Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Ce liniste e...poate de maine vorbiti ceva mai mult, ca azi am tot dat refresh paginii, dar...
Vlad e marait iar, dar se apropie ora de somnic si se va calma...sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri!
Noi am inceput vitaminele si mananca foarte bine...sa vedem daca se si depune ceva...el nu pare slab, dar nici nu"pocneste"...
Mari-Mariuk, Vladut cate kg si ce lungime are?

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Multumesc fetelor pentru raspunsuri!
Noi am inceput vitaminele si mananca foarte bine...sa vedem daca se si depune ceva...el nu pare slab, dar nici nu"pocneste"...
Mari-Mariuk, Vladut cate kg si ce lungime are?

Vlad are 70-71cm si acum 2 saptamani in urma avea 7.600kg.

Mergi la inceput

M are 71 cm si 8 kg...io nu-s' ce sa mai zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna seara fetele!!!

noi raportam o zi buna...am papat bine si astazi...am inceput sa balim si mai mult...si eu zic ca i s-a umflat gingia si parca e alba un pic....

mai avem 2 zile si facem 6 lunite:)))

va doresc o seara linistita....va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

hello fetele!
am fost pe ulita si ne-am obosit la maxim ca la intoarcere a cazut si acum nu stiu cum sa-l dezbrac sa nu-l trezesc!
nu a vrut sa pape nici legumele ca nu era in "elementul" lui!!!in schimb ma tocait des dar cate putin!in concluzie am dat peste cap si "urma" de program pe care reusisem sa i-l fac!
ghiocela, la fel am patit si eu, nu luase in greutate bine si am inceput diversificarea la 4 luni, dar i-am facut si analizele si la fel i-a iesit putina anemie si i-a marit doza de vigantol si ne-a dat fier! acum a luat mai bine, nu stiu daca de la fier sau de la diversificare, dar ma bucur ca a luat mai bine!
office, eu zic ca e fb Mihai la 8 kg la 7 luni! noi la 5 luni avem aproape 7, iar dupa lun a 5-a eu stiu ca nu pun mai mult de 500 grame pe luna, poate chiar mai putin, asa ca nu stiu daca peste 2 luni va ajungem, dar nu mai disper! ii repet analizele la 6 luni sa vedem cum stam cu anemia in urma tratamentului cu fier si daca e ok, il las in ritmul lui! vitamine eu nu i-as da, cunosc o fetita care nu avea pofta de mancare si pana la 3 ani ii tot dadea vitamine ca era fff slaba si nu avea pofta de mancare si apoi dintr-o data s-a umflat si acum la 4 anisori e prea grasuta! i-as da vitamine doar daca in urma analizelor ar iesi ceva in neregula!parerea mea

edit: a cazut de oboseala, deci la figurat, nu a cazut la propriu . dupa ce am recitit mesajul mi-am dat seama ca se intelege ca a cazut!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Exact asa s-a inteles si nu intelegeam de ce ai pus smiles-ul , bine ca e numai la figurat
A mea la 5 luni avea 70 cm si 7200 si doctora spune ca e grasuna asa ca fiecare doctor cu pasarea lui.
Ne vedem maine la
Somn lin

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

La noi problema a fost faptul ca el a ramas la aceeasi greutate de acum o luna...cat timp a fost bolnav nu a luat nimic in greutate...de asta imi fac griji...stiu ca la aceasta varsta, cand ei sunt in crestere si dezvoltare, lipsa unei alimetatii corespunzatoare sau suficiente poate avea efecte grave pentru viitorul copil/ tanar/adult...Prefer sa imi aiu toate masurile de precautie.. Vitamine ii voi da 10 zile, asa cum i-a prescris pediatra..nu am de cand sa-l ingras ca pe gaste , doar sa prinda putintele puteri...

Mergi la inceput

Adelina, ce elegant era D in vizita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neataaa!

Poftiti la cafelute, cu sau fara cofeina, dar calde si aromate!

Astazi facem 6 luniteeee! am baiat mare asta a fost cea mai fericita jumatate de an din viata mea!

Pupam ceilalti sarbatoriti ai zilei: SEBI, ANCA, TIBERIU si GEORGE!

Revin mai tarziu cu ceva dulce

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput