Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 19
racusor2010 spune:
eu ii acopar cu paturica cearsaful de la patut si il culc cu hainele din casa. numai seara schimb cu salopeta de aia cu totul, dupa baita, in fiecare zi alta. am eu fixul meu sa fie curatel, ca mai transpira noaptea...
ADRIANA off, ce patanie mami
AELITA bravo!!
sa va zic ce noapte am avut. aseara copilul a dormit de la 7.30 la 8.30 (nu il mai las NICIODATA), baita pe la 9, papa, 300 ml ca sarise peste gustarea de dupa amiaza, avea burtoiul ca un balon eu la 10.30 am plecat in club sa ma vad cu fetele, la 1 am fost inapoi...cica a adormit la 12, dupa ce l-a lasat tati singurel in patut vreo jumate de ora, timp in care s-a ridicat , s-a sucit, s-a foiat, s-a intins dupa interfonul care e pe o lampa mare langa pat ei...la 12 s-a culcat, tati s-a dus la dus, cand a iesit copilul era umflat de plans nu l-a auzit, cand am intrat eu pe usa tocmai il punea la loc in patut, in 5 minute iar plansete, avea muci saracul, nu putea sa respire, si ochii rosii de la cat a plans i-am pus ser, iar urlete, l-am pus la san, macar de alint, ca lapte aproape deloc intr-un final a adormit...s-a facut 1.30, m-am culcat, nu stiu cand iar urlete, m-am dus si l-am adus cu noi in pat, ca nu mai puteam sa fac ture, pe la 6 s-a trezit, m-am gandit ca de sete, i-am dat apa, a baut pe nerasuflate, iar urlete, l-am pus la san, nimic cu el in brate, tipand i-am facut lp, prima data 3 masuri, ca ma gandeam ca ii e un pic foame, le-a dat pe gat, iar urlete, i-am mai facut inca 4, a mancat doar vreo 60 ml si a adormit aa, si cutia de lapte praf se terminase, pune copilul pe spate in scaunul de masa, mangaie-l cu o mana, cu alta desfa noua cutie..pune laptele in incalzitor...nebunie! dar macar apoi am adormit amandoi pana la 8.30 in alt pat
racusor2010 spune:
Carmen, de cand merge de-a busilea si se ridica nu mai pot sa il las in salopeta de noapte prin casa ca se impiedica, ii trebuie pantaloni cu sosete anti-derapante,ca se mai propteste
iar la masa e dezastru la noi, e murdar si el, si totul in jurul lui scuipa cu mancarea cand e aproape satul, baga chestii in gura, apoi le arunca pe jos...
noi avem multe body-uri si multe perechi de pantaloni de trening. pentru afara 2-3 salopetele mai fancy si vreo 4 bluzite subtirele.
ciorapei inca ii pun, PAULA la Bucuresti nu e asa de cald...ii pun ciorapei subtirei si cu salopetica subtirica de bumbac / denim, eu am moi, nu scortoase, sa se miste usor. body, bluzita subtirica (cand e mai frig ca acum) plus hanorac. si caciulita + esarfa la gat, ca hanoracele astea nu pot sa le inchid pana sus, mi se pare ca il strang de gat
andrei doarme, de asta sunt atat de activa...
racusor2010 spune:
noi ne-am dereglat rau cu masa de cand andrei doarme de rupe in casa o tura pe zi, niciodata in acelasi interval
dupa amiaza vreau sa incerc
Fructe gratinate
mar , banana bine coapta, 1 biscuit
Marul se spala si se curata de coaja si seminte. Banana se paseaza cu furculita. Marul se rade pe razatoare de sticla. La fel , biscuitul. Amestecul se pune la cuptor cateva minute.
asta daca s-o trezi sa manance si el la 3 macar, de la 10 nu a mai mancat nimic
Victo spune:
paula, pai eu as vrea sa vina numa dim. 4 ore de la 9-13. eu schimb copilu, eu ii dau sa manance..vreo juma de ora el se joaca linistit. deci ea ar avea de stat cu el maxim o ora din astea 4. si in celelalte 3 ore as vrea sa imi faca de mancare de 2 maxim 3 ori pe sapt si sa intretina casa - deci curatenia asa cum poate..azi 2 camere..maine baile..si de calcat o zi.
pt asta ne intelesesem initial la 4 mil plus 50 lei abon.
da dupa ce am inceput sa ii explic cum e cu curatenia prin casa..nu i-a mai convenit. no, ma rog..ca e prea mult de curatenie, ca ea se gandea ca numa cu copilu...
initial initial am zis 3 zile, cate 5 ore numa cu copilu si gatit, si pastram fata de la curatenie, pt 3 mil. a zis ca nu vrea numa 3 zile ca ea nu face altceva.
vineri hai ca a venit, ca am zis ca ne-om intelege..am schimbat si mama intelegerii..nu va mai impui si voua capu..ma rog, am zis sa fie atunci o zi clara de curatenie( stabilisem sa fie 2 pe luna, platite la ora), si sa fie atunci, vineri, ca nu s-a facut saptramana asta., pai ea la 12,30 s-a luat si a plecat, lasandu-ma cu baile si 2 camere nefacute . si i-am zis..pai nu stati sa terminati? ii spusesem de la inceput ca la mine cam 5 ore dureaza sa faca curat peste tot.
ca ea n-a inteles asa..
no, in puii mei eu nu mai am chef de negocieri si lasat dupa altii.
asa ca i-am trimis mesaj ca o sa caut pe altcineva si sa vina sa ii dau bani pt ziua de vineri :)
dar marea problema e ca acum sunt si fara bona si fara fata la curatenie, care si-a gasit in alta parte. dc o rog, poate mai vine intr-o sambata sa faca, dar asa temporar pana gasesc totusi pe cineva.
acum fetelor din Buc., stiu ca voua vi se pare putin, de aceea am intrebat-o strict pe paula :) ca mie mi se pare ca totusi e rezonabil.
da inteleg ca la tine nu face si curat. dar totusi sta 24 de ore pe 3 mil iar la mine ar fi 20 de ore pe 4 mil./4 mil jumate.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
baby78 spune:
bebe de CD27
Rebeca Stefania
Teodora Cristina
Raisa
Andra Maria
Clara Maria
Andre
Alexandru Radu
Giulia
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
Victo spune:
http://family.webshots.com/photo/2266292760102838148IFAcnx
n-am mai pus poze de mult.
pt cine are timp :)
eu recunosc, sunt printre cele care nu am timp de poze..:( eu nu prea ii cunosc pe delfinasi :(
Victo spune:
gata, miHAi si-a facut somnul pe azi ( a dormit cu tati de la 8,30-11 :)) si acum de la 3-4,30.
doarme bine grasu meu ziua . :)
astepam sa se trez si stefan sa mergem la nasi la un gratar.
lauri_ca spune:
Buna fetelor!
Cred ca Stefi e cea mai imboscanata dintre delfinasi. Ziua ii pun body si ciorapel pe sub bluzita si pantalonas + botosei, iar noaptea body si sosetute + salopeta cu totu' si o bag si in sacul de dormit! E drept la mine ziua sunt cam 21-22 grade si noaptea cam 20, deci nu e f. cald si nu a transpirat pana acum. Am vazut ca v-ati laudat cu vreme frumoasa, la noi a fost f. frig + ploaie + vant, n-am mai iesit de 3 zile...
In rest suntem bine, roadem tot cu cei 2 dintisori, facem cativa pasi timizi tinuta de manute si suntem toata ziua cu " ba-ba" in gura.
pe Diana si Adriana pt. ce au patimit zilele astea, cred ca imi luam campii in locul vostru.
Mai fetelor, ai vostrii bebeei plang dupa obiecte, ca la mine daca-i iau tel., telecomanda, etc. din mana sau o iau de la geam sau unde-i place ei , tipa de nu mai poate, a inceput sa fac instructie cu mine, leoaica mea mica. Vad ca pe voi va pupa, ei bine mie imi da la palme si ma trage de par, de ochi, ea zice ca-s de jucarie, da o cam las ca mi-e draga tare cum rade ea.
La multi ani delfinasi dragalasi!
Victo spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2146227830102838148IvNvZR
Stefan, cam la aceeasi varsta :) acelasi loc :)
Victo spune:
hai ca m-am ambitionat si am vazut pozele cu raulito..aoleo..da el merge de-adevaratelea!
si noi mai avem strabunici.sper sa ii vedem in iulie :)
tina, la inc. lui iulie ajung in br