Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

votat!

sugu 106 pcte
scorpiuta 116 pcte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75
[
Andreea, multumim de pont. E un fel de jumper, nu?

da, exact asta e , un jumper, insa nu se prinde de tocul usii si se poate roti copilul in el 360 de grade sa vada toate jucariile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Neata si de la noi,
multumim pt cafea lorin....foaaarte buna!

si eu m-am culcat la 1 si m-am trezit la 6, si nu din cauza de bb. Seara dupa ce culc copii (intre 8.30 si 9.30 dorm amandoi), sunt momentele noastre de liniste totala in care putem vorbi, manca in liniste etc si am senzatia ca le scurtez dc merg la culcare. Cand stiu ca dimi o iau de la capat nici nu-mi vine sa ma mai culc. Asa ca ma prinde 1 noaptea savurand linistea din casa. Iar dimi ma trezesc devreme, ca pana se scoala bb, sa apuc sa pregatesc micul dejun si copilul cel mare de gradi care pleaca odata cu tati.... Pe la 7.45 ma mai linistesc un pic ca raman singura cu bb, dar sunt chiauna si obosita de zici ca muncesc de 8 ore....uh gata....m-am plans destul

sugubina, puficele tb sa primeasca neaaparat o fila in calendar. Nu se poate altfel...
Eu votez in fiecare zi cele 3 poze din concurs de pe 2 ip-uri diferite si 2 useri. Unul pe tel si unul pe laptop. Nu concep sa nu prinda toti ursuletii din concurs cate o fila in calendar

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neataaaaaaa dau o cafea calda si buna pentru trezire ....vad ca sunteti ff matinale eu inca dorm pe mine...si scorpiuta are o energie de zile mari

lorin nu vb ca TV ...sunt aici

sugu votat pufele 107

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Andreea, mult succes la concurs!!! si noi suntem cu Europrescolarul, Piticot, Voinicel etc, dar eu nu le dau foarte mare importanta...inca. Am inscris-o asa pt diversitate si pt ca asa a vrut ea. Probabil ca de la scoala vom trata si noi cu mai multa seriozitate aceste concursuri....sau poate chiar de la anul, la grupa pregatitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimi..votat pufice, alexia, natalia si mattia pe site-ul ala...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna dimi..votat pufice, alexia, natalia si mattia pe site-ul ala...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

multumim

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

hello
si mie o cafea va rooog

doamneee ca imi ajung cearcanele la genunchi

aseara am facut baie la zuze singura ....cumintele ele...pana la imbracat...atuci sa te tii... zici ca le taie nu alta.

si inainte de nani, iar avem spectacol....
ce fain de sugubina...le pune in pat si somn...la mine nuuu...tre sa le separ, sa le plimb prin casa...sa stea ca in picioare ,nu culcate...si intr-un final capituleaza .
si atunci mami cu nervii prastie si cu chef de dat cu capul de pereti ...se apuca de scris lucrarea de diploma...uneori doar cu o mana, fiindca cu una mai tre sa legene sau sa mai indese o suzeta la vreo bubulina mai miscacioasa...

acu iar sunt singura...hranit la ora 7, 30 ,apoi jucat, spalat fundulete, spalat fete, maini, pieptanat, imbracat si dat cu colonie pt bebe.
acu fetele dooorm.

acus la 11 sevim pireu de fructe...iar singura...

Mergi la inceput

hai ca ma bag la vot.
deeeeci , pufele, scorpiuta si ....mai e cineva dar nu stiu cine..

Mergi la inceput

votat scorpiuta 118
pufe 109...parca

mai e cineva de votat*?

Mergi la inceput