Mar-Apr(198)Bv Strumphi, Catank,Ally,Pisucmic!
Raspunsuri - Pagina 9
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Azi la 10.44 s-a nascut Petru Constantin, baietelul lui Pisucmic; are 3320kg, 53 cm, Apgar 10. A tipat de mama focului de la nastere si deja a supt cu toata forta de la ambii sani. in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! AMR 12 zile ![]() |
Felicitari pisuc !!! 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui alina06st Si cum n-aveam ce face, si cum mai dureaza pana cand o sa pun si eu poze cu bebe, am pus in album poze cu cele mai noi achizitii ![]() in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! AMR 12 zile ![]() |
Sa folositi cu placere noile achizitii. Sunt f frumoase!!!!
Povestea nasterii
cami_antonia spune:
mada
ti-am trimis mailul meu pe pm
poate imi trimiti si mie regimul
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
39+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 2 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE PETRA ADRIANA
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia mada ti-am trimis mailul meu pe pm poate imi trimiti si mie regimul de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 39+ PETRA ADRIANAAMR MAX 2 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE PETRA ADRIANA |
am trimis

Povestea nasterii
karligutza spune:
Dragi mamici si burtici de fluturasi am marea onoare, in calitatea mea de sora a colegei voastre de odisee, sa va anunt ca
s-a nascut SOPHIA NICOLE

azi, 2 aprilie 2011, la ora 11.31
avand 3.580 grame si 55 cm si e O BEBELUSA FRUMOASA FOC!
Sunt bine amandoua, si Sophia si STRUMPHITZA si merita toate felicitarile mele (
si o mare imbratisare) si ale tuturor pentru efortul pe care l-au facut impreuna, 30 si ceva de ore de travaliu! imi povestea sora mea ca aseara intre 6 si 12 noaptea cel putin a fost chinul extraordinar pentru ea ca ii venea sa se urce pe pereti nu altceva... si ca dupa 12 az'noapte ii montasera epidurala totusi ca sa se poate odihni putin asa incat a prins nitel somn si dimineata avea deja dilatatie 10. A durat un pic pana a nascut efectiv, dar e bine ca acum totul e sunt ok si toata familia e fericita pana la lacrimi. Inclusiv proaspatul tatic! 
Strumph e in culmea fericirii si tocmai ce am vorbit cu ea la telefon si imi spunea ca deja a alaptat-o pe 'bubu' si ca acum doarme ca o broscuta pe pieptul ei in pielicica goala, doar cu pampersutz pe ea!

Va salut! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
ioanna16 spune:
| citat din mesajul lui karligutza Dragi mamici si burtici de fluturasi am marea onoare, in calitatea mea de sora a colegei voastre de odisee, sa va anunt ca s-a nascut SOPHIA NICOLE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() azi, 2 aprilie 2011, la ora 11.31 avand 3.580 grame si 55 cm si e O BEBELUSA FRUMOASA FOC! Sunt bine amandoua, si Sophia si STRUMPHITZA si merita toate felicitarile mele ( si o mare imbratisare) si ale tuturor pentru efortul pe care l-au facut impreuna, 30 si ceva de ore de travaliu! imi povestea sora mea ca aseara intre 6 si 12 noaptea cel putin a fost chinul extraordinar pentru ea ca ii venea sa se urce pe pereti nu altceva... si ca dupa 12 az'noapte ii montasera epidurala totusi ca sa se poate odihni putin asa incat a prins nitel somn si dimineata avea deja dilatatie 10. A durat un pic pana a nascut efectiv, dar e bine ca acum totul e sunt ok si toata familia e fericita pana la lacrimi. Inclusiv proaspatul tatic! ![]() Strumph e in culmea fericirii si tocmai ce am vorbit cu ea la telefon si imi spunea ca deja a alaptat-o pe 'bubu' si ca acum doarme ca o broscuta pe pieptul ei in pielicica goala, doar cu pampersutz pe ea! ![]() ![]() ![]() Va salut! ![]() karligutza sunt mamica Adelutei ![]() are mama o fetita... are si un blog! ![]() ![]() ![]() _ ALAPTATUL HELPLINE _ |
FELICITARI STRUMPH!!! BINE AI VENIT SOPHIE!!!
36 +AMR MAXIM 18 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
karligutza spune:
fetele, un mic detaliu
Sophia si nu Sophie... 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
MarApr2011 spune:
Ce invazie de fluturasi!!!

FELICITARI STRUMPHI, CATANKA, ALLY SI PISUCMIC!
SA AVETI FLUTURASI FRUMOSI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE EI IN FIECARE ZI!!!

sanatos si fortzos!!!