AJUTOR PENTRU MARIUS!!!
Raspunsuri - Pagina 5
dana.andrei spune:
Fetelor imi cer mii de scuze ca s-a ajuns la neintelegerea asta din cauza mea. Imi pare nespus de rau.
Vreau sa va multumesc totusi ca ne-ati ajutat f mult si ca sunteti alaturi de noi.
Anca imi cer iertare si fatza de tine, stim f bine ca nu a fost vina ta. Uite...acum Andrei vine seara tarziu ( eu ajung mai repede), s-a dus sa munceasca, este ucenic, nu stam degeaba, muncim care pe unde putem si facem tot ce ne sta in putiintza sa facem rost de bani.Sunt prea multe operatii, prea mare costul la tratament, dar el putea fi orb la ora asta dak nu ne-am fi luptat.Medicul din Bucuresti care l-a operat a ramas placut surprins de reusita lui Andrei de pana acum.
Incerc sa mai adun produse,nu stiu daca ma mai incadrez in timp.
Si totusi pe toata lumea.
mirela_elena spune:
stau si citesc si nu imi gagesc cuvintele, nu reusesc sa scriu cateva randuri de incurajare dupa ce am citit tot.
fiind noua pe forum eu am inteles ca e ajutor umanitar, adik unde ne ajutam financiar cat si sufleteste indiferent de ideile bune sau rele ale altora si sa incercam sa facem totul in asa fel incat sa nu apara divergente doar sa ne sustinem, sa ne incurajam si sa fim impreuna la tot raul asta de pe pamant sa nu il facem mai rau decat este. sper sa nu regret faptul ca mi-am facut cont pe acest forum, din cauza unor rautati care la astfel de subiecte nu au ce cauta.
la fiecare copil cu probleme incercati sa ajutati si sa nu mai provocati neplaceri parintilor pe care ii ajutam.
dana te sustin din toate punctele de vedere la fel si pe andrei, sunt si voi fi tot timpul langa voi.
o seara placuta tuturor
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim am despus si eu azi niste banuti. BD cluj napoca. sa le fie de folos |
Mersi mult
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
ramyteo spune:
Fetelor multumim inca o data si noi la randul nostru cand trecem pe la Biserica aprindem cate o lumanare pentru voi sa aveti parte numai de lucruri bune
Erina spune:
Am gasit anuntul pus de Anca la grupul nostru. Doamne Ajuta!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
ancadragoman spune:
Erina multumesc ca esti alaturi de noi
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
tomaca spune:
Ma duc sa depun si eu niste bani in cont astazi. Am licitat si o fusta a carei licitatie se incheie maine. As putea sa pun banii toti odata, sau trebuie sa astept si sa fac plati separate?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Erina multumesc ca esti alaturi de noi anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! |
Cu inima deschisa, sa fie de ajutor.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.