Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Unde gasesc de cumparat safe feeder si cam cat costa?

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

http://www.sfinx-bebe.ro/articole+pentru+masa/73/baby+safe+feeder+suzeta+anti+innec+pentru+bebelusi+se+foloseste+in+momentul+in+care+se+introduc+alimente+solide+in+alimentatia+copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna ziua....deci sunt un pachet de nervi....soacra asta a mea...ma dispera....astazi i-a dat un cartof prajit lui elenys....si eu bineinteles ca i-am zis ca nu are voie dar de pofta o gura nu are nimic....apoi ea a continuat....i-a mai dat unul....pana i-am zis ca totusi exagereaza....doar ce mancase un biberon de lapte....si vai k inca este foame....si pe urma lasa ca vine ea la tara la noi si ii face mamaia ei cartofi prajiti....auzi???
s-o creada ea...deci sunt plina de nervi....dupa un sfert de ora...imi zice hai sa ii fierbem un cartof....ca la fata ii este foame....la care eu i-am zis pai are 25min decand a mancat laptele....deci eu nu ii dau asa de capul meu sa ii deformez stomacul...copilul are program...si nu a mai zis nimic....

da m-am descarcat:(

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

SUMMER, m-am uitat si eu pe net dar nu i-am gasit...eram curioasa cat costa pe site un scaun de asta, dar nu am aflat...si da, ai luat cel mai ieftin, eu am dat 109 lei...dar de, suntem departe si transportul costa, Tulcea e la capat de lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

cartof prajit???? pai esti foarte draguta, eu cred ca o zburam pe soacra-mea din casa fara sa deschid usa macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

SUMMER - merci frumos de link. As vrea daca stie cineva sa-mi zica vreun magazin sau...farmacie? Eu sunt genul care tre sa vad cu ochii mei.
ANDREEA - of, soacrele astea. Cu cel mic insa nu te joci si ar trebui sa-ti impui regulile de la inceput...
BEBECRIS - as vrea sa-ti spun "si inca de cate ori o sa mai cada...." dar n-as vrea sa cobesc sau sa crezi ca-i vreau raul. Bianca intr-una cadea din pat, pe la 1-2 ani. Cel mai tare a fost intr-o noapte, ma invart eu nustiu cum si nu gasesc copilul ... pipai si ma trezesc speriata: copilu nu-i in pat langa mine. Si ce sa vezi: cazuse din pat insa nu se trezise si dormea pe jos asa cum a cazut...am crezut ca mooor nu alta.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

da :(((nu sunt genul dar imi venea sa o dau afara:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

mare stapanire de sine ai Andreea. Crtofi prajiti sa manance ea pana nu mai poate.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

si Robert a cazut din pat in pat.era in patutul lui,in camera lui.l-am auzit tipand.era intans in pat,zariat si rosu pe partea stanga a capului .acu are cucui.nu stiu cum a facut.banuiesc ca s-a ridicat in genunchi sau fund si a cazut,dand ca capul de lemnul lateral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.
La multi ani, sarbatoritilor!!!
Scaun de masa eu am de la Primii Pasi - 2 in 1 este extraordinar.
Andreea, si eu m-am confruntat cu cei din jur legat de mancare, dar am reusit ca pana in ziua de azi sa ma impun. Mult succes!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5589820274238089746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Multumim pentru urari! si multumesc pentru raspunsurile referitoare la scaunul de masa... pana la urma vom lua unul de la o verisoara, sper sa fie ok...

V-am promis un dulce: gogosi cu cioco si placinte cu mere

Azi a fost o zi de neuitat... ne-am intors de la plimbare urland ...dar rau de tot!!! De disperare m-am oprit sa-l alaptez intr-un mic parculet intre blocuri... i-am pus esarfa pe fata... nici asta nu a mers. Apoi l-am carat pe umar si cu o mana am impins carutul... cand ne apropiam de casa a venit tati sa ma ajute. Inca o plimbare ca asta si nu-l mai scot din curte.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput