AJUTOR PENTRU MARIUS!!!
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Ma duc sa depun si eu niste bani in cont astazi. Am licitat si o fusta a carei licitatie se incheie maine. As putea sa pun banii toti odata, sau trebuie sa astept si sa fac plati separate? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
poti pune totul odata,mersi mult
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Siuta Facem si noi o plata azi ! Sa dea domnul sa fie bine. Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma |
multumim mult
poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui aniris Am platit si eu azi o suma in cont. Sanatate multa ! irina |
multumesc mult
poze si filmulete
povestea nasterii
ramyteo spune:
astea sunt de la Dana pentru voi si miile de multumiri!
Si de la mine la fel multumim din suflet!!!
ALEXA1985 spune:
La sfarsitul saptamanii voi transfera si eu cei 10% din banutii achitati de fete pe produsele puse de mine catre vanzare. Deja am de pus 7 lei de la simonapro, 5 lei de la laura25 si 5 lei dupa ce se finalizeaza la ellax. pupici. Sa dea Dumnezeu sa se stranga banutii. Sa ne anuntati in fiecare zi de cat ar mai fi nevoie.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
dana.andrei spune:
Fetelor va multumim f mult. Sunteti deosebite!O "familie" mare si unita.
De fapt noi nu am crezut ca banca nu ne va acorda creditul, dupa ce am fost acolo si ne-au facut o simulare, ne-au spus ca totul e ok. Iar dupa 3 saptamani, pe cand asteptam banii, ne-au sunat de la banca sa ne spuna ca de fapt cei de la Bucuresti nu ne-au mai acordat creditul. Este adevarat ca noi mai avem credite lunare ramase de la celelalte operatii. Am cheltuit deja in jur de 50 mii de euro cu toate operatiile. Din cauza asta i-am spus si lui Anca asa de tarziu. Din nou va pe toate.
mirela_elena spune:
buna...
ma rog la Doamne Doamne sa fie bine si sa aiba grija de voi, de Andrei in special sa ii stagneze boala, sa stagneze sa nu mai fiti nevoiti sa mergeti atata de des in germania, e greu pt el si pt voi sa il vedeti cum sufera.
Doamne Doamne e sus si cred ca o sa aiba grija de voi mai ales acum in postul pastelui.
va pup pe toate si o noapte buna va doresc