Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Doina, parca tu erai interesata (sper ca nu gresesc) de cartea "Si tu poti fi supernanny" - e la bazar in momentul asta

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21517&n=Si-tu-poti-fi-super-nanny-Irina-Petrea

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Fetelor, cam cati ml de supa (piure de legume) papa bebeii vostri?

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

donna79, multumesc! Am gasit-o in format electronic.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5589820274238089746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Numai ce piticul meu a experimentat intorsul de pe burta pe spate si a facut cunostinta cu podeaua, m-am intors doar pentru o fractiune de secunda :(. A dat sa planga dar tati l-a ridicat imediat sia inceput sa rada.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

Numai ce piticul meu a experimentat intorsul de pe burta pe spate si a facut cunostinta cu podeaua, m-am intors doar pentru o fractiune de secunda :(. A dat sa planga dar tati l-a ridicat imediat sia inceput sa rada.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

ooooo ai baiat mare!!! Si nu a plans deoarece a cazut pe moale, ca degeaba nu e el putin mai pufos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna fetelor, ne-am intors si noi de la plimbare! noi am avut o zi superba din toate punctele de vedere! a fost caaald si Darius a fost nesperat de cuminte! i-am dat safe feederul cu o bucata de mar si a ros la ea pana a adormit! nu mi-a venit sa cred, Darius sa adoarma in carut, fara scandal, deci, premiera premierelor! asa ca Donna, nu dispera, mai sunt sanse! s-a si bronzalit putin pe fata Darius, l-am tinut fara caciula, asa de cald a fost, vreo 20 de grade! ii plac la nebunie copii si vrea doar pe jos sa "fuga" dupa ei, e mortal, s-au minunat mamicile din parculet/platou de el ce vesel si "aspru" e, mi-a crescut sufletul in mine! uite cu o zi ca asta compenseaza pt 10 in care il car in brate impingand carutul!
si eu vreau scaun de masa ieftin, dar dupa 15, sa intre salariul si ma apuc sa caut!
ma duc sa citesc din urma si revin ca Darius a "picat" de oboseala!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Fetelor, cam cati ml de supa (piure de legume) papa bebeii vostri?

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

hai sa spun cat papa Vlad: stiti canile de cafea de la doncafe? cele rosii/verzi ce au fost la promotie...dimineata pe la 9-9.30 mananca mar cu biscuite/cereale putin mai mult de jumatate (cana are 220ml de e plina-plina, am masurat eu turnand apa din biberon). pe la 3-3.30 dupa amiaza, piure/supa mananca putin mai mult decat fructe, cu vreo 20ml. seara ii dau cereale facute cu doar 50 ml apa fiarta si 3 linguri cereale(rase, nu pline cu varf). bea aprox 50ml apa fiarta si racita, zilnic, si laptic de la mami...fara numar! fara numar!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui just_me31

Voi marul l-ati dat : crud, aburit sau copt? A mea doctora a zis sa-i pun in piure-ul de fructe si o lingura de cereale asa ca am luat cu orez si porumb dar inca nu am ajuns la piure inca bem suc , miercuri ii fac de mere ( ce mere ati folosit?)
Se vede ca doarme domnisoara

parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

marul la inceput copt sau aburit, acum crud!
ps, safefeederul a fost un succes!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Unde gasesc de cumparat safe feeder si cam cat costa?

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

poti sa iei linistita de pe net, e vreo 40 de lei, dar e f bun!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea88

buna ziua....deci sunt un pachet de nervi....soacra asta a mea...ma dispera....astazi i-a dat un cartof prajit lui elenys....si eu bineinteles ca i-am zis ca nu are voie dar de pofta o gura nu are nimic....apoi ea a continuat....i-a mai dat unul....pana i-am zis ca totusi exagereaza....doar ce mancase un biberon de lapte....si vai k inca este foame....si pe urma lasa ca vine ea la tara la noi si ii face mamaia ei cartofi prajiti....auzi???
s-o creada ea...deci sunt plina de nervi....dupa un sfert de ora...imi zice hai sa ii fierbem un cartof....ca la fata ii este foame....la care eu i-am zis pai are 25min decand a mancat laptele....deci eu nu ii dau asa de capul meu sa ii deformez stomacul...copilul are program...si nu a mai zis nimic....

da m-am descarcat:(

va pup

dar de ce ai lasat-o????offff ce i-as fi zis! eu, desi lumea ma considera inca un copil, nu las pe nimeni sa-i dea/sa-i faca nimic fara aprobarea mea! fac spume daca nu ma asculta cineva!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput