Trotineta ptr adulti...
..., de oras, model clasic.
Imi trebuie ne-a-pa-rat! :)
Nu prea am timp de umblat prin magazine, asa ca as vrea sa merg la sigur, sau macar cu lectiile facute.
Stiu si singura sa-mi aleg design-ul si culoarea :)) ( ca forma imi place asta: http://www.skateworld.ro/prima-pagina.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=95&category_id=19 , ca are "talpa" ovala, dar, ca "decoratii" as prefera ceva mai sobru, cam asa ceva: http://www.decathlon.ro/RO/trotineta-town5-xl-negru-149079813/ , ca-s, totusi, o doamna :)))).
Ar mai trebui sa fie pliabila si usoara.
De unde s-o iau (in Bucuresti)?
La ce trebuie sa ma uit, la ce sa fiu atenta atunci cind o aleg?
Raspunsuri
szivarvany spune:
Pt mine cel mai important ar fi ca rotile sa fie din silicon, nu cauciuc, nu cauciuc + silicon, cele de silicon aluneca cel mai usor.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Androix spune:
Eu votez cu asta: http://www.decathlon.ro/RO/town7-susp-xl-gri-149080360/ e mai scumpa pentru ca are suspensii dar in bucuresti cred ca face toti banii. Probabil o sa-ti pot da detalii in deplina cunostinta de cauza candva in vara asta, dar cred ca nu mai astepti tu. Oricum e incercata de viitorul stapan in magazin si e bestiala si se cunoaste ca are suspensii.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ymca spune:
nici nu am rabdare sa intru pe linkurile puse de voi mai sus pentru ca citesc deja pe ele ca e vorba de town 5 sau 7 XL.
sunt superbe amandoua si de anul trecut le tot miros, le probez, le studiez, de fiecare data cand ajung in magazin.
deci cea 7XL este de vis. bineinteles, in mediul ideal creat la decatlon, care contine acele alei facute din material special fara pietre, gropi, asfalt denivelat, se merge superb iar suspensia se simte. frana e buna, viteza e mare, inaltimea e OK.
deci eu mi-as cumpara-o pe aceasta. am mers si pe 5XL, dar dupa ce deja ma obisnuisem cu 7 si nu mi-a mai placut atat de mult. daca totusi mergi la decatlon si o incerci din prima pe 5XL, poate e OK. asadar eu recomand mersul la decatlon, analizat ambele si vezi care te incanta mai mult. in weekend e cam aglomerat pe acolo dupa-amiaza/seara deci poate dimineata e de mers, sau seara in timpul saptamanii cand poti sa le incerci pe toate.
iileana spune:
Wow, multumesc mult de raspunsuri!
Stiam io ca fac bine ca intreb, altfel nu cred ca m-as fi gindit vreodata la materialul rotilor sau ca s-au inventat suspensiile la trotinete!
Si da, sper ca pina-n vara "problema" sa fie de mult rezolvata, pentru ca, la rindu-mi, dau tircoale ideii in sine de ceva vreme.
Mai intii, insa, a trebuit sa-mi anesteziez retinerile inerente, mai, da' ce-o sa zica lumea, uite-o si pe cucoana asta pe trotineta, , insa intre timp am vazut deja prin oras citiva adulti in ipostaza cu pricina (dintre care o doamna chiar imbracata mai office, asa :)), astfel incit m-am hotarit. Mai ales daca in curind vor bintui orasul pe trotineta si Androix si Ymca ...
Inteleg ca 7 XL e cam cea mai faina optiune in acest moment, poate renunt pentru ea la fix-ul meu cu talpa ovala. Vad ca o au si pe alb.
Sa nu fie, totusi, un pic cam grea. Mie-mi trebuie asa, pentru toata ziua, ptr mers la job, iar daca ploua sau m-am plictisit sa ma pot urca in primul autobuz, si daca am uitat sa iau lapte sa pot intra cu ea sub brat in primul mega-image...
Dap, trebuie sa ajung s-o vaz in carne si oase.
Pacat ca ambele magazine Decathlon din Bucuresti sint cam la capatul lumii, pentru mine.
Vad cum fac.
Inca o data, multumesc mult!!!!!
desprecopii spune:
iileana, suna f cool. M-ai facut curioasa. Cand ne intalnim mi-o arati si mie?
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
szivarvany spune:
Eu mai demult am zis ca daca ar fi sa-mi iau, iau un Trikke, dar e atat de scump
iileana spune:
Trikke este extrem de spectaculos, dar nu m-as vedea pe asa ceva, mi se pare tare complicat de pus in miscare. Ce-i drept, nici n-am avut prilejul sa-l incerc.
Mirela, ti-o arat chiar acum, uite-o, ea e: http://www.decathlon.ro/RO/town7-susp-xl-gri-149080360/
Gata, e a mea!
Discutia de vineri cu voi mi-a dat impulsul necesar pentru trecerea la actiune, altfel, fire contemplativa cum sint, probabil o mai lalaiam ceva vreme.
Multumesc inca o data!
Androix spune:
Ai luat-o? Super! Cum ai petrecut weekendul?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ymca spune:
felicitari si sa o scoti sanatoasa prin lume!!!
cum e? cum functioneaza pe strazile din Bucuresti? e acelasi sentiment ca pe podeaua de la decathlon sau se simt altfel gropitele?
m-am umplut de invidie admirativa
szivarvany spune:
sa o folosesti sanatoasa