Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!
Raspunsuri - Pagina 3
Katy82 spune:
Lore , sanatate multa.
Alina Loca organismul fiecarei fem este dif., tu poti sa nu ai dureri si sa fie totul ok sau poti sa ai dureri si la ovulatie si la menstra si sa fie totul la fel de ok. Deci nu-ti mai face griji. Bafta sa-ti iasa toate analizele buna.
Asteptam II de la fetele care urmau sa se testeze.
pe toate
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
PaulaFrida spune:
Neata fetele
Haideti la cafelutza
-ici tuturor
Va dorim o zii minunata
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lilimara spune:
Neata fetelor! Multumesc de cafeluta
WALKIRIA cum te mai simti ?Te-ai mai linistit un pic?Incearca te rog sa gandesti pozitiv si totul va fi bine!
O zi frumoasa va doresc la toate!
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
walkiria spune:
Neata fetelor, va multumesc ca va ganditi la mine.
Stiu Lore, dar nu am putut ajunge ma devreme din cauza banutilor. Credeam ca din prima o sa ma coste ff mult. Dar de fapt am fost la dr. uscatescu si i-am dat ei si asistentei ceva si atat.Mi-a zis sa nu imi fac profilele deocamdata ca bebe nu rezista pana iese rezultatul si m-a pus urgent pe tratament. A zis ca o sa discutam dupa 14 zile, cand ma asteapta sa-mi refac analizele si sa mai fac o eco. Tratamentul mi-a zis ca e acelasi in sarcina, indiferent de mutatie,ca tr sa stiu mutatiile dupa ce nasc, ca sa stie atunci pe ce tratament ma pune.
Ilimara, m-am mai linistit putin, insa m-au luat niste intepaturi destul de mari de ovar si de trompa, cred, daca stau in pat sunt ok, dar daca ma ridic e jale. Si mi-e jena sa o sun azi pe dr. Gineco, dar daca pana dupa amiaza nu-mi revin, o sa indraznesc sa o sun.
Sper sa ne ajute Dumnezeu sa fim bine pana la capat.
Va de molopsire
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 5+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
ankcta spune:
Walki suntem alaturi de tine si sa fi sigura k ne rugam sa reziste bb . Calmeaza-te u k de restul are grija bunul DD
Ancuta , in curand
Ela82 spune:
Buna dimineata fetelor!
Paula, mersi de dacea,eu insa o sa iau un ceiut .
Lore,
Cori, am facut testuletul dimineata si a iesit si a doua liniuta. Iti tin pumnii .
Walkiria, ma bucur ca te-ai linistit si o sa vezi ca totul va fi bine.
Restul fetelor, de molipsire
Cu ajutorul lui DD sunt
bellasamoyed spune:
neata fetelor
anka ai fost tare la faza ca dupa ce nasc jumulesc barza
eu nu prea am multe noutati inafara de faptul ca nu ma ridic bine din pat si vomit. da bine macar ca vomit doar dim cand ma trezesc si in rest mi-e bine.
deja m-am obisnuit cu raul, daca stiu ca e bine pt bebe atunci sa imi fie rau.
azi vreau sa il iau pe sot intr-o tura de mag de copii a si luni ma duc la eco mergem sa il vedem pe bebe
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu