Pufi iubiti de ian-feb 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 2
simplicity spune:
Neata,
Sorina multumesc de cafeaaa ,iesire placuta
Alexa singura acasa?! si nu faci party????????
fetele cat costa in Romania un "all body massage" ?
o zi frumoasa
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Neata, Sorina multumesc de cafeaaa ,iesire placuta Alexa singura acasa?! si nu faci party???????? fetele cat costa in Romania un "all body massage" ? o zi frumoasa |
Simply...
Despre masaj...nu stiu sa-ti raspund cat costa...n-am facut...desi e maaare nevoie....la ce spate indoit am de dansul ploii..
nyny spune:
Neatza
Bag si eu o cafea alergata. Sorina
Aseara am gasit o jumatate de masea iesita in gura la David.
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui nyny Neatza Bag si eu o cafea alergata. Sorina Aseara am gasit o jumatate de masea iesita in gura la David. |
Felicitari pentru maselutza!
Da' de ce e alergata cafeaua?
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Felicitari pentru maselutza! Da' de ce e alergata cafeaua? Sorina, mami de Diana si Iris |
Pai de azi dimineatza alerg dupa iezii mei... vin la bucatarie, mai iau o gura de cafea...
Acum daca am fost si bolnava si aproape ca nu am mancat nimic, plus alergatura zilnica... burta mea a scazut considerabil
Povestea lui David
miremia spune:
Neatza!
Multam Sorina de cafea. spor la cumparaturi!
Nyny vreau si eu fara burta, da si fara injectii.
Simply o or ade masaj general costa cam 50 de ron dar exista pachete cu mai multe sedinte si atunci ajungi mai ieftin. In UK cred ca e muuult mai scump, asa-i?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui nyny Pai de azi dimineatza alerg dupa iezii mei... vin la bucatarie, mai iau o gura de cafea... Acum daca am fost si bolnava si aproape ca nu am mancat nimic, plus alergatura zilnica... burta mea a scazut considerabil |
Ooooo...felicitari pentru ramasul fara burtaaaa!
Vreau si ioooo fara burtaaaa! (da' cred ca pe mine numai chirurgia ma mai ajuta...)
simplicity spune:
citat din mesajul lui nyny Neatza Bag si eu o cafea alergata. Sorina Aseara am gasit o jumatate de masea iesita in gura la David. Povestea lui David Mamica fericita de Mara si de David |
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Ooooo...felicitari pentru ramasul fara burtaaaa! Vreau si ioooo fara burtaaaa! (da' cred ca pe mine numai chirurgia ma mai ajuta...) Sorina, mami de Diana si Iris |
Eee, stati asa ca n-am scapat de tot. Mai am ceva rezerve... pentru zile negre
Povestea lui David
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! Multam Sorina de cafea. spor la cumparaturi! Nyny vreau si eu fara burta, da si fara injectii. Simply o or ade masaj general costa cam 50 de ron dar exista pachete cu mai multe sedinte si atunci ajungi mai ieftin. In UK cred ca e muuult mai scump, asa-i? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Motto-ul de azi: