Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 18
Anne45 spune:
Buna dimineata delfinariu
Pupam delfinasii care-si sarbatoresc lunitele
Adriana -ce patanie !!
Si mie mi s-a intamplat odta cu Giuliano (avea vre-o 3 luni ), eram in Auchan la cumparaturi numai ca el a facut kk-atat de mult ca a murdarit totul body , pantaloni , bluzita , sosetele -norocul meu a fost ca aveam body de schimb (eu imi iau tot timpul cu mine de schimb cand ies in oras , nu se stie niciodata ), si ii cumparasem o salopeta asa ca am fost nevoita sa-l imbrac.
Stiu prin ce-ai trecut.
Referitor la schimbatul bebeilor -eu il schimb de vre-o 2-3 ori pe zi , prima pentru ca saliveaza atat de mult ca uda nu numai bavetica( folosesc 7-10 bavetici pe zi ) dar si bluzita , cateodata ajunge pana la body .Pentru stat in casa am lucrusoare de tavaleala la 8-10 euro , pentru iesit am lucrusoare mai de calitate .
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Ne-am intors si noi de la vie!!! Poze A fost tare bine. Raul nu are stare deloc. Oana vb maine la telef si hotaram unde mergem, bine? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 9 |
cat de frumoase sunt pozele! Raul e un scump si un plimbaret!! ai baiat mare mami! MUlta sanatate strabunicilor, si toata familiei!!
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui rodyka a, mai vroiam sa zic ceva. vad ca voi schimbati copilul doar seara la culcare. pai eu o schimb de vreo 3 ori pe zi. la prima plimbare mai subtirel ca e cald. seara e mai racoare, deci schimbam rochita. iar cand stam in casa in trening sau altceva... bine, asta daca nu se intampla ceva si se murdareste. nu-s maniaca daca vad o pata repede s-o schimb de haine (desi de cele mai multe ori o fac), dar imi place s-o schimb ca pe-o papusa, altfel n-o sa ajunga sa poarte niciodata toate rochitele ce le are, dupa cat de repede creste. si asa unele abia daca i-s bune, si scrie pe ele 12-18 luni acuma chiar plec ca dorm pe tastatura... AMR 8 zile delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
rodi noi ne schimbam asa:
- dimineata in body cu pantalonas
- la papa schimbam pantalonii cu unii de scandal
- afara alte hainute
- seara salopeta de dormit
adrianaBuc spune:
paula, acum e super bine. Probabil nu i-a placut ceva la papica de ieri.
anne, cu kk am patit-o si eu cand era mai micuta. Am schimbat-o in supermarket pentru ca din nou eram doar noi 2 si aveam o gramada de cumparaturi.
Cat despre schimbat: are hainute de noapte, ziua are in principul un rand de haine - body, pantalon, sosetele. Afara are alte hainute. Rebeca nu prea baleste asa ca sunt norocoasa.
A! Apropo de balute: avem inca 2 dintisori; total 6 dinti - 4 sus si 2 jos. Dar... sa va spun ca e umflata gingia la canini? Eu stiam ca dau mai intai premolarii si apoi caninii.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
ooana spune:
Adriana ce aventura!!! bine ca s-a terminat totul cu bine
Cris nu stiu ce sa zic, crema aia la care m-am uitat eu era pt copii si chiar am fost suprinsa sa vad parabenii in continut
Crispro pofta mare!
Rody am inteles cum e cu AMR-ul hai ca nu mai este mult pana veniti "acasa" ...eu visez la Madrid prima data si apoi nu zic nu la a 2-a vizita in Barcelona de care m-am indragostit...
intrebare: voi schimbati copiii in pijama cand ii culcati la amiaza de ex?
eu in pijama il pun la unicul nostru somn de la ora 11
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Victo spune:
PAULA, mai spui o data ce face bona ta si cati bani ii dau? eu nu m-a inteles nicicum cu doamna pe care as fi vrut-o ca bona+ menaj.
asa ca acum caut pe altcineva si sper sa fie mihaita cumintel sa ma pot apuca de invatat si cu el acasa, macar dimineata.
de schimbat..pai seara doarme in pijama din aia cu totul, cu picioruse cu botosei(o schimb cam la 2-3 zile). dim il spal la fundulet si ii dau haine de casa- o bluzita si un pant. (gen de trening). cd iesim afara ii schimb doar pantalonul- ii dau de blugi sau raiat..ceva mai tapan asa. si gecuta peste bluzita de casa. dc bluzita de casa se uda de la spalat sau de la balute o schimb, dc nu, il las asa.
body il schimb seara, dupa baita dau body curat.
cd doarme ziua in casa nu ii dau pijama.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Victo, eu ii dau 3 milioane si vine miercuri, joi si vineri de la 8 la 16. Sta cu copilul, il scoate la plimbare si ii da mancarea. Toate 3 bonele de pana acum au acceptat asa. Ultima mai ne face si mancare, in fiecare zi cate ceva, cand doarme copilul la amiaza( are 2 ore, in care a zis ca se plictiseste) Acum ii mai dau 50 de lei in plus ca si bonus pt mancare ( astia sunt din partea sotului, ca il face fericit). Sta f aproape de noi, deci nu se pune pb transportului... A ta cati bani vrea si ce vrei sa faca? Dar nu e bona profesionista, e o femeie de vreo 40 de ani, care nu mai lucreaza de mult si ii convine sa mai faca un banut al ei.
Oana, eu nu-l schimb in pijama la amiaza, doarme in hainele de casa...
Voi le mai dati ciorapei pe sub pantaloni? Cred ca nu mai e cazul ca e f cald afara, nu?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
ramonavlas spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc paula, acum e super bine. Probabil nu i-a placut ceva la papica de ieri. anne, cu kk am patit-o si eu cand era mai micuta. Am schimbat-o in supermarket pentru ca din nou eram doar noi 2 si aveam o gramada de cumparaturi. Cat despre schimbat: are hainute de noapte, ziua are in principul un rand de haine - body, pantalon, sosetele. Afara are alte hainute. Rebeca nu prea baleste asa ca sunt norocoasa. A! Apropo de balute: avem inca 2 dintisori; total 6 dinti - 4 sus si 2 jos. Dar... sa va spun ca e umflata gingia la canini? Eu stiam ca dau mai intai premolarii si apoi caninii. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 |
Si noi avem 2 dintisori jos si acum is umflati caninii
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ramonavlas spune:
citat din mesajul lui ooana Adriana ce aventura!!! bine ca s-a terminat totul cu bine Cris nu stiu ce sa zic, crema aia la care m-am uitat eu era pt copii si chiar am fost suprinsa sa vad parabenii in continut Crispro pofta mare! Rody am inteles cum e cu AMR-ul hai ca nu mai este mult pana veniti "acasa" ...eu visez la Madrid prima data si apoi nu zic nu la a 2-a vizita in Barcelona de care m-am indragostit... intrebare: voi schimbati copiii in pijama cand ii culcati la amiaza de ex? eu in pijama il pun la unicul nostru somn de la ora 11 Matei - luna a 9-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Eu in pijama o imbrac doar seara la culcare. La amiaza o culc cu hainele cu care e prin casa.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
CarmenAlbu spune:
Eu sunt cea mai denaturata, o tin in salopeta cu totul ziua si noapta, ff rar o rochita. cum inca nu merge nu ma complic. hainutele ei; 7 salopete 5 body, si vreo 5 rochite vreo 2 ciorapi, 3 palarii, 4-5 pulovarase. cand va merge o voi imbraca asa cum trebuie de zi si de seara. atunci cred eu ca stie si ea