Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(26)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Dosita uaau, al doilea dinteee? ce bebe precoce!! felicitari si la cat mai multi!
Adi cum a mers azi cu masa de fructe?
Noi am fost putin in parc dupa masaj. Spun putin pt ca am fost cu pantofii mei cei noi cumparati duminica la targ, si rau am facut..ca m-au batucinizat. Desi is din piele moale si se vor lasa au zis sa ma bata asa din start. Nici macar un tur de IOR nu am bagaat . Joi mergem si noi la dermato cu Mara pt faimoasa dermatita care vad ca afecteaza multi ursuleti. Nu a mers cu tarate, dermatocreme sau unguent cu tataneasa..Sa vedem ce ne-o da. Sper sa nu fie creme dialea scumpe si dupa sa vad ca nici alea nu merg. Ma gandesc sa intru pe formula as sa vedem vreun alt tratament cu plante.
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lorin7774 spune:
colac peste pupaza, mi-au mai venit si uratii...dupa 1 an si ceva..nu ma asteptam, tinand cont ca inca alaptez...
ideea e ca de la pranz pana acum, 5-6 picaturi...nu mai stiu cum a fost la Miruna, dar parca a venit normal de la bun inceput...
oare sa fie altceva ??
sugubina spune:
sa nu fii pregnant..
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 colac peste pupaza, mi-au mai venit si uratii...dupa 1 an si ceva..nu ma asteptam, tinand cont ca inca alaptez... ideea e ca de la pranz pana acum, 5-6 picaturi...nu mai stiu cum a fost la Miruna, dar parca a venit normal de la bun inceput... oare sa fie altceva ?? _ LOREDANA, mami de printese ![]() ![]() |
Sugubina si Puficele
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
Ramo_P spune:
votat frumusete de ursulete coconete, dar oare cine tre sa fie locul 1 luna aceasta, parca scorpiua, nu? caci chiar acum stau prost cu memoria, tre sa avem grija la sf lunii sa facem sa fie totul ok
bb doarme la mine in brate, si il simt asa de cald, as vrea sa ii iau temperatura, dar n-oi fi nebuna sa il trezesc...cred cateodata ma crucesc si eu de ce imi poate trece prin cap...
Beatrice - nu imi e frica de durere, dar eu sunt pudoarea in persoana, tre nenea sau tanti sa umble unde nu a umblat nimeni pana acum...
adipapazi spune:
sugu, 1 mar cu cereale impartit frateste, cate 40 ml supa si 10 piure de legume, ioakim860 lp si ana 700lp. ana are popoul iritat, maine o duc la dermato.
fct si kineto, sarit parcu ca a inceput vantu la 5, crize de plansete la amandoi ca de dimi se trezisera cu fata la cearsaf.zi nasoala. dar nu plec io de vineri pana duminica numa cu ta-su?
sugubina spune:
dap luna asta scorpiuta/next Pufele
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo_P votat frumusete de ursulete coconete, dar oare cine tre sa fie locul 1 luna aceasta, parca scorpiua, nu? ![]() ![]() bb doarme la mine in brate, si il simt asa de cald, as vrea sa ii iau temperatura, dar n-oi fi nebuna sa il trezesc...cred ![]() Beatrice - nu imi e frica de durere, dar eu sunt pudoarea in persoana, tre nenea sau tanti sa umble unde nu a umblat nimeni pana acum... ![]() ![]() _ Mami de bursucel ![]() |
Sugubina si Puficele
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
siema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sugubina dap luna asta scorpiuta/next Pufele
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs. Sugubina si Puficele ![]() ![]() |
Fetelor
Am tot urmarit discutiile de pe forum legate de cine trebuie sa iasa pe primul loc dintre toti pacientii copilasi ai doamnei doctor Herdea.
Eu chiar incep sa ma simt prost fiindca la noi au votat si multi prieteni luna aceasta (cel putin primele zile..nu stiu daca situatia va mai continua si urmatoarele zile), iar cand Natalia este pe primul loc, citesc discutii legate de faptul ca pe primul loc trebuie sa fie Scorpiuta si apoi fetele Ralucai.
Ce sa fac? Sa ma retrag din concurs?
Pentru mine chiar nu conteaza cine iese si in ce luna.....si daca fetita mea este votata nu am cum sa opresc chestia asta
Imi pare rau de situatia creata,eu am rugat sa ne votati doar daca va face placere si bineinteles daca va place de noi
Nu as vrea sa va suparati pe noi ca suntem si noi participante la concurs..nu am vrut sa deranjez
adipapazi spune:
vaz ca podiumul e ocupat de barlogul nostru. natalia cu 102, scorpiuta cu 101, pufele cu 98, acum votai.
adipapazi spune:
bai, am nervii dreduri, nu doar pusi pe bigudiuri. urla scorpia mea!am dramatizat azi imblanzirea scorpiei again and again and again and again!
ma duc la dush si apoi la , nani nani si un mar.