Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

hello fetele

noi ne pregatim de Romanii au talent cu niste mancaruri de mi-e jena sa le scriu, asa ca nu scriu

ciclul meu dureaza 28-29 de zile
testul de ovulatie a iesit pozitiv azi dimineata, ceea ce inseamna ca maine ar fi putut iesi ceva, dar ata ete..vine ea si luna mai

va pup

in curand,voi fi din nou

First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor
eu am intrat rapid sa vad ce faceti
ma sint foarte rau, curge mult si rosu, are o consistenta ciudata, e foarte lucios, am dureri mari de burta si de cap si ameteli
sper sa ma simt mai bine maine

greentea esti gravi sigur, daca a iesit liniuta e clar.....sure chek e ok, e singurul test din farmacie in care am incredere

ela, daca ti-a iesit beta 20 ieri azi sigur e suficienta pt a iesi la test chiar daca il faci si acum.....majoritatea au limita de detectie 25 dar tu sigur ai depasit pragul

mada, si eu sunt la fel ca si tine, cand imi doresc ceva si nu vine ma stresez ingrozitor.....
rabdarea nu e deloc punctul meu forte.....cand vreau ceva trebuie sa am......problema e ca bebe prea se lasa astept, deja 2 ani.....o eternitate pt cineva cu caracterul meu, sunt foarte impulsiva

fetelor, am mai citit dar nu mai stiu exact ce voiam sa va zic

oricum draguta si corina va asteptam cu testele pozitive....si cine se mai testeaza, ca nu am retinut prea mult

fetele cu testele, sunt in drum spre voi....vedeti ca le-am pus recomandate, pt mai multa siguranta, deci se vor inmana personal, sa de-a domnul sa fie cu noroc

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Seara buna fetelor, nu am apucat sa citesc nimic din urma, o sa recuperez maine cel mai probabil, ca acum sunt franta de obosita. M-am trezit la 5 dimineata sa ma duc la Fundeni.

Sunt extrem de speriata, mi-e tare frica sa nu pierd bebele. Am trombofilie si mi-a zis dr. Uscatescu ca am venit aproape in ultimul moment. M-a pus urgent pe tratament. S-a uitat pe eco de ieri si mi-a zis cam presiunea pe arterele uterine ff mare si mi-a dat sa fac injectii in burtica, INNOHEP si multe alte vit si medicam.

Mi-e frica tare fetelor ca nu o sa reziste bebele
Imi vine sa plang in hohote, dar stiu ca ii face rau la bebe si ma abtin.

Va pupic

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 5+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna seara..am ajuns si eu acasa

lore, ai grija de tine si cand poti mai da-ne vesti

walkiria, e bine ca esti deja pe tratament si sa vezi ca bebe o sa fie cumintel si ascultator si o sa stea in burtica pana la termen

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

offf walkiria
imi pare rau
stii ca eu ti-am zis sa faci urgent analizele
homocisteina este un mare semn ca e ceva in neregula
stai linistita ca daca esti pe tratament totul e ok
nu te mai stresa ca ii faci rau
ai incredere
unde faci injectiile?
in burta?
te pupic si multa sanatate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna seara.
Ce faceti fetele? Eu nu am avut timp sa intru astazi si acum am intrat doar sa va salut si sa va zic sa va uitati la romanii au talent ca e frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

salutare fetelor...eu acum am ajuns abia acasa de la serviciu dupa o zi de munca de 13 ore...sunt rupta,dar chiar am vrut sa vad ce mai scrieti...
test nu am apucat nici macar sa imi iau,dar sa il si mai fac...sunt in ziua 40...m-au apucat azi niste dureri naspa de sani,nu am mai avut niciodata asa ceva..tind sa cred din ce in ce mai mult ca e ...sper maine sa reusesc sa imi iau si eu un test si sa il fac duminica...
imi pare rau lorena pentru tine,dar ar fi bine sa ai grija cu hemoragia si daca e chiar asa de naspa sa mergi la doctor sau la spital...multa sanatate...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Neata fetele. Poftiti la o fierbinte si ceiut pentru gravidute

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetele.
Va invit la si ceai si suc si prajiturele, ce vreti voi.
Eu astazi fac smotru in casa, spal niste paturi si covoare, am sa intru cand am sa pot dar va urez o zi buna si un sfarsit de saptamana cat mai placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Seara buna fetelor, nu am apucat sa citesc nimic din urma, o sa recuperez maine cel mai probabil, ca acum sunt franta de obosita. M-am trezit la 5 dimineata sa ma duc la Fundeni.

Sunt extrem de speriata, mi-e tare frica sa nu pierd bebele. Am trombofilie si mi-a zis dr. Uscatescu ca am venit aproape in ultimul moment. M-a pus urgent pe tratament. S-a uitat pe eco de ieri si mi-a zis cam presiunea pe arterele uterine ff mare si mi-a dat sa fac injectii in burtica, INNOHEP si multe alte vit si medicam.

Mi-e frica tare fetelor ca nu o sa reziste bebele
Imi vine sa plang in hohote, dar stiu ca ii face rau la bebe si ma abtin.

Va pupic

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 5+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Eu zic sa nu-ti faci griji, cu tratament o sa-ti ti bebelusul in brate peste 8 luni.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput