aici. Printre cei de la radet se afla si fostul meu sef, care prin natura functiei pe care o are, vine in fiecare zi la sefa mea. Cum sefa mea are un volum mare de lucru si avea nevoie de un om, si-a amintit de mine si de faptul ca ii placea cum imi faceam treaba, asa ca la batut la cap pe fostul meu sef sa dea de mine sa ma intrebe daca vreau sa ma angajez la ea. Asa am ajuns sa lucrez la aici
Iar ca noutati din campul muncii, azi am semnat contractul pe un salariu relativ mic, ca majoritatea salariilor din aceasta firma, dar este bine pentru inceput, orice ban in plus conteaza pentru noi. Sefa mea a vazut salariul din contract si mi-a spus intre 4 ochi sa nu-mi fac griji, ca daca am ramas asa cum ma stie ea, va avea grija sa primesc mai mult decat scrie in cartea de munca, de asemenea daca vreoata am nevoie sa plec cu cateva ore mai devreme pot pleca linistita, sa-mi iau ce aveam de facut acasa si sa le aduc a doua zi facute. Asa ca i-am spus despre saptamana cu concursul si mi-a zis ca in acea saptamana pot sta linistita acasa, sa trec dimineata pe la birou sa-mi iau "bagajelul cu teme pentru acasa", si sa ma duc a doua zi sa duc "temele rezolvate" si sa iau altele noi. Ea nu tine neaparat sa fiu acolo atata timp cat imi fac treaba
Cat despre concurs... ramane de vazut.. se pare ca cel care a fost sa plateasca inscrierea, a platit-o in "rate" si pentru ca era obosit a uitat de chitanta. Acum a aflat ca organizatorii nu recunosc ca au primit 300 lei drept urmare are termen pana maine sa ii plateasca din nou daca nu locul va fi luat de alta echipa. Asta e.. vedem ce-o fi. Multumim oricum pentru urari
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
Inseminare spune:
La multi ani iepurasei mari :
Maya Rebecca de honeybaby
sa fii sanatoasa, iubita, avuta si respectata !
Inseminare spune:
La multi ani iepurasului mare :
Andrei Eduard de riella_ela
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !
sensibila spune:
scuze.
eu eram mai sus cu idul de la topicul de inseminare
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
stefimic spune:
LA MULTI ANI! MAYA REBECCA!
Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai viata toata plina de fericire si noroc!
DENISA o zi minunata va doresc, iar minunea vietii voastre sa va aduca numai bucurii si impliniri!
liliana_28 spune:
Buna,
Asa cum am promis am intrat sa pun poze de la turta Madalinei:
https://picasaweb.google.com/115458777927726483104/Mada1Anisor#
Mada este bine, saptamana trecuta ma fost la vaccinul de 1 anisor. Spre surprinderea noastra nu a plans deloc la vaccin ci numai putin inainte si asta ptr ca o tineam de manute. Nu a avut nici un fel de reactie la vaccin.
O zi frumoasa.
stefimic spune:
LA MULTI ANI!ANDREI EDUARD!
Sa cresti mare si sanatos, sa ai viata plina de noroc si fericire!
RIELLA sa va traiasca si sa va implineasca!
irene26 spune:
La Multi Ani Maya Rebecca, dulce mica!
La Multi Ani Andrei Eduard, dulce mic!
Sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi, impliniti si sa aveti parte numai de zile insorite!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.