Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(54)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Intrebare intrebatoare: a mai dat cineva vitamine bebelusilor?daca da, ce anume, de cate ori pe zi, cate zile si care au fost rezultatele! multumesc anticipat!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Intrebare intrebatoare: a mai dat cineva vitamine bebelusilor?daca da, ce anume, de cate ori pe zi, cate zile si care au fost rezultatele! multumesc anticipat!

Noua ne-a recomandat Vitam,5ml/zi,dar se iau dupa masa si lui Tudor nu poti sa-i mai bagi nimic in gura daca nu-i este foame ... rezultat, vomita vitaminele si mancarea, asa ca am renuntat.

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Pupici de la albinutza Maya!
De cand cu mama... intru 'printre picaturi' si... mi/e tare dor de voi buburuzelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ziua buna si de la noi!

Am lipsit vreo doua zile ca am avut o leneee... dureroasa si nu numai lene.

La multi ani pentru ANCA! sanatate, fericire si spor in toate! Sunt cu gura cascata in asteptare de pizza!
La multe lunite si anisori pentru domnisoara Kendra!

EVELINE, sper ca esti mai bine

Eu sunt in continuare "avion". Astept cu nerabdare analizele.

LUANA, BEBECRIS... nici la noi nu-s toate roz, poate oboseala... poate asteptarile... In perioada sarcinii ma obisnuisem sa fiu tratata ca o printesa... am picat de sus, cum se spune acum ma simt "ratusca cea urata, grasa si mereu obosita". Eu imi repet ca e doar o faza si ca atunci cand voi dormi legat o noapte viata mi se va parea mai simpla. O imbratisare pentru voi!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna fetelor!

Mai intai, nu va suparati, o sa-i scriu nitel LUANEI pt ca ne vedem si-n private si tb s-o incercuiesc pe toate caile posibile, si-apoi va scriem nitel si despre noi.
Deci:

Draga LUANA, sau draga Kuki (asa ca sa fie mai intim ca poate te atinge mai bine la pipota!!!), tu stii ca esti o fetita bunutza si o mamica supera ( adika dintre noi 2 tu esti mai activista si mai atenta de 10 ori, parol!)
It's about energy, baby! ia du-te mataluta la un control gineco ca sa-ti zica ce pasarica mare si frumoasa ai, chinuie-te sa dai un colacel jos (oricat de mic ar fi el, conteaza! ...asta e! nimic nu obtinem fara efort) si mergi in continuare cu Tudoricul unde trebuie ca sa faca baiatul copanelul klumea! Tu ai nevoie de o victorie acuma, oricat de mica ar fi ea! Sa vezi dupa aia cum o sa apara culoarea roz pe la usa ta!

(Fetelor, stiti ce copanele are Tudorica?! Parca sunt desenate, zau! Iti vine sa le musti si mai multe nu! Pai Irina mea e o slabanoaga. Imi zicea cineva ca sa fiu atenta la cutele de la picioare ca asimetria lor ar arata o posibila afectiune la sold. Pai la ce sa mai uit ca n-are nicio cuta de slaba ce e!)

Si referitor la sot, mama draga, cand il vezi prin casa gandeste-te doar ca...uite!...ce baietel frumos ti-a facut! In rest...zi ca-i un vecin venit in vizita la tine!

Uite, pt incurajare scot un pic ansamblul folcloric de la naftalina:

PS: Stiu ca problemele nu se rezolva asa cum am zis eu aici dar am vrut sa te fac nitel sa zambesti!

Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)

Mergi la inceput

Acuma sa scriem si despre noi nitelus.

Eu fac parte din categoria mamicilor disperate de copii slabanogi. La controlul de 4 luni pediatra a considerat ca fetita este prea slaba pt ca in ultimele 2 luni luase doar cate 350 grame, asa ca ne-a recomandat sa trecem la diversificare (noi eram pe LM, ii dadeam sa suga pana se satura si apoi ma controlam de fiecare data si aveam lapte destul in sani). Asa ca am inceput cu sucuri, piureuri, supite, zarzavat si toate cele si dupa o luna....nimic, acelasi rezultat: 350 grame in ultma luna. Asa ca ne-am dus la spital la Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului sa ne vada cineva de specialitate. Dupa consult fetita a fost declarata clinic sanatoasa (e foarte vioaie si nu da semne ca ar avea vreo afectiune, se intoarce non stop pe burta, am invatat sa-i pun pampersul pe burta pt ca nu mai vrea deloc sa stea pe spate. doar ca nu ia in greutate si asta ne inebuneste. ma gandesc tot timpul ca in perioada asta i se dezvolta creierul foarte mult si nu vreau sa fie afectat de cresterea asta lenta. Pediatra ii da intr-una ca asta e ritmul ei insa nu pot sa ma multumesc cu asta. 350 grame/luna e prea putin!).
Revenind la spital, doctorita ne-a recomandat si un set de analize si am acceptat sa-l recolteze chiar daca era sa lesin de spaima
La rezultate...surpriza...fetita noastra are hipercalcemie ( si mi-au spus ca asta ar fi o posibila cauza a cresterii lente), si are sideremia mica (deci inceput de anemie si anemicii nu au pofta de mancare. Irina rar suge peste 130-140 ml la o masa. e clar ca nu mananca cat trebuie pt ca nu poate din cauza anemiei) plus transaminazele marite. Am crezut ca lesin cand am aflat. Ne-au recomandat sa marim doza de Vigantol de la 2 la 3 pic/zi si sa-i dam fier. Asta pt inceput si mai vedem peste o luna la o noua evaluare. Daca nu se indrepata situatia mergem mai departe cu cautarile.

Cam asta e pe la noi! In rest...s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Draga Anca,
nu prea stiu multe despre tine dar iti urez si eu un sincer La Multi ani! plin de ghiocei si de raze de soare (daca nu azi, poate maine...daca nu maine, poate poimaine, trebuie sa iasa el zilele astea!)
O sa rog Orchestra (daca tot am scos-o pt Luana) sa-ti interpreteze si tie un solo de zile mari cu Multi Ani Traiasca!

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LAAAAA MUUUULTI AAAANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

ALBINUTA MAIAAAA, SI NOUA NE E DOR DE TINEEEEE!!! Sa treci mai des pe aici! maaare de la noi!
GHIOCELA, -am ,,slabanoaga'', si stai calma, creste ea. Si Vlad e in categoria pana, a luat f putin in ultimele trei luni, dar mie imi place cum arata, asa ca putin imi pasa de ce spun doctorii, iar vitamine nu-i mai dau ca mi-a facut alergie la picaturile alea.
LUANA, capul sus! cum a spus si Ghiocela, uneori e frumos sa vb cu sotul ca unui amic, dar alteori, cand zambeste/gangureste/se joaca bebe, ia-l pe sot de gat si topaie de bucurie ca a facut copilul ceva nou(chiar daca nu face), prinde-l in jocul asta si poate va fi mai bine...zic si eu ce as face de s-ar intampla ceva urat in familie...nu ca n-am fi avut si noi momente mai tensionate... mare si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

MMMM, sa va spun cat de buni au fost micii si pizza date de ANCA, si ce cafea buna face???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.
Azi am facut si eu ceva de mancare, asa ca deschideti geamurile sa va arunc cate o portie de gulas.
Legat de relatiile din cuplu si noi mereu ne propunem sa nu avem discutii in contradictoriu in fata copilului si orice probleme vom avea sa nu le stie el, deoarece poate ramane marcat de ele. Cum zicea Creanga "daca-i copil sa se joace" :)
Eu incerc sa-mi ridic moralul, dar deja este a 5a zi in care Matei nu a supt deloc nici productia de lapte nu mai e aceeasi
office, legat de vitamine, noi nu am luat. Saptamana asta vreau sa-i fac analizele sa vedem daca e necesar sa-i dau fier dupa 6 luni.
just me, felicitari pentru prima masa!!! Eu vreau sa incep de vineri diversificarea.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5589820274238089746

Mergi la inceput