Mar-Apr(198)Bv Strumphi, Catank,Ally,Pisucmic!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

madutza iti multumesc pentru luminare recunosc k-s blonda si la propriu si la figurat si pe prima pagina numai acolo nu m-am uitat

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lalely, incearca si la celelalte hypermarketuri. Eu am vazut o data lustre frumoase pt copii la Bricostore, dar mi s-au parut cam scumpe. Si mai era un magazin maaaare de corpuri de iluminat in apropierea garii, pe partea cum mergi dinspre centru spre gara. Dar nu stiu daca o mai fi. Era mare cu parter si etaj, numai cu lustre...

Am carutul de la Premaman, dar n-are landou si oricum moasa se anuntase ca vrea sa cumpere ea carut inainte sa-l primim pe ala. Si chiar mi-a parut dezamagita cand a auzit ca l-am primit. Asa ca am profitat si eu de dorinta ei si o sa ne ia unul 3 in 1, cu landou si scoica, din acela de care si-a luat Anaxena. Ma aleg si cu scoica, iar de la cateva luni incolo, cand trecem de la landou la sport, e bine sa am si 2. Las unul la Pitesti si iau unul la C de Arges. Asa nu stau sa ma car mereu ca carutul in masina.

Cami, ma bucur ca te-ai linistit. Si bebele meu a fost linistit tare astazi, fata de cum e el de obicei.
Numai ca acum spre seara am avut pt prima data niste contractii dureroase. Dar foarte usor dureroase. Adica suportabile, desi mi se cam oprea respiratia.

Madutza, Sorina, bine ati venit acasa si adaptare usoara!

in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

salutari

ce vorbarete ati fost astazi .nu a mai nascut nimeni ?
si la noi astazi a fost superb dar eu mai nou stau in casa cuminte sa nu-mi faca bebe vre-o surpriza,daca merg un pic mi se intareste burta si numai pot pasi
Madutza ,Sorinam bine ati venit acasa,acomodare usoara

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 37+ s Andrada Bianca
Amr 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Alina ce bine ca ati cumpara moasa caruciorul,scapi de o cheltuiala.Eu inca nu am apucat sa-l cumpar ma tot uit pe net prin magazine si nu stiu ce model sa-mi cumpar ,am nevoie de unul fara scoica deoarece o am de la Timeea

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 37+ s Andrada Bianca

Amr 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Buna seara fetelor.
alina, lalely ce putin mai aveti si voi pana vedeti bebicii
scrish aceeasi problema o am si eu cu aerul. am incercat in fel si chip si cand o pun jos regurgiteaza si o apuca sughitul, ma dispera chestia asta o sa incerc si varianta cu vertical/orizontal, poate reusesc.

Din catae vad nu am fost singura care a avut noapte alba. Eu de la 2.30 pana la 7 dimineata nu am mai reusit sa dorm. A fost foarte maraita Ayanna, ba vroia titi, ba plans, ba kk. Am zis ca mor. Toata noaptea a vrut sa pape, eu am pus-o la san si tot nu se satura.
Nu stiu ce s-a intamplat cu ea. Sa fi avut puseu de crestere acum, la 1 saptamana?

Pe la 7 nu am mai putut si i-am dat 40 ml de LP. a ras lapticul si a dormit pana la 11. Asta dupa ce toata noaptea a supt de la titi.

Acum pe zi a fost normal, a mancat ca de obicei, iar acum sunt terminata, am sanii beton si ea doarme. Abia astept sa se trezeasca sa pape.

Nu mai spun ca abia imi trecusera durerile de sfarc si acum am luat-o de la capat cu ce mi-a facut azi noapte

Am mai pus si niste poze cu ea.

am produse la Bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

buna seara fetelor
abia acum am reusit sa mai intru si eu , tot cu bebelina, joi a fost ziua sotului, ieri a dat un gratar prietenilor, azi ziua altui prieten iara plecati...plus ca bebelina noastra azi zici ca a fost in priza, nu stiu daca a dormit 4 ore legate azi, colici l agreu, abia acum un sfert de ora cred ca a adormit, sper sa doarma in noaptea asta.

Strumphy eram sigura ca ai nascut pana ma trezesc sa mai intru si eu miiiiiiiiiiii de felicitari sa fiti sanatoase si sa va faca viata fericita Sophia. Esti tare curajoasa, admiratiile mele

Pisuc , Ally felicitariiiiiiiiiii, bravo sa fiti sanatoase si pruncii vostri la fel si fericite o viata intreaga!

Simo, Miky sa treaca mucisorii bebilor...uff

Roxy vad ca tu esti super ok, tre sa ne mai dai si noua ponturi cum sa avem bebei linistiti...desi vorba lui miky, ei is sefii, ei isi fac programul si depinde de fiecare in parte

madutza_bra esti foarte activa, ce-mi place cum te organizezi tu ca de altfel toate fetele cu bebei care isi fac timp si de forum! Stiu ca te mai intrebasem si un capitol mai inainte cum pot intra si eu in posesia regimului...dar nu am mai apucat sa citesc si nu stiu daca mi-ati raspuns. Vrau sa-l tin si eu poti sa mi-l trimiti pe pm?

nu stiu cateodata parca ma apuca gandurile negre si parca nu ma vad mama buna si ma simt super dezorganizata eu care le stiam pe ceas pe toate, acum ma vad atat de imprastiata si bulversata ...ma cert intr-una..uff...adevaru-i ca m-a cam scos din circuit noua stare si vad ca imi ia mai mult sa ma obisnuiesc...noroc cu Petra care e ...nici nu am cuvinte sa o descriu , imi lumineaza ziua si viata si ma pune pe picioare

fetele voiam sa va intreb ceva legat de lohii...e oarecum normal sa aiba un miros mai intepator si nu chiar foarte placut, acum pe final. mai am foarte putin scurgerile ca am trecut pe tampoane zilnice, dar mirosul de vreo 3 zile li s-a schimbat si mi-e sa nu fie vreo infectie desi nu ma doare absolut nimic si ma simt super bine si epiziotomia s-a videcat f ok

m-a luat somnul, cred ca ma pun in pat sa dorm si eu putin pana la 2 sau 3 cand se va trezi matza

va pup pe toate si mi-e dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

salo, ai PM

fac cap nou

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput