Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

vaz ca podiumul e ocupat de barlogul nostru. natalia cu 102, scorpiuta cu 101, pufele cu 98, acum votai.

Adi, mami de ana si ioachim

daa- multumim mult pentru sustinere

Eu vroiam sa nu fiu inteleasa gresit in sensu ca am vazut discutii legate de faptul ca scorpiuta sau fetele Sugubinei trebuie sa fie primele luna asta si luna viitoare...
Pe noi chiar nu ma intereseaza cine si cand iese pe primul loc, important e sa fim pe acolo si noi :)odata , candva anul acesta

Va multumim inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Petro (abramburika) , ti-am scris dincolo!
Siema , va votam pe toate. Cred ca vom vedea cine iese luna asta, iar luna viitoare va fi randul altcuiva, nu?

Uau, primii dintisori??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui siema

Fetelor

Am tot urmarit discutiile de pe forum legate de cine trebuie sa iasa pe primul loc dintre toti pacientii copilasi ai doamnei doctor Herdea.
Eu chiar incep sa ma simt prost fiindca la noi au votat si multi prieteni luna aceasta (cel putin primele zile..nu stiu daca situatia va mai continua si urmatoarele zile), iar cand Natalia este pe primul loc, citesc discutii legate de faptul ca pe primul loc trebuie sa fie Scorpiuta si apoi fetele Ralucai.
Ce sa fac? Sa ma retrag din concurs?
Pentru mine chiar nu conteaza cine iese si in ce luna.....si daca fetita mea este votata nu am cum sa opresc chestia asta

Imi pare rau de situatia creata,eu am rugat sa ne votati doar daca va face placere si bineinteles daca va place de noi
Nu as vrea sa va suparati pe noi ca suntem si noi participante la concurs..nu am vrut sa deranjez

iubita mea pe mine nu ma deranjeaza si nici nu am de gand sa ma cert cu nimeni pentru asta ...este pur si simplu un concurs ... noi vorbisem aici ca ne-am "gasit" cativa bebelusi care suntem la Herdea si ca ar fi dragut sa castigam toti cate unul in fiecare luna....acum daca nu castig luna asta sau luna viitoare ...sau deloc nu e un capat de tara ...e mult mai importanta linistea in barlog

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eu va votez pe toate 3 si dupa ce castiga toate fetele il inscriu si eu pe bb. fetele au intaietate

tati se chiunie sa-l adoarma pe bb, sa vad cat rezista pana cedeaza si mi-l paseaza

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brocolina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

brocolina trimite-mi mie datele pe pm sau scrie un mesaj ca le salvez eu si le trec in listuta

mami de Robert Petru

poze

Uite datele noastre:
Rebecca, nascuta in 15 noiembrie 2010, la 40w+3, prin cezariana, a primit Apgar 9 la 1 minut si 10 la 5 minute; s-a nascut la spitalul San Martino di Genova (Italia); la nastere cantarea 3.740 g si era lunga 51 cm. Medicul nostru se numaste Mario Riccardo Costa.
Iar eu sunt nascuta in 24 noiembrie 1976.
Mai trebuie si altceva?
Multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Multumim de aprecieri legate de dintisori, suntem tare mandrii
Siuta eu scriu foarte rar (ceea ce nu inseamna ca nu va citesc, dar sunt si eu "mutulica" cum zicea Heidy, defapt eu sunt muuuuult mai "mutulica" decat ea) si probabil nu v-am anuntat in legatura cu aparitia dintisorilor, deci nu aveai de unde sa stii.

siema sa nu cumva sa te retragi din concurs, mie imi place tare mult de fetita ta! Eu va votez pe toate trei zilnic, vom vedea la sfarsitul lunii cine trebuie sa castige si vom ajusta voturile, important e sa castigati toate cate o fila in calendarul acela, nu?

Mami fericita de ARON (12.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brocolina spune:

Citat:

Nu-i primul, noi avem deja doi! (in sfarsit, ca tare ne-am chinuit, mai ales cu al doilea)

Mami fericita de ARON (12.11.2010)

wow!!!! deja doi dintisori la nici 5 luni??? Bravo!!! La noi nici urma de dintisori deocamdata!!
)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Adi, au bagat ceva azi felicitari. Zilele astea am sa incep si eu cu zeama de supa si apoi sa pasez cate-o leguma. Deabia astept saptamana viitoare ca vom avea kineto de la 15.Am si eu timp de dimi sa dau fructele, nu cu stres si pe graba mereu asa.

Te-au chinuit azi ha? oof..sunt zile si zile.

Azi si Maruta s-a apucat de latrat serios..era mancata schimbata, cocolita, deci ghiciti ce putea fi? Era urlaciune de sooomn ..Frate deci orice i-as fi facut, titi, leganat, vorbit , cantat nu tacia.

Pana cand le-am pus pe amandoo in pat, si in 3min era liniste (ambele si-au mufat destu). Ca prin magie. Mi-am zis pac-ma culc si eu acuma. Am dormit duse toate trei pan la 20!! Si bine am facut ca a fost mega clubbing inainte de baitza. Pe care am facut-o singura ca dady a fost plecat pana la 23.

Fetele, hai ursuletii! Eu va votez, cu pupicii de rigoare de la Pufice!

Mi-ar place tare mult sa luam si noi o fila de calendar..acuma ce o fi o fi. Multumim pentru voturile date pana acum, sunteti minunate!

Gata merg la patucinizare.

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata cu cafea din belsug

a plecat sotul pe la 6 si ceva si nu m-am mai culcat, desi azi-noapte era trecut de 1 cand m-am astrucat
o sa fiu zombi azi

dar am avut treaba multa ....forumit, votat cele 1+1+2 bebeline
am senzatia ca imi scapa ceva la concursul asta...parca Lidia zicea ceva sa votam toti concurentii...mai e cineva inscris in concurs in afara de Pufe, Scorpiuta si Natalia ?

Sugu, ma faci sa rad...da' nu-i rasu meu
gravideala imi trebe mie acuma ????

hai, treziti-va ! ca vb ca televizorul...si e numai prima zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Felicitari primilor "dintosi" din barlog!

Sugu esti mama eroina, eu asa ma stresez cand plange Ilinca; de 3-4 ori in 5 luni a plans asa de nu stiam ce sa-i fac si parca pica cerul pe mine; ea in rest nu plange decat asa delicat de foame sau somn, dar scancetele astea le recunosc si actionez in consecinta.

Eu am inceput sa-i fac baie dimineata, mi-e mult mai usor asa.

Beatrice

Mirunam, la scoala la S., clasa I merge numai la cangurul matematician si la cel lingvistic, din clasa a doua merg si la nastasescu; abia mai tarziu ii duc la arhimede si altele asemanatoare ptr ca sunt mai grele si cica sa nu-i streseze si descurajeze, vor sa-i obisnuiasca mai intai cu atmosfera de concurs.

Lorin7774, mult curaj, incet te ve obisnui; vorbesc din proprie experienta....va fi greu, dar noi suntem aici cu umerii

Si poate veniti si voi fetele in Bucuresti

Mergi la inceput