Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salut fetelor

... am fugeat Lali pt ca sunt nori pe strada mea ... din pacate am si motive, nu e doar nevroza :); trebuie sa ajung cu darius la un cardiolog pediatru

ca sa nu uit Monikus - din ce stiu eu sumetrolinul nu e antibiotic ci o sulfamida;

apropo de cititul din umbra :) , am fost si eu sa vad ce mai fac fratii dovleceilor nostrii, mi-era dor de ei, de toti cei plecati ... si acum am o dilema, nu inteleg de ce nu se reintorc din moment ce uka nu mai posteaza si si-a sters si userul ... n-ar fi momentul sa se reintoarca acasa?!

eu nu am avut curaj sa le scriu, pentru ca nu am inteles nici pana acum de ce au plecat

danutza ... gogogo fat-o!! pune si de la mine niste puncte puncte :); in alta ordine de idei ... o intarci cu ocazia asta?

ioana, sunt invidioasa ca-ti intelegi puiul ... eu cred ca o voi face abia cand imi va putea spune pe litere ce vrea :)))

noi spunem (din ce inteleg eu :))- ALO, DA! :))

Lali, io zic ca faci f bine ca iei in greutate;

asa-mi pare de rau cand aud de puiutii vostrii bolnaviori; offf
sanatate tuturor dovleceilor; va pup pe toti!

daci

Oamenii se aseamana prin cuvine, ii deosebesc faptelei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

am uitat sa ma laud ... ca deh ... laudatorii mei nu vb destul ...:)

de cateva saptamani imi iese o paine din ce in ce mai buna .. facuta de mine ... fara masina de paine .. just me and myself .. ca sa zic asa :); mai tb sa reusesc sa-mi "cresc" singura drojdia si voi fi chiar multumita :);

si ..cea mai "tare" realizare a zilei :); am depus azi cv-ul meu pt joburi in buzau ... tineti-mi pumnii , nu vreau sa ma reintorc in ruptul capului in bucuresti si o voi face doar daca voi fi intr-adevar nevoita :(;

in rest, rabd ca un stoic o durere de masea (tb sa fac anestezie ca sa poata lucra la ea) pt ca nu ne-am protejat cateva zile si in afara de faptul ca m-au radiat si pe mine cand i-au facut radiografia lui darius ...ma gandesc ca daca e sa fie cu ochi, sa aibe puiu o sansa ...asa ca astept sa vina musafirii si am niste sentimente tare amestecate, off

pupici

daci

Oamenii se aseamana prin cuvine, ii deosebesc faptelei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Daci bine ai revenit!Si succes sa fie cum vrei tu...cand vorbesti de Buzau imi creste inima, am copilarit la vreo 50km de oras (com Cozieni) si in oras este si pe verisoara mea.

Ioana sunteti tari nici Mihaita nu zice nimic in afara de DA, MAMA si TATA, dar stiu sigur ca intelege tot ce-i spun.

Monica nici eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau ca eu una nu m-am confruntat decat cu raceli urate de tot si laringite.Sunteti in gandurile mele!

Danuta, Roxy

Noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va pup fetelor

va multumesc pentru complimente. sunteti dragute tare

Daci multa bafta cu job-ul. iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti. sa stii ca m-am gandit si eu la fratii dovlecuti dar nu am spus nimic... asteptam, sa vedem!

va doresc oz i mai frumoasa decat este acum afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

- Monikus, cum e cRares? Astept vesti (sper ca bune).
- DACI, multe lucruri amestecate in ce ai spus, dar cred ca am inteles ca e posibil sa fii insarcinata, ca baiatul tau are nevoie de cardio (de ce, care e problema?), ca vrei sa ramai in Buzau si sa nu te mai intorci in sept. la jobul din Bucuresti, ca te intrebi de ce fostele noastre colege nu se intorc aici (ele stiu ce le mai tine acolo) si ca medicamentul ala nu e antibiotic (eu era cea care asa credeam).
Multa sanatate tie si puiului si daca e "cu ochi" sa ne anunti numaidecat:) Si te asteptam mai des, ok?
- Ioana, bravo pt. cuvintele lui Carol. A inceput si a mea de vreo sat. sa fie mai vorbareata ar nu a ajuns la nivelul baietelului tau. Bravo! Destept ca mami +tati :)
- Laura, cum se mai simt puisorii? Sper ca tot bine si ca aveti si voi o pauza in care sunteti sanatosi cu totii:)

Pupici si o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Neata

Monica ce faceti mami?

Danuta puii sunt bine zic eu. Ramo la gradi si Mihaita pe langa mine. (El a deschis calculatorul). Acum se koaca cu 2 masinute, am facut paturile si o sa incerc sa bag aspiratorul in sufragerie.Voi?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Sanatoasa si a mea. S-a trezit pe la 6.30, apoi am pacalit-o si a mai "dormit" (adica asa, cu treziri, miscari, etc) pana la 8. De atunci suntem in picioare si facem diverse. I-am dat o banana si apoi la o ora un bol de cereale cu un mar ras incorporat si acum se uita la reclame si la un prograM DE MUZICA.
Azi merg si eu in sfarsit la Medicover (astia de la firma din fericire nu mi-au suspendat abonamentul pe perioada concediului de ingrijire a copilului)sa-mi iau o trimitere pt analize sa vad cum mai stau cu sanatatea (nu mi-am mai facut din ultimul trimestru de sarcina si inca alaptez...deci nu ma astept sa-mi iasa minunate). Azi ma vede un generalist si-mi da trimiteri.
In rest toate bune, tati acasa sapt. asta (fara delegatii), doar vremea naspa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hello fetele!

am fost ieri la o clinica particulara...am dat peste o dr tanara, f ok ca si comportament, sper ca si dpdv profesional
s-a uitat la pete (mai avea destul de putine si estompate cand am ajuns noi la ea) si a zis ca e clar- o alergie...i-am spus ce banuim noi (petele s-au inrautatit de fiecare data cand i-am dat produse lactate) si ne-a trimis sa facem un test de intoleranta la alimente....era un aparat cu electrozi, unul il tinea EBru in mana, iar cu celalalt ii dadea pe la un degetel, si a testat 100 de alimente cred....i-a iesit o intoleranta maaaare la lactoza...plus ca era la limita si la fructe....apoi ne-am dus cu rezultatul inapoi la dr si ne-a dat un tratament cu probiotice (http://www.secom.ro/probiotice-bebelusi--colici--flora-intestinala--probiotice-nou-nascuti--prebiotice--flatul-0) si regim fara lactate timp de o luna (sa-i dam doar lapte praf fara lactoza), apoi repetat testul....ne-a mai trimis sa-i facem si niste analize de sange, de intoleranta la proteina lactica si cazeina...am fost azi dimineata, Ebru s-a comportat exemplar, mai teama ne-a fost noua ....s-a smiorcait f putin, si mai mult dupa tas-su, ca l-au scos asistentele din cabinet, ca n-aveam loc toti. Vom avea rezultatele peste vreo sapt, si daca are intoleranta si la proteina lactica, vom trece pe un alt fel de lapte praf....
Iar cauza...ne-a spus ca a avut probabil un entero-virus, de la care a facut diareea, care i-a slabit sistemul imunitar si i-a provocat intoleranta....nu stiu sigur, dar tind s-o cred....de unde a luat virusul....Allah stie!

una peste alta, am cheltuit 500 de lei in 2 zile ne gandeam un pic asa, oare cei cu 700-800 lei salariu ce fac oare in astfel de situatii??! hai ca sa zici ca mergi la medicul de fam si nu platesti consultatia, dar in rest...LP fara lactoza, probioticele alea la 100 lei flaconul, analiza de sange de 200 lei nici noi nu stateam prea pe roze cu banutii zilele astea, asteptam indemnizatia ca pe aur, iar dimineata cand ne-a zis 190 lei analiza la sange, ne scormoneam amandoi prin portofele ca sa platim, ca nu ne asteptam sa fie asa mult

revin, sa si citesc din urma, ca la povestea asta am dat copy-paste de la celalalt subiect

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009)
POFTITI LA BAZAR

Mergi la inceput

Iar cauza...ne-a spus ca a avut probabil un entero-virus, de la care a facut diareea, care i-a slabit sistemul imunitar si i-a provocat intoleranta....nu stiu sigur, dar tind s-o cred....de unde a luat virusul....Allah stie!

Selen, stii cum e...la Ebru Allah stie iar la Alexandra Dumnezeu ..:)) ..de unde a luat enterocolita. Ai fost simpatica cu Allah stie...ca si eu tot asa ziceam...Dumnezeu stie de unde a luat enterocolita. Oricum, care o fi pe acolo pe sus, acela e cam responsabil ca ne lasa sa traim in orase asa murdare si poluate!

Ma bucur ca ati facut testele si ati aflat cauza ca sa puteti lua tratamentul/alimentatia potrivita. Stiu, la faza cu banii ma gandeam si eu zilele trecute ce fac cei care nu au de unde...cum se descurca cu doctoruii, tratamentele, fructele si legumele necesare copiilor si ca sa mai supravietuiasca si ei..
Sotul de cate ori venim din hipermarket dupa cumparaturile saptamanale cu alimente se plange ca are mult de carat de la masina la lift (fihuri de-ale lui) si eu mereu ii spun ca ar trebui sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem ce cara si ca ne permitem sa cumparam ce ne trebuie fara sa numaram ultimul leut din buzunare.
E multa saracie in tara si adevarul e Selen ca pt. majoritatea, mersul la clinici private si efectuarea analizelor altele decat cele gratuite sunt SF-uri... Trist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna ziua tuturor,

Suntem un pic mai bine. Mai bine in sensul ca deja azi am mancat ceva mai mult de jumatate de banana si 2 lingurite de branzica de vaci de dimineata iar acum la 1 niste cirbita de morcov, orez si putina ceapa inacrita cu bors de la bunica si sarata un pic pt ca altfel nu vroia nimic. A baut de 150 ml de lapt praf la 8 dimineata, a luat si linexul cu 15 ml de ceai de menta, a luat si sumetrolimul deci e bine. Laptele fara lactoza mi l-a scuipat aseara in fata si nu a vrut sa mai puna gura pe biberon. In concluzie la masa de seara a avut 150ml de apa.

Daca ma uit un pic la ziua de ieri, deja a mancat de 2 ori cat ieri, a baut deja cantitatea de ieri din toata ziua, deja e mult mai vesel deci e ok. Dar, bineinteles ca exista si o parte proasta. Inca facem febra, un pic mai mica, dar este. Inca facem foarte des si mai mult apa dar starea generala e mai buna azi.

Doamne ajuta sa fim pe drumul cel bun.

Uite ca sfaturile voastre, aplicate asa cum s-a putut, ca deh Rares comanda oricum, ne-au ajutat si de data asta.

Am vb cu Uve_got_mail (care e o draguta si jumatate) pt ca ea a fost internata cu cea mica cand avea simptomele pe care le are Rares si i s-a spus ca avea Rotavirus. Tratamentul este cel pe care i l-am lui Rares din fericire.

Daci sper sa fie cum va doriti in ceea ce priveste bb2. Il pupam pe cel mic si astept vesti mai des de la voi.

Selen ma bucur ca ati descoperit macar partial despre ce este vorba.

Cat despre tratamente... Pai cand vine vorba de bani si noi suntem in pom si pomul in aer. La noi s-a nimerit boala lui Rares chiar inainte sa vina indemnizatia (care in mod normal ar trebui sa vina maine). Mai rau e ca eu vineri noaptea am ars cuptorul in ultimul hal. Am uitat friptura in el de au venit vecinii la 12 noaptea sa ma intrebe daca nu cumva am uitat ceva in cuptor pt ca e numai fum afara si pe scara. Va dati seama ce miros e acum in casa de la cumptorul ars asa ca duminica ne-am dus la flanco cu cardul avantaj a lui sormea sa ne luam in rate un aragaz nou. Oricum, m-am obisnuit sa se intmaple toate nenorocirile odata. Asa s-a intamplat si inainte sa plecam la Milano. Asa am patit-o mereu. Bine ca mai gasim resurse sa mergem mai departe.
Si, asa ca Danuta, ii multumesc lui Dzeu ca am inca tot ce am nevoie ca sa cresc un copil sanatos.

Va pup, va multumesc pt ajutor si ne auzim curand. Acum fug sa incerc sa adorm copilul. Numai bine tuturor.

Mergi la inceput