FIV Dr. ALBU DRAGOS 26
Raspunsuri - Pagina 11
babyblue spune:
ana, eu te inteleg perfect.
si eu am fost f f dezamagita de medlife si albu.
imi este inca simpatic, dar nu am un cult pt el.
dupa o ia si un fiv nereusite cu el, sigur eu incercam in alta parte. dc nu ramaneam natural intre timp.schimbi locul,schimbi norocul.
dupa ce am ramas,am dorit sa continui cu el sa mi monitorizeze sarcina, dar nu a dorit, indirect m-a trimis la alt dr., un amic de-al meu care ma recomandase lui. mi-a zis fix asa::nu doriti sa continuati cu gabi sa va urmareasca sarcina?", in ideea in care eu voiam sa mi-o urmareasca el.
whatever.
eu cred ca el este ok pe partea cu stimularea. ca e un dr f bun. eu cu un singur ovar, am reusit cu el sa fac 8 ovocite, 4 embrioni si fara hiperstimulare sau altceva nasol.m-am simtit ok. cred ca este un medic competent.
nu prea mai cred in mediile de cultura si embriologii de la medlife.
nu stiu cat de reala e calitatea embrionilor cultivati in mediile lor.
dar pana la urm fiv-ul e o chestiune si de noroc. si de doamne doamne. si poate si de alte prb.
per total, albu e un dr f bun, fata de altii.
cat despre asistente, mie toate mi-au spart venele la medlife, asta pt ca folosesc niste catetere uriase, asa sunt toate acum si dc esti mai slaba sau ai fragilitate capilara,asta e...eu nu mi-am batut capul cu ele sau cu cele de la receptie. sunt relativ ok fata de altele.
nu ti mai amari sufletul cu chestiuni din astea....
_
Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
babyblue spune:
eu va urmaresc fetelor. dar uneori mi-e frica sa mai scriu la sectiunea asta....fiecare nereusita imi aduce aminte de chinul meu de atunci si mi se face frica, ma panichez.......
camemar, ma bucur ca esti ok. te rog stai la pat!!!!
mirela, te pup si pe tine si pe printisori!!
honey, altesa, aristica, arabella, inna, alexia, va pup pe toate!!!
_
21+ cu
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
alilumi spune:
Buna, fetele!
mai, io nu am de ce sa sustin ca dr. este D-zeu pe pamant sau ca ML este super clinica prezentului. pe dr. l-am cunoscut cu ocazia primului fiv si voi ramane sa fac cu el si pe cel de-al doilea (dar si ultimul), deci la asta se va reduce "colaborarea" mea cu acest spital si echipa. nu pot spune decat ca am simtit ca sunt tratata omeneste, si mi s-a raspuns la intrebari de fiecare data cu promptitudine (chiar si la cele mai idioate... ca deh... in situatii de criza, mi-o mai ia gura ianintea mintii...)
nu am avut experiente cu spartul venelor -am inteles ca difera de la caz la caz si nu are intotdeauna legatura cu "mana" asistentelor-. un singur episod amuzant am avut vizavi de acest capitol: o asistenta mi-a inmanat alaturi de bonul acela cu codul de bare inclusiv eprubeta cu sangele recoltat (ioi!)... cat despre hematoame -sau cum s-or numi-... mie injectiile (in afara de prima) mi le-a administrat sotul meu cu cea mai mare grija si dragoste si tot m-am pricopsit cu ele si cu vanatai...ca deh, "asa-i in tenis"...
cu fetele de la receptie nu pot spune ca am avut probleme, desi am obs. ca nu sunt in cea mai buna "forma"... cat despre programari, o singura data mi s-a intamplat sa astept 2 ore, ca dr. avusese o cezariana de urgenta... si chiar mi s-a cerut scuze pentru intarziere... in rest, la monitorizare, m-am adapatat ca sa zic asa: "primul venit, primul servit"... cat despre ce citea dr. la eco, daca il vedeam mai tacut, ma bagam eu "in seama": "e, cum mai stau cu cutare, ce e cu cutare etc."...
cand a fost vorba sa urc la etaj, am fost intotdeauna insotita de cineva.iar asistenta dr., cea care se ocupa cu sms-urile la monit. fiv, Lucia Vaduva, m-a si sunat de fiecare data, sa se asigure ca am inteles ce si cum, ba mi-a trimis si mail inainte de punctie cu explicatii amanuntite.
tot ea m-a sunat si ptr. rezultatul nefericit de la beta si mi-a sugerat o intalnire cu dr. sa vedem ce facem mai departe.
acu', ce sa zic? oi fi avut eu experiente traumatizante la spitalele de stat, de mi s-a parut pe aici cat de cat ok, desi nu e singura clinica privata la care am apelat. sau poate sunt eu mai naiva si mai prostutza...
cat despre analize, chiar nu ma pronunt, pentru ca eu mare parte le-am avut facute la recomandarea doctorului ginecolog de la care am ajuns aici (de ex. cele de trombofilie, anticorpi s.a.)...
eu va inteleg pe toate! si va imbratisez cu drag! si va tin pumnii! si va rog fiti calme... pe cat posibil, sau daca va face bine, descarcarti-va! si daca simtiti ca nu va e bine aici, nu stati pe ganduri, pentru ca se spune ca e bine sa te increzi si in ceea ce-ti dicteaza propria ratiune... ce sa zic? sunt alaturi de voi... chiar daca avem experiente personale diferite... asa ar trebui sa fim toate unele pentru celelalte, ca doar trecem prin aceeasi suferinta!
babyblue spune:
alilumi iti tin si tie pumnii pt al doilea fiv sa fie cel norocos!
ma bucur pt toate fetele care reusesc, cu toate am trait aceeasi suferinta si nu este nimeni de vina. asta e, poluarea si mediul in care traim, hrana asta artificiala, poate toate contribuie pt a avea prb de sanatate si noi si sotii si nu e vina nimanui, iar dr. si stiinta,fac ce pot, pana la urma...
oricum ne oferim o sansa in plus, facand toate aceste proceduri. si e greu, e ff greu.
si cred cu tarie ca si dc un fiv nu reuseste, poate organismul se mai regleaza, ovarele incep sa mai ovuleze si cine stie, mai apare si cate un miracol, de aia nu e bine sa ne pierdem speranta.
_
21+ cu
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
maria81 spune:
honeys ma bucur tare mult ca ai revenit la optimismul pe care il aveai at cand ne-am cunoscut
bafta fetelor care urmeaza sa fac beta
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
honeys spune:
Maria TU m-ai ajutat.
Babyblue exemple ca al tau intaresc trairile mele de acum.
Ali corect.
Si sa nu uitam ca asteptam 2 beta mari saptamana asta.
alilumi spune:
babyblue, saru'mana!
honeys, draga mea
Beta maaari saptamana aceasta closcutzelor noastre!
toate fetele!
maruscha80 spune:
eu mai am de asteptat un pic...
am si o retinere sa-l fac mai devreme, ar trebui vineri..nush ce sa zic...parca as vrea sa am macar speranta pana vineri :)
anna, tu mai ai rabdare sau l-ai facut deja pe beta? :)
am emotii si pentru tine! Multa bafta!
maruscha80 spune:
...acuma sincer, sunt mai preocupata de cum sa fac sa ma simt mai bine, astfel incat asta ma distrage oarecum de la scopul propus.
azi m-am dus la birou insa a trebuit sa plec fiindca nu mai puteam sta pe scaun...asta e!
pana vineri stau in pat!