Mar-Apr(198)Bv Strumphi, Catank,Ally,Pisucmic!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

hai cami, azi e ziua ta. Haide Petra!!!

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici,

Imi motivez absenta de ieri...si intru azi de la prima ora....
Azi nu sunt chiar intr-o forma de zile mari,simt asa intepaturi in partea de jos a burtii..cred ca dela faptul ca ieri am stat foarte mult in picioare si am mai facut si cate ceva....

Astazi as mai avea ceva cumparaturi de facut,dar sa vad cum ma prezint,daca sunt in stare sa merg...

Am asa emotii...nu stiu..ma gandesc ca poate ma opreste joi..sau nu,este incertitudine..dar vom vedea..

Cami..bafta,poate se hotareste micuta sa vina pe lume si sa nu se mai lase asteptata!!

Eu plec la biserica...incerc sa ajung inainte de slujba poate ma impartasesc si eu..

Va pup si o duminica frumoasa!!

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

dragele mele, cand bb plange asa ascutit si nu poate sa doarma si se potoleste doar cu titi 5 minute sunt colici?

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

dragele mele, cand bb plange asa ascutit si nu poate sa doarma si se potoleste doar cu titi 5 minute sunt colici?

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

De obicei la colici nici cu titi nu se potoleste. Daca plange si isi strange si piciorusele la burtica sunt colici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

neata fetele!

miki of, nici nu stiu ce sa-ti spun. Mai mult ca sigur de la oboseala nu s-a mai produs mult laptic. Daca vei apuca sa te odihnesti sigur isi revine cant de lapte. Totusi decat sa fi efectiv epuizata, iar bebita nedormita si infometata, mai bine seara bagi un biberon de lapte praf.
Bebelusii cu cat sunt mai obositi, cu atat adorm mai greu. Si daca poti incearca sa nu o mai ti la san decat atunci cand mananca ca altfel e greu sa-i sa-i stabilesti ore clare de masa si intre ele sa produci si laptic Sper sa va reveniti repede

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

off madutza, merci mult de sfaturi..si asa bine stiu si eu teoria, dar uite ca practica uneori ma depaseste..eu i-as da numai la orele de masa strict numai ca eu nu am surplus ca sa zic asa, adica uneori suge ambii sani si tot mai vrea..si o mai pun ba kla unul ba la altul doar ii mai curge ceva si se satura..si intram intr-un cerc vicios..sunt convinsa ca daca ar fi mai mult laptic n-am avea problemele astea..iar eu stimulez cum pot, cu lichide, ceaiuri si tot felul de suplimente pt alaptare..dar problema asta eu am avut-o si la vlad si pana la urma am ajuns la supliment cu lp

mami de 2 prichindei

Miki, noi suntem la fel sa stii, uneori mai cedez ca nu reusesc sa fac nimic, ma termina, ii mai dau 60 ml lp. si-l papa si se linisteste..deci clar ii e foame. Nici eu nu am surplus, asa am fost la toti 3...dar Matei macar nu primea completare nimic...Cu fericita am fost la 5 luni jumate cand l-am diversificat...ca am putut unlocui o masa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Felicitari Ally, Pisuc, Strumpfi, sa va traiasca minunile si sa fiti fericiti!

Mada, super gradina cu floricele...si pozele din bulgaria cu voi 2

Dorinutza, ma bucur c-ai revenit cu vesti. Si noi am avut cu ochisorul.Pana la urma tot cu lapte de san a trecut, am pus pe tifon si am sters. E devarat, ca si la Andreea, a produs mai mult la inceput, apoi a trecut.

Noi inca ne luptam cu mucii, i-am scos si aseara de 2 ori, se ineaca de la ei..Miki, voi cum mai sunteti?

Intru la pozici sa vad noutatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

FELICITARI STRUMPHI!!!
BINE AI VENIT SOPHIA NICOLE!!!
refacerea rapida mamico si mult laptic

Mergi la inceput

am facut din nou noaptea alba
nu stiu ce a avut fata, dar a fost agitata rau
colici nu cred ca avea ptr ca o puneam la tzatzi si ii trecea plansul instantaneu
ar fi vrut numai cu tzatza in gura
am inercat sa-i dau si suzeta , a luat-o un pic la inceput dupa aia o scuipa
a adormit la 5 dimineata si acum mi-e si frica sa se trezeasca

Mergi la inceput

Antguess, bine ati venit acasa
ai o fetita foarte scumpa sa va traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata si de la noi

Tot 2 in 1 si cu o stare psihica ffff proasta

Deja ma simt complet debusolata si va rog sa ma ajutati.
Pe mine ma doare burta ca la ciclu si spatele mai tot timpul - durere constanta, dar suportabila. Apoi sunt momente cand devine mai ascutita si o simt cum se ridica durerea parca pana la jumatatea abdomenului. De asemenea ocazional uterul mi se face ca un ghem, incat il simt clar determinat in burta (difera fata de intarirea burtii din timpul sarcinii, cand toata burta imi era parca bolovan).
Intrebarea mea (poate parea stupida), astea sunt contractiile?

Ca deja eu nu stiu ce sa mai cred si cum sa interpretez. De zile intregi am durerile astea, dar neregulate si la un nivel moderat - rar pot zice ca doare cu adevarat.

Si mai am acele scurgeri gelationoase albe, tot am zis ca e dopul gelatinos - dar sa dureze atatea zile? Acum am inceput sa-mi fac ganduri sa nu fie lichid amniotic, dar sunt groase si abia de pateaza, in nici un caz nu curge.

Imi pare rau ca sunt atat de in butoi, dar na, nu am crezut in viata mea cat de frustrant este sa nu nasti :((( si probabil gandurile astea mi se trag si de la familie care ma suna si ma intreaba daca mai misca bebe in burta

ok, nu mai spun nimic ca mai tare ma enervez. astept parerile voastre

PS Cami deja imi dadeai emotii :)) alataieri tot strigam dupa Ally si nu raspundea, apoi sa aflu ca a nascut! ziceam ca sigur ai nascut si tu de nu mai zici nimic

40+ Natalia

AMR oricand

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput