Mar-Apr(197)Bv giuliaa,Catank!Hai Pisuc,Strumphi!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

mada, miki multumim pentru urari, daa uite ca deja avem 2lunite

la vaccin merg luni cu el, la 1 luna a venit dr acasa si l-a consultat

fetelor eu sunt ff obosita , aseara ma durea si inima de oboseala, puiul ieri de la 7 la 23 daca a dormit 2h adunate in rest numai sa manance a vrut si il durea burtica de gaze ..normal la cat a papat.Noaptea 2 treziri cu stat 2h si uitat pe pereti si papat.
Ma plang si eu la voi , cred ca e puseiu de papa atata sper sa treaca rpd.Vad ca nici azi nu doarme, a atipit pe mine 1h in 2 reprize de la 8 pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza offf, si eu am crezut ca ai nascut
oricum , bebelina iese gata, acasa nu mai mergi cu burtica
abia astept vesti de la tine

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

nu am nascut inca si nici prea curand nu ma vad nascuta pt ca contractiile s au rarit si cam disparut si nu mi au pus inca gel

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Asa fu si la mine, contractii dureroase, vreo 12 ore...si apoi pauza, de parca nimic nu a fost ....pana la urma m-au bagat in cezariana, copilul avand si circulara de cordon, era si cu nasu in sus.....

Ia si te odihneste acuma.

Noi iti tinem pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n si a mea mai face asa. azi dimineata la 8 fara ceva i-am dat sa manance si nu adormea de nici o culoare. am luat-o cu mine in pat si stii cum a a dormit? imediat. si am dormit amandoua pana la 10

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxy
pisucmaine iti tii si tu puiul in brate

Bv giuliaa!Hai Pisuc,Strumphi,catank!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Strumphi am trecut doar sa-ti zic ca ma gandesc la tine si la Sophie.

Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Strumphi, tine-te tare, azi se va intampla e clar! Ai reusit sa mananci sau sa bei ceva?

Lalely, multumim mult pentru capitol

Fete dragi va imbratisez, nu-mi vine a crede ca am ajuns si eu la motate!!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalas

AMR 1 zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

au fost alti 2 doctori acum ca doar s-a schimbat tura si m au pus iar la monitorizat sa vada ce face bebe si cat de dese sunt contractiile mele. In functie de asta ori ma lasa sa continuu travaliu natural ori baga gel si daca nu merge nici asa abia apoi imi pun oxitocina. Sunt foarte obosita, nu am inchis un ochi toata noaptea, de mancat mi a adus nick 2 sandwichuri si mi a mai trecut foamea, plus un snickers:)

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

mada, miki multumim pentru urari, daa uite ca deja avem 2lunite

la vaccin merg luni cu el, la 1 luna a venit dr acasa si l-a consultat

fetelor eu sunt ff obosita , aseara ma durea si inima de oboseala, puiul ieri de la 7 la 23 daca a dormit 2h adunate in rest numai sa manance a vrut si il durea burtica de gaze ..normal la cat a papat.Noaptea 2 treziri cu stat 2h si uitat pe pereti si papat.
Ma plang si eu la voi , cred ca e puseiu de papa atata sper sa treaca rpd.Vad ca nici azi nu doarme, a atipit pe mine 1h in 2 reprize de la 8 pana acum.

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

alina, imi pare rau ca esti asa obosita..sa stii ca si a mea e treaza de la 9 azi dimineata si nici pana acum n-am reusit sa o adorm..vrea numai la tata si face un scandal daca i-o iau zici ca se cearta cu mine am incercat sa-i dau si suzi dar iar mi-o refuza..parca isi face greata singura de la ea, se stramba si mi-a si varsat un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Pisuc..si eu iti inteleg perfect trairile si emotiile...Incerc sa-mi imaginez cum vezi tu momentul de maine dupa atatea asteptari..mai este atat de putin si iti vezi puiul mic...

Dumnezeu ne-a dat o sansa mare si trebuie sa-i multumim mereu ca totusi pe unele dintre noi ne-a ajutat sa ne vedem visul cu ochii...

Si eu abia astept ziua sa vina bebe,sa ilstiu in brate..sa ii simt respiratia,sa ii mangai obrajorii...Inca mi-e teama sa visez la aceste clipe..dar sper sa devina realitate!!!

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput