Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (108)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! FLORICELELOR!

LA MULTI ANI! FLORIAN si IRIS!

LA MULTI ANI! frate de ADELINA, FLORIAN!

LA MULTI ANI! MIRIA!

Sa fii sanatoasa si sa ai paret numai de iubire din partea prichindeilor ati!

Va doresc petreceri frumoase, sa fiti sanatosi si sper sa nu fi uitat pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

bun, sa revenim, ca sunt cam in urma cu mai multe chestii, dar iata ca a venit si ziua in care sa am timp sa vad pozele restanta.

Am vazut aniversarea ALEXIEI, care s-a transformat intr-o domnisoara pe cinste, mami isi arata creativitatea si reuseste un tort superb, frumoasa familie, sa fiti fericiti asa toata viata.

Am reusit sa vad si printesa spaniola SILVANA, tare frumoasa, are o eleganta aparte si mie mi se pare ca este o dulcica si o lipicioasa, pupam obrajorii bulinutei.

cam atat deocamdata, o sa incerc sa revin cand dorm copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

child, intrebasem si eu doctorul despre colonhelp, dar mi-a spus ca e bun in preventie nu in tratament, cel putin nu in cazul meu.
noutati si poze cu Albert?
irene, ce frumoasa domnisoara aveti !!! superbi ochisori...si un tatic tare mandru vad pe acolo
vladimi-esti draga de numa' !! imi place cum scrii, cum gandesti, imi place ca esti realista, documentata, binevoitoare si modesta...si, ca paranteza, nu-mi place de loc sa fac complimente, dar acum am spun-o, ca o gandeam de mult dar sa stii ca deprimata nu mi te pot imagina...
baietilor tai deosebiti, asta mic e adorabil cu siguranta, ca toti iepurasii, dar Vladimir m-a cucerit...si daca se face controlor de bilete , va fi unul cu totul special...
freedelia, mesajele tale dau de multe ori senzatia de dus rece dar tare bine prinde...
frumosii
Erina, tu esti mama diplomatiei... si a perfectiunii imi place casuta si familia voastra, David e un duuuulce, la fel si Daria, doar ca ea a trecut la un alt capitol..
Yaya, ce frumu copii ai...mamaruta a crescut mult, e schimbata, de altfel si Tudor..
Ii mai duci la inot?
selina, ati avut si voi destule neplaceri in ultima vreme, sper ca pe anul asat ne-am facut planul, sa nu mai avem parte de boli prea curand !!! super scumpi flacaii, asa-i ca-i fain cu doi baieti? stii ca eu imi doream fetita, dar nu am crezut ca doi baieti pot fi atat de frumosi..si oricum pe Ovi nu l-as da pe o mie de fete
Roxy Silvana cocheta !! si pe tine, rebela necenzurata ce esti !!
Cori, e mortala Eliza cu TATA !! poate si ei ii lipseste, draga de ea..sa va bucurati la maxim de momentele petrecute impreuna !!!
sensibila, multa multa sanatate bunicii, si voua putere sa-i fiti alaturi !!!
annya, asteptam poze !!
tu mai gasesti timp si pentru pensule?
mie imi lipsesc...
Silvia, copilut cuminte
rmkristine, bravo pt iepuric sanatos, sa nu aveti parte de boala
stanucel, sa nu te mai intristezi, dar te inteleg. sa creasca fetita mare si sanatoasa, si-i va fi cel mai mare sprijin mamei. Paul inteleg ca e furat, chiar asa, cum mai merge relatia cu prietena lui? ce frumos ca ii esti confidenta...eu ma gandesc ce mult mai am pana acolo..dar parca vad ce repede o sa zic ca a trecut timpul...
sanzi, tu esti parca tot pe fuga...deci Mara nu se desminte, e tot energica si incapatanata
Lara, ca placere sa te citesc !!
ce sa mai zic de poze !!!
1.subiectul e de exceptie, Sara are o frumusete aparte, de potelan fin, aproape transparent, si o atitudine princiara...
2. ai un aparat foto super profi
3. fotograful denota ceva mai mult decat simt artistic si plastic...hai, spune tot
Anca multu' de reteta, am notat. Pe cea cu siropul de ceapa si nuca am aplicat-o si pana acum cu succes.
fataaa, da' tu de unde ai atata energie?? auzi...cursuri de weekend...
mada, Bumbitza mica e tot un duracel? am vazut pozele, sunteti taaaaare frumoase, are de ce sa fie mandru tati
bluekidoo, bafta multa cu noul job !!!
Sa stii ca si Alex era pofticios cand era mic, dar pana la urma nu manca pe cat poftea. Oricum in parc era intotdeauna bun ce aveau altii nu ce aveam noi. asa ca l-am invatat sa ceara orice, politicos
samaria sa incheiati si voi perioada de neplaceri, sa aveti parte doar de soare si bucurii !!1 sunteti o familie ff frumoasa, si-mi place mult sa vad in poze si mamicile, asa parca putem sta la taclale mai relaxate
andira te inteleg pt lipsa de timp...spor la toate si "succesuri" !! imi pare rau pt Irina, dar sa stii ca eu "prefer" antibioticul injectabil. Suna ciudat sa spun asta dar, la Alex cel putin a avut efect mult mai bun si rapid, iar suspensiile ii afectau rau pofta de mancare...
Rebiana
Alinaaa ce mult ma bucur sa vad mesajele voastre !!!
mamica sensibila si fericita !!! si pe printesa, desigur
Oana e un dulce Ericutzu asa tunsulici babat de babat[:D
Alexandra , nu veniti acasa de sarbatori?
briza, tu erai mai activa pe aici..., nu te mai lasa puiu mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

LA MULTI ANI ! CU MULTA SANATATE CELOR CU NUME DE FLOARE!!!
O ZI CU SOARE PE CER SI-N SUFLET TUTUROR!!!!!!!

mesajul anterior l-am inceput de aseara, l-am intrerupt din cauza de bebel plangacios, avea de ce, febra 39.5 Azi am fost la spital, rosu in gat, din nou antibiotic...
ma apuca plansu'-rasu'...
trecem si de asta, ce sa facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ioana, multumim mult! Intotdeauna imi place sa citesc mesajele tale iar astazi cu atit mai placut surpinsa ca ai vorbit asa frumos de noi. Multa sanatate iti doresc si numai bine baietilor tai!!! Si noi asteptam nerabdatori primavara!!!.

Lara draga ma inghesui eu sa fiu prietena pe FB si oriunde.

Eu va citesc mereu dar daca incurajarile sau sfaturile sau aprecierile au fost deja facute nu mai scriu si eu.

Acum realizez ca am uitat sa spun la multi ani Justina!!!

Rebiana te salut cu mult drag! Mi-a placut cum ai scris ca iti dedici timpul exclusiv copiilor!

Multumiri pentru comentariile frumoase la pozele noastre.

David e bine, continuam cu Protopic pentru dermatita. Cori mami stiu ca mi-ai raspuns la momentul cind am scris ca inca ne luptam cu ea. Sper sa ii treaca si printesei tale, la noi are aspect rugos buburuzat nu placi de uscaciune. Crema emolienta schimbam cu altceva de la La Roche Posey-am fost vineri din nou la dermatolog.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

LA MULTI ANI ! CU MULTA SANATATE CELOR CU NUME DE FLOARE!!!
O ZI CU SOARE PE CER SI-N SUFLET TUTUROR!!!!!!!

mesajul anterior l-am inceput de aseara, l-am intrerupt din cauza de bebel plangacios, avea de ce, febra 39.5 Azi am fost la spital, rosu in gat, din nou antibiotic...
ma apuca plansu'-rasu'...
trecem si de asta, ce sa facem

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010

Sanatate multa lui Ovidiu. Doamne ajuta sa scape repede. Te cred ca te-ai necajit dar daca e musai antibiotic nu ai ce-i face. Nu uita de probiotice pentru protectia stomacului. Imbratisari!

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Acum realizez ca am uitat sa spun la multi ani Justina!!!

Buna!

Multumim!
Daca tot am scris, urez:
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele de floare! O zi minunata sa aveti!
LA MULTI ANI, miria_cristina! Sa fii sanatoasa, si sa te bucurii mereu de copii si de sot!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28
briza, tu erai mai activa pe aici..., nu te mai lasa puiu mic?

Ioana, cam asa ceva. Parintii mei care ma mai ajutau cu Eric, acum au stat mai mult pe la bunici pe la tara, sa ii ajute cu gradina, asa ca am fost mai mereu singura cu el. E f f activ, nu sta locului deloc, daca ma vede ca ma asez la calculator vine si el si bate in tastatura, sau il inchide, am mai si lucrat din cand in cand..si uite asa nici nu stiu cand trece timpul. Acum, spre rusinea mea, nici nu am reusit sa termin curatenia de Paste. Cu somnul noaptea nu s-a schimbat mai nimic, tot f f des se scoala, am tot fost la medic, la homeopat...nimic nu a dat roade. Cred ca asa e el si nu am ce ii face (cred ca as fi in stare sa dorm o saptamana).

Cam asta facem noi!

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

De Floriii va daruiesc toate florile din lume insotite de sanatate, fericire, multe bucurii si belsug! La Multi Ani sarbatoritilor cu nume de floare!

Ioana, multumim pt complimente! Urez si eu multa sanantate iepurasului tau! Ma bucur ca tu esti mai bine!
Stanucel, ati petrecut tare frumos, Adelina a fost in elementul ei, tortul a fost senzational! Dar nu l-am vazut pe tati in poze! Continui sa ma tot minunez ce fel de parinte este el ?!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LA MULTI ANI DE FLORII! SA AVETI O ZI SUPERBA SI DACA LIPSESTE SOARELE, VA TRIMIT O RAZA BABANA SI IMBRATISARE CALDA DE AICI, TUTUROR!

Mergi la inceput