Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Diana este crema cu factor 50+, eu am luat si e pentru copii, scrie pe ea. dute la farmacie si vei gasi cu siguranta in caz ca vrei si tu

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

palomina - la roche posay nu are crema cu factor 50 pentru copii - cea de copilasi e cu factor de protectie 30 - faramacista mi-a zis ca nu e ok sa ii dau cu crema de adulti!
oricum maxim de expunere e o ora si jumatate/zi si nu intre orele 10-16!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

mai cauta...eu azi am cumparat 50+!
daca vrei ii fac o poza sa vezi cum arata...

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Eu cred ca e mai bine - ori nu mai are mititica ce sa faca ori e mai bine - ultimul KA a fost la 16 mic, ultimul vomitat (dar mic) la 18. Aici cred ca a fost vina mea eu spalam cada (plina de funingine si ea) si ea a prins un colt de hartie si l-a indesat in gura. De la ala si-a facut greata. Dar nu a fost voma in jet.
A papat la 8 un pic, baut ceai si a adormit singurica cat faceam eu ceic. Of puiul meu drag.

Chiar ma gandeam ieri ca noi nu am patit nimic pana acum si cand erau delfinuti bolnavi nu aveam nici un sfat de dat - ei uite ca am patit-o si noi.

Pentru cine vrea sa stie antivomiting - Motilium supozitoare 10g. Maxim 1 pe zi la copilasi mici.

Mycya - Eu am luat miercuri si aia a zis ca de copii au doar 30. Asta e acum lasa ca e bun si 30 oricum n uo sa o tin la soare mult.

Mergi la inceput

Vorbim de Anthelios, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Vorbim de Anthelios, nu?

DA

ma bucur ca Eva e mai bine...char daca casa e ca si dupa razboi
am vazut pe FB pozele cu caciulita+fularul rosu

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Oana - in viata mea nu am mai fost asa de daramata.

Am gasit acum
www.laroche-posay.com/products-treatments/Anthelios/Anthelios-Dermo-Pediatrics-SPF-50-Lotion-p3923.aspx" target="_blank">crema

asta e,nu?

eu am luat
www.laroche-posay.com/products-treatments/Anthelios/Anthelios-Dermo-Pediatrics-SPF-30-Lotion-p3928.aspx" target="_blank">crema noastra

Mergi la inceput

sunt puse demult de cand ne-am intors din italia - azi as putea pune copil plin de funingine - cred ca radeti 3 zile.
ma duc sa pun una - eu rad plang inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Diana, da aia e crema. posibil ca nu o avea tanti pe stoc dar la alta farmacie sigur gaseai. pentru la vara cel mai bine e sa folosesti de 50+ ca de 30 e putin. mai bine o folosesti tu pe aia si ei alta fetei.
vazut poza cu gagica ta ce neagra era tu probabil erai si neagra de funingine si de nervi o poza cu amandoua trebuia sa pui
insanatosirea grabnica Evei

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

90% din timp suntem doar noi doua acasa asa ca eu ii fac poze ei, cand vine tati eu le fac lor, nu e bai ea e frumoasa casei nu eu!
cu 8 kg in pus, fara coafor, aranjat, vopsit nici nu am ce sa va arat

Mergi la inceput

Bianca - a fost o zi din aia vineri 13 sau marti 13, cum era?trec toate acum rad - plang - dupa ce curat casa (cred ca imi va lua mult) o sa rad de toate. Iar pozele cred ca sunt cele mai reusite de pana acum - au o tema .

Mergi la inceput