Mar-Apr(197)Bv giuliaa,Catank!Hai Pisuc,Strumphi!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

fetelor, cand bebeii vostrii sughita, voi ce faceti? ca eu am primit 2 pareri complet opuse doctorul de familie (care momentan ii e si pediatru) mi-a spus sa ii dau o picatura de lamaie cu lingurita. am facut chestia asta si i-a trecut imediat. in schimb doctorita neonatolog m-a certat in ultimul hal ca nu e posibil sa ii fac asa ceva bebelusului, ca e suc de fructe si ca el acum are voie doar lapte, nu si altceva si ca sa las sa treaca de la sine. voi cum procedati?

Mami fericita de Luca Andrei

Eu ii dau cu lingurita fie apa fiarta si racita , fie water gripe, care e pe baza de marar. Mie mi-a zis dr sa nu cumva sa ii dau lamaie, ca poate face , ceva la esofag, ea nu imi recomanda.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

fetelor, cand bebeii vostrii sughita, voi ce faceti? ca eu am primit 2 pareri complet opuse doctorul de familie (care momentan ii e si pediatru) mi-a spus sa ii dau o picatura de lamaie cu lingurita. am facut chestia asta si i-a trecut imediat. in schimb doctorita neonatolog m-a certat in ultimul hal ca nu e posibil sa ii fac asa ceva bebelusului, ca e suc de fructe si ca el acum are voie doar lapte, nu si altceva si ca sa las sa treaca de la sine. voi cum procedati?

de la lamaie trece intradevar pt ca le contracta nu stiu ce..dar pt mucoasa lor stomacala nu prea e bine ca e acida..
acum ssunt 2 pareri contradictorii, ceele mai vechi care recomanda lamaia-si cand eram noi mici se dadea si altele mai noi care sunt total impotriva deoarece bb pana la 6 luni alaptat nu are nevoie de nimic nici macar apa..
eu personal i-am dat lamaie dar cand era mult mai mare, era diversificat deja in maternitate de ex ne-au spus sa nu-i lasam sa se chinuie cu sughitatul si sa-i punem putin la san sau sa le dam putin apa..eu de ex ii dau cu lingurita baby gripe water cand sughita sau nu-i dau nimic si o tin pe burtica mea pana trece..

mami de 2 prichindei

si eu iidau la fel si sunt asa fericita ca ii trece imediat.

Mergi la inceput

E bine ca ai vostri stau asa, al meu daca face , caca, trebuie neaparat sa il schimb , ca nu se suporta el. Intr-o noapte am reusit sa il adorm, dupa ceva timp si eram fericita, m-am intins in pat si chiar il rugasem pe sot sa ma maseze ca ma durea coloana de nu mai puteam si ce credeti l-am auzit facand caca si in 5 minute s-a trezit plangand, deci eu trebuie sa il schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Strumphy lasa ca nu e capat de tara nici cu cezariana! ;) ai vazut cate fete trec cu bine peste. Te pup si sunt cu ochii pe forum sa aflu vesti de la tine!

39+ Natalia

AMR 2 zile :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Pentru cele care vor si care sunt din Bucuresti intrati pe cofetariaaltfel.ro si acolo veti gasi nenumarate poze cu torturi, iar torturile sunt excelente, super gust. Mie imi place tortul altfel cu fructe de padure, e genial. Imi lasa gura apa numai cand ma gandesc.

Mergi la inceput

Strumphy imi pare tare rau ca te chinuiesti, sper sa fie asa cum vrei tu si daca ajungi la cezariana nu e un capat de tara, tu esti puternica si totul va fi bine pana la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

va pot recomanda si eu o cofetarie super buna,cu ingrediente naturale, face numai torturi pe portii, nu pe kg, o portie e aproape 200 grame: http://www.cofetariaerwin.ro/
aici vreau sa comand si eu tort pt piciul meu, o sa ma duc si la cofetaria altfel ca vad ca e f aproape de mine, sa vad cum e acolo..cum sunt preturile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Strumfy...la cat ai stat sa astepti naturala..daca si daca nu se poate ,fa cezariana..nu este capat de tara si macar o vei vedea pe Sophie si nu mai stai stresata ca nu mai vine...

Suntem alaturi de tine!!!

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:

o pun la san

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

fetelor eu cred ca intr un final o sa ajung la ceza, de ce ma tem de aia nu scap. Contractiile sunt total aiurea si neregulate si foarte putine. Pe la 5-6 o sa ma vada iar un dr dupa cele 6 ore de cand mi au pus gelul, mai mult ca sigur sunt la fel de nedilatata ca la pranz si o sa ma transfere la salile de nasteri un etaj mai jos si o sa imi bage oxitocina si daca nici de la asta nu ma dilat atunci ajung la cutit si tare nu vreau.

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

of, exact asa am patit si eu . Sper sa se rezolve cum e cel mai bine pt Sophie

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput