Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**
Raspunsuri - Pagina 11
Danuta1979 spune:
Bravo Monikus. Ma bucur ca rares da semne bune.
F important...continua cu mancarea de regim cateva zile. Nimic din ce nu e permis.
Pupici si asteptam vesti din ce in ce mai bune!
laura78nico spune:
Monica ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun.
Danuta asa este si la noi cu banutii si inca ii multumim Domnului ca stam bine si vorba ta avem ce ne trebuie sa ne crestem copii.
Selen este foarte bine ca ati depistat ce avea Ebru. multa sanatate!
Fug la Ramona ca ea inca nu doarme ...pe deseara!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
selen80 spune:
Monikus, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun, s-o tina tot asa!
ooo, cu cardul avantaj cate am avut si eu de patimit
cand ma angajasem prima data, aveam un salariu miiic, si de-abia ma mutasem in CT, asa ca mi-au trebuit multe lucruri, si de imbracat pt munca, si cheltuielile casei....de-abia am inchis cardul, cu banii primiti la nunta
dar...e bun, in situatii d-astea neprevazute...
si macar la tine vine maine indemnizatia, eu pana luni nu am sperante ca vad vreun banut....si mai am de platit si juma de ochelari 
Danutza, la mine dilema e si mai mare, ca nu iesim in parc, nu iesim in oras, mai mult prin si pe langa curte....singura banuiala pe care o am e ca joi am intrat intr-un magazin si erau acolo multi parinti cu copilasi, ca tocmai ieseau de la scoala/gradinita, plus a venit si un baietel cam de varsta ei si a pupacit-o si a imbratisat-o, deci e posibil sa se fi transmis de la vreunul din ei, altfel chiar nu imi explic, ca mai ales cu vremea care a fost, au fost si zile cand n-am iesit decat juma de ora in curte...
nici mie nu mi-au suspendat cardul la Medicover
dar mie mi-au iesit analizele bune, sa stii, cu alaptat cu tot...doar ca trebuie sa beau mai multa apa cica ![]()
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009)
POFTITI LA BAZAR
daciana.ilie spune:
salutare
am revenit :)
Laura, eu sunt nascuta in Oradea si am locuit acolo primii 25 de ani, pe urma am ajuns in bucuresti cu facultatea si n-am mai plecat ...din inertie cred ...chiar si cand era evident ca bucurestiul de care ma indragostisem nu mai era acelasi ...ca facem pana la munca o ora jumate si inapoi la fel ... in plus, n-am avut niciodata job cu ore fixe de plecat asa ca m-am gandit ca daca vom avea un copil il voi vedea fix inainte de culcare, 10 minute ...si nu pot accepta starea asta de lucruri; locuiesc deja in buzau de 2 ani si sunt f multumita ca e mic :)si ca-mi rezolv problemele in juma de ora ..ca sa nu mai zic ca am curaj sa conduc aici .. asa ca numai de bine :);
Danutza, rezumat corect dar incomplet :) ai omis sa-mi raspunzi la intrebarea daca cu ocazia excursiei o vei intarca pe Alexandra sau speri ca vei putea continua cu alaptatul :);
Selen, mi se pare Sf ce spui tu acolo, chiar nu am mai auzit ... electrozi? si a putut determina toate alergiile ?! ai putea te rog sa-mi spui cum se numeste procedura sau aparatul?
Ma bucur tare ca dovleceii sunt mai bine;
Legat de darius, dr de familie mi-a zis de la inceput ca are un suflu; pediatra din buzau la care l-am dus mi-a zis ca nu are nimic; totusi la dr de familie ajungem cel mai des si-mi tot spunea de fiecare data ca se aude ...ultima data mi-a zis ca ar fi de dorit sa-l vada un pediatru daca nu ajung cu el la un cardiolog in bucuresti ...am ajuns din nou la pediatra, care nu a auzit nimic dar pt ca am insistat sa vad ce am mai putea face ca sa fim siguri m-a trimis la radiografierea cordului ca sa vada daca sunt modificari si ...sunt ..deci pasul logic urmator este sa vedem un cardiolog pediatru.
va pup
daci
Oamenii se aseamana prin cuvine, ii deosebesc faptelei!
daciana.ilie spune:
ah, am uitat ...imi doresc sa nu se fi ramas insarcinata pt ca atunci cand l-au pus pe darius pe masa ca sa-i faca radiografia ..tintuit ..a fost horror si nici nu m-am gandit cand am ales sa stau langa capsorul lui si sa-l linistesc ...parca am auzit ca prin vis intrebarea ....sunteti insarcinata? ..si am raspuns doar mecanic si cu juma de gura ..nu, dar as vrea sa raman
teoretic, nu e posibil ... dar ..d-zeu stie, desi asa am procedat multi ani si nu am ramas ...cine stie cum va fi de data asta ..
pupici
daci
daciana.ilie spune:
Selen, iarta-ma, dar m-am amuzat gandindu-ma ca voi v-ati scotocit in portofele si ati mai gasit 190 lei ... sa-ti zic cati lei mai am eu pana pe 17?!
; noroc ca ia soacra-mea poimaine pensia
;
acu chiar gata ... parca am libarnita
daci
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daciana.ilie salutare am revenit :) Laura, eu sunt nascuta in Oradea si am locuit acolo primii 25 de ani, pe urma am ajuns in bucuresti cu facultatea si n-am mai plecat ...din inertie cred ...chiar si cand era evident ca bucurestiul de care ma indragostisem nu mai era acelasi ...ca facem pana la munca o ora jumate si inapoi la fel ... in plus, n-am avut niciodata job cu ore fixe de plecat asa ca m-am gandit ca daca vom avea un copil il voi vedea fix inainte de culcare, 10 minute ...si nu pot accepta starea asta de lucruri; locuiesc deja in buzau de 2 ani si sunt f multumita ca e mic :)si ca-mi rezolv problemele in juma de ora ..ca sa nu mai zic ca am curaj sa conduc aici .. asa ca numai de bine :); Danutza, rezumat corect dar incomplet :) ai omis sa-mi raspunzi la intrebarea daca cu ocazia excursiei o vei intarca pe Alexandra sau speri ca vei putea continua cu alaptatul :); Selen, mi se pare Sf ce spui tu acolo, chiar nu am mai auzit ... electrozi? si a putut determina toate alergiile ?! ai putea te rog sa-mi spui cum se numeste procedura sau aparatul? Ma bucur tare ca dovleceii sunt mai bine; Legat de darius, dr de familie mi-a zis de la inceput ca are un suflu; pediatra din buzau la care l-am dus mi-a zis ca nu are nimic; totusi la dr de familie ajungem cel mai des si-mi tot spunea de fiecare data ca se aude ...ultima data mi-a zis ca ar fi de dorit sa-l vada un pediatru daca nu ajung cu el la un cardiolog in bucuresti ...am ajuns din nou la pediatra, care nu a auzit nimic dar pt ca am insistat sa vad ce am mai putea face ca sa fim siguri m-a trimis la radiografierea cordului ca sa vada daca sunt modificari si ...sunt ..deci pasul logic urmator este sa vedem un cardiolog pediatru. va pup daci Oamenii se aseamana prin cuvine, ii deosebesc faptelei! |
Daci, uite aici: www.medicina-functionala.ro/intoleranta_alimentara.html" target="_blank">http://www.medicina-functionala.ro/intoleranta_alimentara.html am gasit cate ceva, cred ca e vorba despre acelasi test (ca tot la 100 de alimente mi-a zis ca se testeaza gradul de intoleranta)...noi am facut la Iowemed, este 25 ron...este doar pt alimente si aditivi, conservanti alimentari...mi s-a parut destul de simplu, nu ne-a chinuit deloc si dureaza cam 10-15 minute (zic eu, nu mai stiu exact cat am stat acolo...)...
tin pumnii sa nu fie nimic la inimioara lui Darius

de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) POFTITI LA BAZAR
Danuta1979 spune:
Gata, am fost la Medicover de mi-am luat trimiteri pt. analize.
Daci, nu stiu ce o sa fac. E asa fericita la tzitzi...
Ideea e ca nu stiu daca la intoarcere o sa-i mai dau sau nu sa suga. Nici nu stiu daca o sa mai fie laptic la intoarcere, dupa aproape 4 zile. O sa vedem. Acum chiar nu am un raspuns. Mintea imi zice ca o sa o intarc cu aceasta ocazie iar inima zice ca o sa ii dau si dupa sa suga...
daciana.ilie spune:
saru'mana Selen!
Danutza, indiferent de decizia ta, eu te felicit ca ai alaptat-o pana acum! ma gandesc ca poate ar tb sa ai la tine medicatie din aceea pt intreruperea lactatiei ...adica ..un back-up plan ..ce faci daca ti se umfla sanii, te dor si doamne-fereste iti umbreste mult asteptata vacanta ?
daci
daciana.ilie spune:
salutare
am revenit again :)
am citit cate ceva din link-ul pe care mi l-ai trimis Selen si am realizat aproape imediat ca nu e vorba de medicina si implicit diagnosticare clasica;
acum nu stiu exact de ce ati mers acolo pt diagnosticare asa ca vin cu o intrebare; cat pret pui pe recomandarile lor? sunt suficiente cat sa-i schimbi dieta lui Ebru?
eu as fi preferat un diagnostic clasic si pe urma, eventual, terapii alternative;
din pacate, din ceea ce stiu eu si nu sunt persoana cea mai informata, medicina clasica pune diagnosticul mai greu, tb sa faci mai multe baterii de teste; nu stiu de la ce varsta se pot incepe;
stiu cate ceva pt ca nasa noastra este extrem de alergica si dorindu-si un copil a facut tot felul de teste pt diferite substante, inclusiv anestezie, antibiotice etc iar rezultatele au fost sub forma de scala adica sa zicem ca la lapte era de 3 (intre 1 deloc alergica si 6 extrem de alergica), la anestezie era 6 din posibil 6 etc
in fine, ma gandesc ca o metoda simpla ar fi sa vezi tu ce nu-i prieste introducandu-i alimentele "banuite" in mod treptat, de ex cate unul pe saptamana in cantitate mica si pe urma din ce in ce mai mult ca sa-ti dai seama la ce e sensibila; un sfat pe care l-am primit si eu a fost sa notez timpul la care am administrat "alimentul" si cand au aparut primele semne ca nu-i prieste etc.
sper ca nu v-am plictisit ... din nou :)
daci