Mar-Apr(197)Bv giuliaa,Catank!Hai Pisuc,Strumphi!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

am venit repede sa incurajez fetele

hai pisuc,hai bebe scoate nasucul afara

hai strumphitza,hai Sophie

hai catank,hai Ioana, te asteptam

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor...capitolul l-am facut cu cea mai mare placere...cam greu cu tehnica,pana ma mobilizez,pana citesc pas cu pas..dar poate data viitoare va fi mai bine.
Oricum asa cum zicea si Madutza fetele care stiau sa faca sunt mai ocupate acum si macar pana nasc..mai ajut si eu la acest aspect..

Sper sa primim numai vesti bune in acest capitol!!!

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

pisuc ce frumos ai scris. m-ai facu sa plang.
intr-adevar sunt niste momente unice: emotia testului pozitiv, sarcina, fiecare zi cand mergeam la eco cu inima cat un purice si abia asteptam sa ne vedem puiutii acolo pe monitor si apoi nasterea cel mai sublim moment al vietii noastre.

si eu de multe ori stau si ma gandesc cum a fost si imi dau lacrimile si multmuesc lui Dumnezeu si Sfintei Fecioare Maria ca mi-a dat sansa sa traiesc bucuria aceasta imensa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

roxy ce mai face Anastasia?

anaxena, felicitari pt scaderea in greutate Tu cate kg ti-ai propus sa dai jos?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Fetelor...capitolul l-am facut cu cea mai mare placere...cam greu cu tehnica,pana ma mobilizez,pana citesc pas cu pas..dar poate data viitoare va fi mai bine.
Oricum asa cum zicea si Madutza fetele care stiau sa faca sunt mai ocupate acum si macar pana nasc..mai ajut si eu la acest aspect..

Si eu intru in club alaturi de tine Lalely! In clubul incepatoarelor in modificarea capitolelor Vad ca avem cam acelasi DPN.
Am o rugaminte la fetele care vor modificari in listuta: sa imi trimita pe PM daca vor modoficari pe prima pag, ca poate nu vad mesajele lor
Mai ales ca nu intru in fiecare zi pe forum

38+

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

nu am nascut inca si nici prea curand nu ma vad nascuta pt ca contractiile s au rarit si cam disparut si nu mi au pus inca gel

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Am gasit mesajul asta la capitolul trecut:

Citat:
citat din mesajul lui nilufera
Buna fetele, eu va urmaresc de mult timp dar nu v-am scris decat o data, acum cateva zile cand v-am zis ca am probleme mari cu hemoroizii, intre timp am rezolvat adica mi-am facut programare la proctolog...sper sa rezolv pana nasc ca nu mai suport..treceti-ma si pe mine pe lista, am 36 de saptamani si un baietel de 2 ani, pana ma prind eu cum se face semnatura; si mie mi-ati facut pofta de gogosi dar din pacate nu prea mai stau in picioare din cauza monstrilor si am si niste arsuri mari asa ca imi pun pofta in cui.Va tin pumnii tuturor care sunteti pe ultima suta de metri.

Nilufera, daca mai intri pe aici, da-ne datele tale: data nasterii, data ultimei menstruatii, data probabila a nasterii, fetita sau baietel si, daca vrei, unde si cu cine vei naste.
Eu te trec acum cu ce date avem de la tine.
Cu Nilufera, suntem 90 de gravidute la odiseea asta

38+

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

nu am nascut inca si nici prea curand nu ma vad nascuta pt ca contractiile s au rarit si cam disparut si nu mi au pus inca gel

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

strumphi, eram sigura ca esti deja cu Sophie in brate . Si ce au zis? cand iti pun gel? sau oxitocina in perfuzie?(mie asta mi-au bagat pt contractii) Ti-au masurat dilatatia?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

alina06 dupa ce mi-ai facut pofta cu pufuletii imi zici ca sunt rancezi? si crezi ca te cred? azi imi iau si eu.

millie ma bucur ca bebelina este bine , lasa ca este cumintica, mai sta ea in burtica acolo la caldurica

bravo giuliaa, refacere rapida mami, bebelina mancacioasa
asteptam detaliile despre nastere

mandreeac imi pare tare rau ca nu te poti odihni. trebuie sa faci cumva sa te odihnesti ca la un moment dat prea o sa se aducne oboseala si chiar n-o sa mai poti. incearca sa dormi cu bebe odata. lasa tot si dormi.

simona multa sanatate puiutului. offf.....
deci tu ai fost cu halvaua atunci?

deea eu la o luna am fost la control cu bebelina. a consultat-o, a cantarit-o,....asta ii face. eu zic sa mergi s-o vada.
eu cand am fost la cabinet nu era multa lume si nici copii, era dimineata la prima ora. si oricum am intrat prima asa ca n-am stat deloc pe acolo. oriucm avem prioritate cu bebeii.

miki profita ca este liniste in casa si dormi cat poti.

alina.n LA MULTI ANI! lui bebe Alex, sa creasca mare si sanatos.

lalely hai ca te pricepi si tu la capitol nou, ce bine cum te mai simti? cu somnul cum esti?

toate fetele.

Mergi la inceput

madutza Anastasia doarme acum si scoate niste sunete prin somn si rade....oare viseaza? este asa comica micuta ta ce face? tot asa program are noaptea de te lasa sa dormi ca valiza?
ai vostri fac asa?

Mergi la inceput