Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (108)
Raspunsuri - Pagina 15
babyangel spune:
Intrebare:fetele care ati mers pe vaccinele Infanrix, care din ele se da la 1 an??Hexa sau Penta? Noi abia acuma vrem sa il comandam . Din cate imi amintesc arurma Penta.
Anca
Vine, vine primavara !
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
sensibila spune:
La multi ani iepurasei mari :
Justina de Ioanact
sa fii sanatoasa, iubita, avuta si respectata !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
Multumesc Lui Dumnezeu si voua tuturor pentru sustinere.
Bunica mea a intrat ieri la 14.30 in operatie si a iesit cu bine la ora 17.
I s-a extirpat sanul si deja de dimineata era in salon, ceea ce consider ca e semn bun, avand in vedere ca ziceau ca o tin la terapie intensiva 24 de ore.
Este bine si ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a mai lasat-o sa ne bucuram de ea.
La pranz merg la ea sa ii ducem papa. Deja au fost la ea, tata, bunicu, matusa mea.
Si maine sau sambata sa ma duc cu Gia sa o vada ca nu mai poate dupa ea
Acum trebuie sa tinem pumnii stransi pt rezultatul biopsii care vine deabia peste 10 zile. Sper ca pana atunci sa o luam acasa.
Probalema e ca trebuie schimbat pansamentul zilnic la ora 7 si din dr taberii pan ala fundeni nu e usor de ajuns zilnic la ora aia.
Inca odata multumesc pt gandurile vostre bune.
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
selina-d spune:
Bumbitza, Sensibila, babyangel, irene, andira, child, astero multumim din suflet de urarile minunate. Mi-au mers la suflet si ma bucur ca v-ati gandit la noi.
irene, erina, cori, lara multumim de comentariile la poze, sunteti mult prea dragute (cu mine vreau sa zic, ca piticii sunt niste dulceti)
noi am petrecut ieri singurei ca tati e in delegatie. Am fost dimineata la cumparaturi si mi-am luat si mie cateceva, la pitici bineinteles o gramada, asa ca m-am binedispus. Dupa-masa ne-am sarbatorit intre noi cu papa bun si praji cu lumanare... a fost foarte bine.
azi stefan are febra si sta acasa. alte simptome nu mai are asa ca astept sa vad. ofof
samaria spune:
Dragele mele, va multumesc din suflet pentru aprecierile si urarile de la pozici, sunteti super-dragute, ca intotdeauna!
Sunt tot la servici, dar am furat cateva minute pentru mine sa vad ce mai faceti
Sensibila,Doamne-ajuta pentru recuperarea bunicii!
Multa, multa sanatate puisorilor bolnaviori si mamicilor lor multa rabdare si putere, sa treaca peste necazuri si sa iasa cu bine la liman!
V-am pupat cu drag pe toate!
dayanara spune:
va lasam cateva poze din ultimul timp, ca stiu ca va e dor :))))
https://picasaweb.google.com/roxana1777/14042011#
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara va lasam cateva poze din ultimul timp, ca stiu ca va e dor :)))) https://picasaweb.google.com/roxana1777/14042011# roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "Nu-mi dati sfaturi, stiu sa gresesc si singura" http://picasaweb.google.com/roxana1777" target="_blank">POZE |
Este delicioasa...iar rochia cu buline ii vine de minune Si sa stii ca zambetul este al tau...in rest rest nu prea ai contribuit de data asta!
Anca
Vine, vine primavara !
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
irene26 spune:
La Multi Ani Justina!
Sa ai parte de tot binele din lume, vise implinite, sanatate, fericire si zile insorite!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
selina-d spune:
Oauu Roxana ce ma bucur sa o mai vad pe Silvana. Eram sigura ca e o cocheta mica si dulcica. Poza cand plange si Ivan o consoleaza m-a impresionat foarte mult. Mai povesteste ce mai ispraveste ca ne era dor de ea
irene26 spune:
Salut mamici de iepurasi dragalasi!
E-hei, ma bucur sa vad ca s-a mai animat forumul ! Sper s-o tinem tot asa!
Selina, multa sanatate lui Stefan!
Andira, multa sanatate Irinei, sper sa-i treaca gatul curand!
Astero, ce frumos ati petrecut voi in tara! Si ce rabdare ai avut pt a scrie mesajele acestea lungi!
Imi place de Babyangel, buna cafeaua, ca eu chiar am nevoie! Pitica s-a trezit azi noapte decat o data, si cand ziceam si eu ca dorm mai mult si legat, s-a gasit vecina de jos sa dea drumul la muzica indiana la maxim !
Sensibila, Domnul este alaturi de bunica ta si vei vedea ca totul va fi bine!
Samaria, servici usor!
Dayanara, ce eleganta este Silvana, face senzatie cu hainutele ei in Spania!
Va doresc o zi excelenta!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.