Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Otilia, sa stii ca eu mame asa ca tine am cunoscut doar una in copilarie, si este de admirat efortul pe care il faci, , ca si mamicile Aelita si Katalina, eu va admir pentru ca sunteti dedicate dincolo de orice copiilor. Generatia asta este mult mai practica ( eu ma exclud ca am 32 ani anul asta), dar cu cine am vorbit gravida sau nascuta recent mi-a spus ca fie nu a alaptat sa nu se lase sanii, fie din n motive, prietena mea draga din america are 50 de ani si primul lucru pe care mi l-a spus a fost ca ea a alaptat 11 respectiv 12 sapt fiecare copil ca sa nu ii aiba de suferit viata sexuala, si este un om deosebit doar ca are conceptii diferite, mama ei are 9 copii si nu i-a alaptat pe niciunul nici macar o zi ca pe vremea aia in america femeile erau incurajate sa cumpere PL, sa poata sa mearga la munca repede. Efortul pe care il face o mama sa alapteze 10-15 luni e de aplaudat din toata inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

din ciclul daca lucrurile merg rau - zambeste va fi si mai rau
am venit de la farmacie
am pus orez la fier
am plecat sa o schimb pe ea si sa pun tot ce era in crut la spalat (facuse mult si f apos)
a luat foc o revista care era langa aragaz
nu e rau dar tot, tot, tot din casa e plin de funingineeeeeee

am reusit sa o adorm sa ma apuc de strans un pic
sunat sot sa se intoarca ca eu nu ma pot descurca

detaliez cand tremin de strans un pic macar

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna seara dragelor!!!

La multi anisori delfinasi sarbatoriti astazi sa va dea Dumnezeu sanatate si bucurii

Carmen numa din ce am citit reteta aia am as vrea sa o fac si eu da mii ca dureaza cam mult multumim de retete

Dana_bebe bun venit in delfinariu

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mycya nu dureaza decat vreo 50 de min cat ai carnea pe foc la foc mediu, in rest la cuptor nu ai treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetele dar cine e DANA_BEBE???Vad ca ii urati "Bun venit" dar nu exista nici un mesaj pe aici de la acest user.Sau nu am citit eu bine???

Mahh eu nu as vrea sa cred ca exista femei care nu vor sa alapteze pe motiv ca sanii lor se vor transforma.Din ce am mai citit eu,nu alaptarea ii modifica ci sarcina.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

i

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Otilia, sa stii ca eu mame asa ca tine am cunoscut doar una in copilarie, si este de admirat efortul pe care il faci, , ca si mamicile Aelita si Katalina, eu va admir pentru ca sunteti dedicate dincolo de orice copiilor. Generatia asta este mult mai practica ( eu ma exclud ca am 32 ani anul asta), dar cu cine am vorbit gravida sau nascuta recent mi-a spus ca fie nu a alaptat sa nu se lase sanii, fie din n motive, prietena mea draga din america are 50 de ani si primul lucru pe care mi l-a spus a fost ca ea a alaptat 11 respectiv 12 sapt fiecare copil ca sa nu ii aiba de suferit viata sexuala, si este un om deosebit doar ca are conceptii diferite, mama ei are 9 copii si nu i-a alaptat pe niciunul nici macar o zi ca pe vremea aia in america femeile erau incurajate sa cumpere PL, sa poata sa mearga la munca repede. Efortul pe care il face o mama sa alapteze 10-15 luni e de aplaudat din toata inima!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

la fel gandesc si eu!pentru toate mamicile care inca alapteaza!

Bun venit dana_bebe sedere placuta alaturi de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Dana-bebe, bine ai venit in delfinariu!
Si eu ratasem mesajul.

Bambi, calatorie placuta! Nici mie nu imi iese iaurtul gros, maine fac iar.. poate-poate.

nici eu n-am vazut nici un mesaj de-al Danei, si nu citesc pe sarite... daca e, pai e bine-venita...

mie iaurtul imi iese tare, asa cum a aratat CRISSY in poze. mai nou il fac cu iaurt de capra (ptr prima tura).

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Btz nu cred ca sarcina modifica sanii ci intradevar alaptatul, uite ma dau pe mine exemplu in timpul sarcinii au fost ca intotdeauna iar acum se vede ca deja s-au mai lasat dupa 8 luni de supt si Crispro spusese la fel parca.

eu i-am urat bun venit Danei_bebe ca am vazut si la alte fete

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmen stiu pe propria piele cat de greu poate fi alaptatul. Mai ales noaptea ca dupa 3 copii m-am convins ca alaptatul dupa o varsta e doar sacrificu pentru mama si nicidecum placere.
Pentru mine faptul ca am alaptat-o pe Elisa 15 luni a fost record. Nu credeam sa rezist atat dar asa cum spuneam conteaza si ce vrea copilul. Insa eu n-am fost hotarata sa o intarc, eu n-am insistat cu n feluri de LP. Am vazut ca nu vrea NAN sau lapte de vaca dupa 1 an asa ca am alaptat in continuare cum am putut. Targetul era de 1 an pentru ca am simtit ca asa este corect daca pe Ana atat am reusit sa o alaptez.
Eu atat am vrut sa scot in evidenta ca se poate cu servici daca si numai daca se doreste acest lucru. Pe mine m-au surprins mamicile din 2008. Iti dai seama daca au ajuns cateva din ele sa alpteze pana in primavara lui 2011 iar eu am intarcat cu un an in urma lor. Ba mai mult, pentru unul din copii mama a fost la regim fara lactate pentru ca el are intoleranta la lapte. Dar ea a avut ambitie sa-l ajute cu alaptarea cat mai mult, pana aproape la 2 ani.
Si inca ceva. Eu nu merit laude pentru ca am facut-o si in interes propriu. Am avut mai multi noduli la san si alaptarea ajuta. Dupa 1 an cu Ana alaptata aproape scapasem de ei. In urmatorii doi ani incepusera sa creasca iar dar i-am fentat cu sarcina si alaptare si iar sarcina si iar alaptare. Acum chiar sper ca vor dispare de tot

Cat despre inghetata macar stii ca tu ti-ai facut datoria de matusa. Si vara-mea i-a dat la nunta ei copilului de 7 luni din tort. Iar nasa mea si eu am ramas interzise insa n-a ajutat cu nimic daca i-am spus. Si-a crescut copii cum a vrut ea si toti 3 sunt bine impanati. Tu ai procedat tare intelept ca n-ai lansat discutii in contradictori cu o persoana draga. E mai bine asa ca ai atentionat-o si mai departe a decis ea ce face.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, esti tare intelegatoare. Asa e cu mamicile din jur. Eu de ex sambata seara am fost la niste prieteni, unde ne-am adunat mai multi. Niste prieteni au venit cu bb de 2 luni.. o prietena se dadea cu oja langa ea, eu cand am simtit mirosul am si intrebat-o ce face, aia saraca a rosit instantaneu, gazda (mama de bb cu un an mai mare ca V) a zis ca nu are absolut nimic, mama bblului nu a comentat nici ea nimic, incepusera ca unele s-au vopsit toata sarcina, ca ele nu vad nicio problema, nici alimentatie nestrictiva.. comportamentul fata de copil absolut la fel in casa ca inainte de sarcina.. asa, natural..Am stat si m-am gandit, poate sunt eu exagerata, nu ma mai bag, fiecare sa faca dupa cum vrea si crede, ca nu am chef sa aud dup-aia ca ma mai dau si eu desteapta ca am si eu copil acum.. dar eu la mine in casa nu fac asa ceva.
Ai vreo reteta pt tortellini?
Sper ca nu te superi ca te innebunim cu retele, tu daca ai timp, noi asteptam cu mare drag, chiar si link-uri, daca nu, te iubim oricum .

Cu alaptatul si lasatul sanilor, eu nu cred ca se lasa din cauza suptului, ci din cauza ca se umple sanii, se golesc, nu are timp pielea sa se traga.. poate dupa cateva luni de la incheierea alaptatului se mai retrage si pielea si e altfel aspectul. Eu nu vad diferente asa de mari.. poate si pt ca imi scade lactatia gradual.. Off, tare nu cred ca apuc eu 9 luni cu LM . Dar na, noi sa fim sanatosi, am tras de ele cat am putut si m-a tinut creierul.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput