Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

La multi ani, Alessandro, sa fii sanatos si baftos in viata. Mami, sa iti traiasca frumosul baietel si sa va aduca numai bucurii

La multi ani, Adelina. Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de mult noroc in viata. Carmen numai bine va doresc, sa ai o viata plina de implinire alaturi de copilasii tai

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani sanatosi Alessandro!
La Multi Ani sanatosi Adelina!

Va urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina, vise implinite si multa iubire!

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani sanatosi si buni. ALESSANDRO si ADELINA!! Mamici, sa va bucurati de ei!

IRINA, nu mesteresc nimic special. Lipsa de pe forum se datoreaza faptului ca imi petrec absolut tot timpul liber cu Mara si Luca. Mi-e atat de drag sa fac asta incat imi organizez restul timpului in functie de activitatile cu ei. Seara, dupa ce adorm ei, pun la punct treburile necesare a doua zi la scoala, ma mai relaxez la un film, ma ocup de mine. E drept, nu mai sunt DC addicted, insa des mi-e gandul la fiecare in parte.
pe toti!

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Dorim si noi La multi ani fericiti sarbatoritilor din ultima saptamina! Sa fiti fericiti, sanatosi si norocosi!!!

08.04 - Cristian Patrick
10.04 - George Vlad
11.04 - Radu Alexandru
12.04 - Jeremy Noah
13.04 - Stefan Daniel
13.04 - Sara Natalie
14.04 - Justina
15.04 - Alessandro
16.04 - Adelina

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am vazut poze frumoase cu Silvana in tinute super, cu Eric fara cirlionti dar cu genele acelea de vis.

Pentru cine vrea sa ne vada am trimis e-mail pe contul google.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI AN! ADELINA!

SA CRESTI MARE SI SANATOASA, SA AI VIATA TOATA PLINA DE NOROC SI MULTA FERICIRE, SA BUCURI SUFLETUL MAMEI TAE IN FIECARE ZI CU ZAMBETELE TALE.

CARMEN sa va traiasca si sa va lumineze diminetile, sa-ti aduca numai bucurii, iar tu mamica draga sa te simti mandra si fericita ca esti mamica unor asemenea copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

seara buna fete dragi...
am culcusit motanii, sunt franta de oboseala, dar nu pot sa nu dau un semn de viata si sa va multumesc pentru mesaje si sfaturi...sincer, am fost impresionata de atentia pe care mi-ati acordat-o, mai ales ca tonul vostru nu a fost deloc protocolar si v-am simtit aproape..
fiecareia in parte, sunteti oameni deosebiti...

dar, sa stiti ca mi-am revenit... se acumulase multa oboseala, asa ca am redus ritmul si m-am vitaminizat si mineralizat la greu...cu rezultate pozitive, din fericire. pot sta pe verticala fara probleme si nu mai am senzatia aia stupida de ameteala si vertij. In plus, am mai remarcat un efect benefic, nu-mi mai cade parul !!! si-mi cadea groaznic de mult...

incerc sa nu ma stresez prea mult, sa ma bucur cat mai mult de copii...pana la urma nu e nimic grav, doar ca nu eram obijnuita cu boala, tratamente, etc. copii sunt si ei bine acum, so...sa vina primavara !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI ADELINA!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

LA MULTI ANI ADELINA!
Sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si sa ai parte de mult noroc si zile pline de bucurie!
Carmen, sa-ti traiasca printesa! Sper ca ati petrecut frumos, numai bine va doresc!

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna seara fetele...

va multumesc din suflet pentru urarile adresate fetitei mele, sunteti cele mai deosebite mamici pentru mine...
noi am petrecut foarte frumos, a venit si taica-sau la insistentele nasilor, care il sunau si il invitau la ziua fiicei lui, ii spuneau ca este o zi speciala pentru copilul lui, el spunea ca are treaba... pentru mine a fost dureros,a venit la atatea rugaminti si insistari din partea nasilor,dar petrecereaera era aproape de final(la tort)acum ma intreb cum am putut sta cu un asemenea om???

in fine, a fost frumos, adelina s-a lasat rugata sa aleaga din tavita,nu am intalnit un copil care sa nu vrea nimic din acea tavita, radea la noi si se facea ca ia un obiect,dar tragea manuta inapoi imediat...
a fost un zambet toata ziua, a preferat sa stea cat mai mult la mami in brate, si a ales intr-un tarziu papiota cu ata si cheile masini
am sa pun cateva poze pe contul comun...

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput